Facebook je teroristická, nacistická a rasistická organizace !!!  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Čtvrtek, 09 Srpen 2018 21:38

 

 

Facebook je teroristická, nacistická a rasistická organizace !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pokud Vám připadá název článku až moc drsný, tak se nenechte mýlit. Facebook rozhodně JE teroristická, rasistická a nacistická organizace.

Kauza Facebook criminality je dnes běžné téma na internetu, protože miliony lidí, si čím dál více stěžuje na to, že jim Facebook zablokoval profil. Pokud Facebook zablokuje profil nějakého trotla, který sprostě napadá lidi, uráží je, pokud Facebook zablokuje člověka, který na Facebooku otevřeně plánuje teroristický útok, bylo by to vše v pořádku. Situace je ale naprosto opačná. Facebook šikanuje uživatele, kteří píší politicky nekorektní články a příspěvky a zablokují snad každého, kdo pravdivě píše články o kriminalitě krimigrantů. Situace je následovná – sdílíte článek, kde se píše, že černí krimigranti znásilnili a zapálili evropanku a v článku jsou i fotografie, a vzápětí dostanete na Facebooku upozornění, že Facebook příspěvek smazal, protože je na něm vyobrazeno násilí a nebo porušuje jejich zásady komunity. Nebo sdílíte na Facebooku fotografii, kde je česká dívka v českém kroji s komentářem, že zde je česká kultura a ne islámský stát a Facebook tento příspěvek smaže , že porušuje jejich zásady komunity.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jak se píše v článku v Pravém prostoru :

„Kdysi normální, přirozené a běžné věci se stávají poslední dobou trnem v oku těch, kteří chtějí měnit chod dějin a historie za každou cenu a proti zdravému rozumu a logice. Tito aktivisté nemají z nejvyšších míst pouze požehnání, ale naopak jsou přímo vyzýváni k cenzuře, například na sociálních sítích k mazání příspěvků a samotných profilů. Vznikají celá oddělení placených lidí, k nimž se přidávají dobrovolníci z řad udavačů, idealistů a závistivců, ti všichni vzápětí spolupracují na dohledu nad ,,nehodnými”.  Za ty jsou považováni všichni, kdo nesdílí momentálně ten ,,správný” názor.

 

 

Facebook je teroristická organizace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Snad na celém světě platí zákon, že kdo napomáhá terorismu, je také terorista, kdo napomáhá zločinu, je také zločinec a tak ho zákony soudí jako teroristu.

 

Toto, ale jak se zdá, neplatí pro Facebook. Facebook od začátku podporuje teroristy a nejen islámské. Jistě si vzpomínáte na kauzu, kde internet byl plná článků o tom, jak se islámský teroristé domlouvají přes Facebook na teroristických útocích. Společnost Facebook dlouhou dobu mlčela a po dlouhé době se židovský vlastník Facebooku Zuckenberg vyjádřil, že Facebook již smazal a maže profily teroristů. To ale není pravda. Smazali nejspíše profily těch teroristů, kteří již byli veřejně známí a kteří již provedli teroristické útoky a pravděpodobně smazali i profily těch, kteří se na Facebooku s ním domlouvali.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trestní oznámení na Facebook a jeho české spolupracovníky pro podporu terorismu.Zdroj: https://dudr.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=496005

Cituji z článku :

„Teroristická organizace Islámský stát (IS) vznikl zhruba v roce 2011 a od té doby pomocí internetu a sociálních sítí Facebook a Twitter získal asi 20 730 bojovníků z celého světa a z toho 3 725 ze západní Evropy (1). IS se ke svým zločinům veřejně hlásí, dokonce je zveřejňuje a pomocí sociálních sítí i propaguje, jejich výčet zde nebudeme uvádět, neboť je dostatečně známý. Úmyslná podpora mezinárodního terorismu ze strany Twitteru a Facebooku je tedy evidentní.
Dne 14.1. 2016 byla zveřejněna zpráva o tom, že „ Vdova po Američanovi zabitém při útoku v Jordánsku podala žalobu na Twitter. Sociální síť podle ní nechala samozvané hnutí Islámský stát VĚDOMĚ !!!! využívat svých služeb k šíření propagandy, získávání peněz a k lákání nových členů... Vdova tvrdí, že Twitter až donedávna poskytoval IS ničím neomezovanou možnost mít na síti oficiální účty. Společnost podle Američanky porušila federální zákon proti terorismu....
IS, který ovládá velkou část území v Sýrii a v Iráku, pravidelně využívá internet k šíření svých sdělení. Podle odhadů analytického střediska The Brookings Institution provozovali sympatizanti IS mezi zářím a prosincem 2014 nejméně 46 000 twitterových účtů. „ (2)
Další zpráva je z 5.2. a zdá se, že žaloba měla nějaký efekt. Společnost Twitter tím však také přiznává, že teroristy skutečně podporovala:
“ Internetová komunikační síť Twitter od poloviny loňského roku zablokovala přes 125 tisíc uživatelských účtů podporujících teroristické aktivity, a to zejména v souvislosti s organizací Islámský stát...
"Odsuzujeme využívání Twitteru k podpoře terorismu," uvedla společnost. "Pravidla Twitteru jasně říkají, že tento typ chování není v naší službě povolen," dodala.(3)
Společnost Facebook však poskytuje obdobné služby, a my můžeme doložit navíc úmyslné zavinění.
Také izraelský generál a ředitel bezpečnostní agentury Global CST, Israel Ziv, varuje, že teroristické organizaci IS pomáhá internetová propaganda a sociální sítě získávat četné rekruty v zahraničí včetně Evropy. (4)
Úmyslné zavinění pak lze spatřovat také v tom, že na jedné straně jsou sociální sítě volně přístupné a poskytují své služby teroristům, na druhé straně je však zablokován facebookový účet antiteroristickému občanskému hnutí IVČRN, které velmi usiluje o zabránění invazi džihádistů IS do Evropy. Lze citovat zprávu z 11.1. 2016:
„Vážení čtenáři, Facebook nám právě zablokoval hlavní stránku se 163 tisíci příznivci https://www.facebook.com/ivcrn. Zjišťujeme co se děje a pokoušíme se o obnovení.

Po odstranění německé facebookové stránky obsahující výpovědi přímých svědků a obětí silvestrovského sexuálního teroru, která měla 148.000 členů, je to další větší pokus o omezení svobody slova a znemožnění volného šíření informací v EU.“ (5)
K tomu lze jen dodat, že do dnešního dne, 19.2. 2016, zmíněná stránka IVČRN nebyla obnovena.

O kladném postoji k mezinárodnímu terorismu společnosti Facebook hovoří také její podpora společnosti Apple ve sporu s vyšetřovateli FBI o právo odblokovat data v telefonu teroristů, kteří v USA zastřelili 14 lidí. Firma Apple žádost FBI odmítá.Viz (6)
A také Law Center Izrael připravuje žalobu na FB pro podporu teroru a šíření antisemitismu. (7)
Na základě výše uvedených skutečností jsme přesvědčeni, že zde jsou důvody k zahájení úkonů trestního řízení směřujících k objasnění a prověření uvedených skutečností. Zároveň tímto žádáme, abychom byli do jednoho měsíce od podání tohoto oznámení vyrozuměni o učiněných opatřeních.

Zdroj: https://dudr.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=496005

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opět cituji z článku z Pravého prostoru, kde tyto situace také popisují:

„Fotografie a videa spojené s násilím. Vzhledem ke světové situaci jde navíc o selektivní výběr, protože některé uveřejnit lze. Pokud se objeví na obrázku či filmu ruský či proruský separatista, syrský či srbský voják  může řezat hlavu kapesním nožíkem a následný dokument bude zvýrazněn, nikoliv mazán. Jenže takové snímky vznikají především fotomontáží, protože je prostě jinak nelze pořídit. Ovšem, jde li o islámského fanatika vraždícího bezbranné muže, ženy a děti, a nejlépe bělochy, ,,lékaře´´ vykonávajícího ženskou obřízku, tureckého vojáka zabíjejícího kurdské civilisty, hromadný masakr obyvatelstva, kamenování a pálení za živa, romskou osadu plnou špíny, odpadků a nemocí, jde o rasisticky motivovaná fakta, která není vhodné v rámci prosazování doktríny o přínosu migrace a solidaritě s ostatními národy jakkoliv uveřejňovat. O tom se mohla přesvědčit i taková osobnost, jakou je Marina LePen, kterou za poukázání na prokazatelné a všeobecně známé zlo zachycené na videích a snímcích chtějí ve Francii poslat do vězení. Také v sousedním Německu dochází k vyslovení trestů za podobnou činnost.“

https://pravyprostor.cz/facebook-maze-aneb-co-se-nehodi-strazcum-novodobe-moralky/

 

 

Dnes je na Facebooku běžnou praxí, že Vám smažou video, kde islámský vymaštěný hovado uřezává hlavy lidem a ještě Vás za to zablokují, protože je tam násilí, nebo to porušuje jakési jejich zásady komunity, Takže situace je obrácená úplně naruby, ten kdo upozorňuje na teroristy je označen za teroristu a zablokován a tím Facebook kryje a podporuje mezinárodní islámský a negersko -africký terorismus. A místo aby Facebook bojoval proti terorismu, tak cíleně podporuje terorismus a naopak zablokoval tisíce stránek, které upozorňují na islámský terorismus, jako třeba zde..

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/facebook-zablokoval-stranku-islam-v-ceske-republice-nechceme/r~1a4d60c6b89a11e5bc8c002590604f2e/

Facebook řádil v Nizozemsku. Umlčel stovky tisíc lidí, kteří nesouhlasí s uprchlíky
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Facebook-radil-v-Nizozemsku-Umlcel-stovky-tisic-lidi-kteri-nesouhlasi-s-uprchliky-437564

A už tu máme prvý výsledok celoeurópskej cenzúry: Švédskej novinárke bol zablokovaný Facebook. Zverejnila video o znásilňovaní žien utečencami.
http://www.securitymagazin.cz/zpravy/svedske-novinarce-byl-zablokovan-facebook-zverejnila-video-o-znasilnovani-zen-uprchliky-1404050964.html

 

https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/455947-facebook-zablokoval-profil-webu-parlamentnilisty-cz/

 

 

 

 

Za projevy xenofobie proti uprchlíkům bude hrozit v Německu pokuta 5,000 EUR a 4 měsíce vězení. Na monitoring Facebooku dohlédne bývalá agentka východoněmecké Stasi
http://aeronet.cz/news/za-projevy-xenofobie-proti-uprchlikum-bude-hrozit-v-nemecku-pokuta-5000-eur-a-4-mesice-vezeni-na-monitoring-facebooku-dohledne-byvala-agentka-vychodonemecke-stasi-konec-eu-a-konec-maastrichtu-v-ces/

V Německu se drasticky utahují šrouby svobody projevu. Německý ministr spravedlnosti Heiko Maas se tento týden sešel se zástupci amerického Facebooku a dohodl se na zformování speciálního útvaru, který bude na Facebooku vyhledávat rasistické a xenofobní příspěvky německých uživatelů Facebooku a bude je předávat německé policii [1]. Dohled nad útvarem bude mít jedna z nejnebezpečnějších americko-německých neziskovek „Netz gegen Nazis“ (Síť proti nacistům). V jejím čele stojí levicová aktivistka Anetta Kahane, která sebe definuje jako aktivistku proti rasismu, ale v letech 1974 až 1982 pracovala jako agentka pro východoněmeckou tajnou službu Stasi pod krycím jménem „Victoria“.

 

 

Facebook čelí dalším vyšetřováním nejen v USA ale i v Evropě …

https://www.aktuality.sk/clanok/605686/facebooku-hrozi-v-skandale-okolo-ochrany-udajov-polmilionova-pokuta/

 

 

Aby toho nebylo málo, tak si samozvaní světovládci sami uzákonili beztrestnost a neziskovky společně z naci-neomarxistickými tlupami a Facebookem blokují a mažou všechny pravdivé příspěvky o migraci a zločinech negroidních a arabských primitivů a teroristů a hrají si na ministerstvo pravdy, kde se bude šířit jen jejich nacistická neomarxistická multižumpo pravda !!!

január 2015

Facebook zasiahne, bude filtrovať konšpirácie a falošné správy
http://tech.sme.sk/c/7600874/facebook-zasiahne-bude-filtrovat-konspiracie-a-falosne-spravy.html

 

 

Facebook špehuje lidi

apríl 2015

Facebook špehuje aj tých čo ho aktívne nepoužívajú
http://tech.sme.sk/c/7729117/facebook-spehuje-aj-tych-co-ho-aktivne-nepouzivaju.html

“Prieskumy podľa denníka The Telegraph ukázali, že vo chvíli, keď navštívite ľubovoľnú stránku s tlačidlom či prvkom Facebooku, firma si vás označkuje, alebo identifikuje prostredníctvom cookies uložených v počítači. Tie následne využíva vo svojom reklamnom systéme. Identifikátory zámerne ponecháva v počítači i vtedy, ak uskutočníte zrušenie konta v sociálnej sieti.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

január 2013

JAK VÁS SLEDUJE FACEBOOK
http://www.chip.cz/casopis-chip/earchiv/vydani/rocnik-2013/chip-02-2013/jste-anonymni/

Je to přibližně rok, co se ve Spojených státech rozvířila debata o právu na internetové soukromí. Tu odstartovala žaloba na Facebook, jejíž základem bylo tvrzení, že Facebook důkladně špehuje nejen vlastní uživatele, ale i uživatele, kteří u něj nemají účet. Výsledkem debaty bylo mohutné vysvětlování specialistů Facebooku a prý i drobné korekce v mechanismech sledování.
Nejdůležitějším faktem ale bylo potvrzení výše zmiňovaného sledování. Podle dostupných informací Facebook rozděluje sledované uživatele do tří kategorií – na aktivní a přihlášené uživatele, nepřihlášené uživatele a uživatele bez účtu na Facebooku. Sledování uživatele začíná ve chvíli, kdy ten navštíví libovolnou stránku na doméně Facebooku – stačí si jen prohlédnout fotografii v kamarádově galerii. Poté už sociální síť monitoruje uživatelovu aktivitu pomocí prvků typu „Sdílet“ nebo „To se mi líbí“ a k vytvořenému profilu si ukládá další identifikační údaje, související s jeho počítačem a prohlížečem (například IP adresu, verzi operačního systému a prohlížeče, používané rozlišení atd.). Tato data jsou prý po uplynutí 90 dní mazána a nahrazována novými. Pro ukládání dat jsou využívány dva typy cookies: obyčejní surfaři dostanou browser cookie, uživatelé Facebooku session cookie.
Nejděsivější je ale to, že tato data lze díky kontaktním údajům na Facebooku (pokud jsou pravdivé) přiřadit ke konkrétní osobě – včetně propojení na její rodinu či přátele. Tímto způsobem lze například snadno sledovat aktivity vybrané skupiny lidí -od politických aktivistů až po „problémové občany“. Z tohoto úhlu pohledu je možnost zneužití těchto dat k reklamním účelům jen zanedbatelným a druhořadým problémem. Pokud vás tato problematika zaujala, doporučujeme podrobnější studium odhalení Facebooku na zpravodajském webu USA TODAY

 

Rasistický Facebook na politickou objednávku !!

Facebook je podplacená žumpa, která blokuje nepohodlné politické názory

 

Facebook rozhodně není nezávislá společnost, ani politicky nezávislá, ale je placená jistě z neomarxistického nacistického křídla a Sorosem. V poslední době vyšlo na veřejnost a Facebook se tím přímo chlubí, že začal najímat a spolupracovat s neziskovkami, které budou mazat nenávistně, rasistické a xenofobní příspěvky lidí a bude mazat celé profily a stránky na Facebooku. Všichni dnes už víme, že neziskovky se přímo podílejí na pašeráctví lidí a tím se stávají skupinou organizovaného zločinu, protože pašeráctví lidí je jeden z nejhorších zločinů a zároveň se z neziskovek staly teroristické organizace, protože napomáhají teroristickým jihadistům dostat se do Evropy. Nejlépe se s touto situací vypořádalo asi Maďarsko, které seškrtalo a zakázalo přímo v zákoně činnost neziskovek, které napomáhají uprchlíkům a zároveň uzákonilo, že napomáhaní migrantům je přímo trestný čin.

 

Tyto neziskovky, které najímá facebook je přímo napojen na politiky a veřejná média, což je typickým znakem a typická situace v ČR. ČT, tedy Česká televize je přímým partnerem neziskovky ČLOVĚK V TÍSNI, která rozhodně nepomáhá českým občanům, lidem v nouzi a nemocným, ale tato žumpa a nacistická teroristická organizace na internetu šíří své lži a podvrhy o tom, jak je integace krimigrantů úspěšná, jak se tady krimigranti krásně adaptovali a jak milují své nové země a jakým jsou přínosem. Ale skutečnost je přímo opačná, po celé Evropě je tisíce No-go zon, statisíce znásilněných, tisíce mrtvých po teroristických útocích. Tím se neziskovky pomáhající uprchlíkům přímo zařadily mezi teroristické organizace napomáhající mezinárodnímu terorismu. A jelikož některé vlády podporují neziskovky, které financují a organizují mezinárodní terorismus, tak tyto vlády automaticky také spadají do kategorie teroristických spolků !!!! Toto je prostý fakt a nemohou se z toho vykroutit a nepomůže jim žádná poučka o zákonech o pomoci, či rasové nebo etnické nenávisti, protože tyto teroristické vlády mají na rukou krev těch tisíců obětí islámského a negerského terorismu a násilí !!! Rodiny obětí se ze ztrát nikdy nevzpamatují a nedostali ani žádné odškodnění!!!!!!

Vyjádření slova – „negerské“ není v žádném případě rasistické, protože černoši si mezi sebou běžně říkají a oslovují se slovem „negr“ a není ani morálně , ani právně přípustné, aby byla bílá rasa diskriminovaná za použití tohoto slova. A opakovaně upozorňuji na událost s Danzelem Washingtonem, černoškým, americkým hercem, kterého mám rád a kterého si vážím, kdy se ho novináři ptali na to, jak reaguje, když slyší slovo „negr“. Denzel odpověděl, že ho to nechává chladným, protože mezi černochama je slovo negr běžné, ale negrem je označován kriminálník, který si hraje na „big gansta“ (velký gangster), má kolem krku zlaté řetězy, krade a vraždí lidi na ulicích. Zatímco černochem je označován slušný černoch, co platí daně, má slušnou práci, platí řádně daně a nemá vůbec problém s bílou většinou a vůbec nemusí řešit nějakou otázku rasismu. Kdežto negři neustále otevírají tlamu a křičí o rasismu. To jsou přímo slova člověka, černocha, umělce a muže, co dokáže věci pojmenovat pravými jmény.

 

Jistě si pamatujete na nedávnou dobu kdy v USA vládl Obama a jak chtěl své africké bratry urychleně a bez víz okamžitě přitáhnout do USA. V té době se změnilo slovo negr na běžný termín a velká většina Američanů tak Obamu označovala, že je jen muslimský negr. V tomto smyslu jsem napsal na Facebooku i příspěvek a sdílel článek o tom, jak se Obama, před svým odstoupením snaží napáchat co nejvíce škod, jak ilegálně a tajně přivážel své černé bratry z Afriky letadly na letiště apod. A Facebook mě za toto zablokoval !!!!  Nebyl jsem jediný, protože rasistický Facebook, který nesnáší bílou rasu a neustále zvýrazňuje příspěvky a fotky černochů začal ilegálně cenzurovat a mazal příspěvky a profily lidí, kteří psali o kriminalitě, kterou Obama napáchal!!

Vláda zavírá lidi, kteří na Facebook umisťují proti-Obamovské příspěvky
http://www.nwoo.org/2014/06/17/vlada-zavira-lidi-kteri-na-facebook-umistuji-proti-obamovske-prispevky/

 

 

 

 

Facebook zablokoval stránku Ruské ambasády, ne to není žert to je fakt J

https://ded-vasilij.livejournal.com/1373858.html

A pokud máte pocit, že zablokování stránky Ruské ambasády na Facebooku je špatný žert, tak si přečtěte další článek a průser rasistického a nacistického Facebooku, kdy zablokoval americkou deklaraci nezávislosti … zde:

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Facebook-zcenzuroval-americkou-Deklaraci-nezavislosti-Marian-Kechlibar-prinasi-velke-varovani-Tohle-se-pry-muze-brzy-stat-542854

 

 

 

Facebook opět zasahuje do demokratické politické soutěže – trestní oznámení

http://slusni-lide.cz/facebook-opet-zasahuje-do-demokraticke-politicke-souteze-trestni-oznameni-naseho-hnuti/

Provozovatel sociální sítě Facebook porušil svá vlastní pravidla, kdy opět omezuje, zasahuje a ovliňuje nepřijatelným způsobem soutěž demokratických politických stran. Hnutí Slušní lidé je politickým hnutím řádně registrovaným u Ministerstva vnitra České republiky podle zákona o politických stranách a hnutích a jako takové reprezentuje zájmy občanů a postup pachatelů a provozovatele sociální sítě tak poškozuje práva občanů na jejich zapojení do veřejného života a hnutí se tak dovolává ochrany u orgánů státu.

“Jsme svědky dalšího pokusu ovlivnit politiku a zejména volby přes sociální sítě tak, jak to Facebook udělal například v amerických prezidentských volbách” uvádí předseda hnutí Zdeněk Pernica a dodává: “je absurdní, že důvodem pro cenzuru byl kritický text o hře Vaše násilí a naše násilí, a pachatelé a provozovatel Facebooku tak vlastně potvrdili, že se jedná o pornografii.”

 

Další zablokování politické strany od Facebooku :

https://www.lidovky.cz/facebook-zablokoval-hnuti-slusni-lide-ucet-totalitari-v-akci-zlobi-se-ovcacek-18q-/zpravy-domov.aspx?c=A180529_123253_ln_domov_jho

 

Další kriminalita Facebooku

Sofistikovaně mě cenzurovali za mé nepohodlné názory, tvrdí senátor a předseda Strany práv občanů Jan Veleba. Sociální síť Facebook mu totiž zablokovala jeho účet. Podle Veleby je na vině jeho článek o tom, že viděl na Pražském hradě modlící se muslimy.

„Zorganizovala to velká skupina lidí, která mě nahlásila a z toho důvodu byl můj účet na Facebooku zablokován,“ míní Veleba. Impulzem byl podle senátora článek o modlících se muslimech na Pražském hradě. Ti politika tak vyděsili, že prý nemohl z návalu emocí ani fotit. Nezbylo mu tak nic jiného, než „incident“ z 15. února detailně popsat.

„Stal jsem se svědkem následující scény. Asi 25 metrů vlevo od balkonu, mezi dvěma bílými lavičkami u hradní zdi vykonávala modlitební obřad skupinka sedmi muslimů. Klečeli zutí, hlavami čelem ke zdi na tenké látce a v jednotném rytmu (klek, hlava na zem, klek) vykonávali modlitební obřad. Když jsem došel k nim, za pár vteřin skončili,“ napsal Veleba na svůj facebookový profil. Podle politika se prý možná jednalo o provokaci.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/za-modlici-se-muslimy-prisla-cenzura-tvrdi-veleba-facebook-mu-zablokoval-profil-gda-/zpravy-domov.aspx?c=A160218_143936_ln_domov_jzl

 

Z českého Facebooku mizí největší zábavní stránky! Chtějí sociální síť žalovat

Vy, kteří pravidelně sledujete zábavní stránky na Facebooku, jste si možná již všimli, že začínají postupně mizet. Stejný osud potkalo také největší zábavní stránku You.bo, která sčítala více, než 1,2 milionu fanoušků!

 

Vše začalo minulý týden v pondělí, kdy z Facebooku zmizela stránka "Tyyy vole to je psycho..", která sčítala něco okolo 200tis. fanoušků. Dle oficiální tiskové zprávy však s touto stránkou zmizely také osobní profily nejen administrátorů, ale dokonce rovněž spolupracujících lidí, kteří oficiálně se zábavní stránkou neměli nic společného.

Udroj - http://boomba.cz/clanek/515-z-ceskeho-facebooku-mizi-nejvetsi-zabavni-stranky-chteji-socialni-sit-zalovat/

 

Facebook podporuje imigranty !!!!

 

 

Možná jste si nevšimli nebo o tom nevíte, ale v oficiálních zásadách komunity Facebooku přímo stojí, že podporuje imigranty !!! A nelze to vztahovat celosvětově, protože vlastníkem a sídlo společnosti rozhodně není v USA. Celosvětově platí, že kdo napomáhá terorismu je také terorista, kdo kryje a napomáhá zločinu je také zločinec. Evropské rozvědky varují, že společně s imigranty přišlo do Evropy několik desítek tisíc teroristů z Islámského státu, společně s imigranty tajně vtrhlo do Evropy i desetitisíce islámských teroristů i z Afriky a arabských zemí !! Všechna ta krev na rukou obětí zavražděných islámskými a černošskými teroristy je na rukou nejen politiků, kteří se sem pozvali ale má je na svědomí i Facebook !! Facebook totiž kryje teroristy a islámské fundamentalisty!! Facebook blokuje a odstraňuje příspěvky, které varují před tímto terorismem a Facebook také blokuje lidi a příspěvky lidí, politických stran a spolků, kteří hájí národní zájmy a suverenitu !! To je jen další důkaz , že facebook je rasistická a nacisticko teroristická  organizace, která lživě křičí, že bojuje proti nenávistným projevům, ale sama je vyvolává, sama kryje a podporuje terorismus, znásilňování, pedofílii apod!!!

Tím, že Facebook blokuje lidi a stránky, které varují před terorismem a invazí, tím nepřispívají k bezpečí, ale naopak produkují a provokují ještě větší nenávist !! Nebo snad myslíte, že zablokovaní lidé, kteří sdílejí články o kriminalitě černochů a islámských teroristů budou mít krimigranty více rádi?!!!  Krev na rukou všech obětí je i na rukou Facebooku !!!

 

 

 

 

Aktualizováno Čtvrtek, 09 Srpen 2018 21:59