Politická mafie - Rozkrádání státu pokračuje oficiální cestou  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Neděle, 09 Říjen 2011 23:08

Hyenismus je to, když například někdo projde kolem zraněného a místo aby mu pomohl a poskytl pomoc, tak ho okrade.  Jak ale nazvat stav, kdy polovina českého národa je na hranici chudoby, neustále nás masírují tím, jaká je krize, neustále vydávají zákony, které i těm nejchudším seberou vše co mají.. a tato vládnoucí politická mafie, která po sametové revolucirozkradla stát a majetek komunistů - tak v takové krizi veřejně schválí svým členům slevy na zboží? Jakoby nestačilo, že tihle kriminálníci rozkradli majetek komunistů, ještě rozkrádají stát, berou si královské platy, majíi slevy téměř na vše a jejich práce vypadá tak, že buď produkují zmetky zákonů a nebo zákony, které privilegují jejich komplice z hospodářské mafie. A ještě při všem tom si udělají slevy.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Když obyčejný pracovník udělá zmetek, je mu to vytčeno a musí to napravit. Jsou zmetky ve výrobě, které neovlivníme, protože vznikají za chodu stroje, počasí apod.. jsou zmetky vzniklé lidskou chybou a v takových případech, pokud je značná škoda, musí pracovníik tuto škodu uhradirt a nebo je dokonce propuštěn a škodu musí uhradit stejně. To je v případech, kdy vznikne zmetek neúmyslně.

 

Co ale v případě, kdy jsou  tyto zmetky produkovány kriminální mafií v politice napojenou na hospodářskou mafii, tyto zmetky jsou dělány zámerně a ještě s cílem a úmyslem poškodit obyčejné slušné lidi, a ožebračit nejchudší vrstvy ???

 

Arogance, hyenismus a drzost této politické špíny nemá hranic a věřejně se ám vysmívá do očí. Když se konečně někdo z českých ovcí sebere a začne někde bejkat s transparentem na náměstí, tak se mu politická špína jen vysměje.

Ve chvíli, kdy se provalí některé z jejich kriminálních praktik, tak místo aby dotyčného kriminálníka policie zatkla, tak se nic neděje a zmíněný se jen přesune na jiné ministerstvo a dá se mu tam jiné křeslo. V mediích je jedna kauza za druhou.

Lidé už jsou ožebračováni neúnosně velkou daní a neustále se objevují další a další zákony, které zdražují opět další základní lidské potřeby. Hranice a standart života tak padá na neúnosnou míru makat jen na úhradu životních nákladů. A zatímco obyčejný slušný občan maká aby se vůlbec uživil, tak politická špína produkuje jeden zmetek za druhým, veřejně lže lidem do očí, pomlouvá jeden druhého, veřejně se uráží a fackují se dokonce i pobouření občané, kteří mají odvahu veřejně říci pravdu o jejich kriminálních praktikách, žijí si ze svých královských platů, které jdou z poctivé dřiny obyčejných lidí.....

Zde je článek : http://zpravy.idnes.cz/slevy-pro-cleny-ods-budou-program-posvetilo-vedeni-strany-pa4-/domaci.aspx?c=A111003_150631_domaci_hv

 

Všimněte si, že se v článku píše, že bude zveřejněn seznam firem, kde bude možné uplatnit slevy. A nikoho nezajímá, že toto je typický příklad  provázanosti politické a hospodářské mafie

 

Je Vám top málo? Tak ještě něco přidám, Zde je další člínek, kde se tato politická mafie snaží prosadit další dodatek k zákonům pro kamarády z hospodářské mafie :

http://zpravy.idnes.cz/novy-prilepek-zakona-daruje-ornou-pudu-pro-prumyslove-haly-zdarma-1fd-/domaci.aspx?c=A111005_152427_domaci_taj

 

 

Je to samozřejmě i naše chyba, protože mnoho lidí slepě přijímá a věří lžím politické mafie. Kdykoli se má něco zdražit, nebo udělat změna proti slušným občanům, tak spousta těchto politických prostitutek arogantně tvrdí, že například v Německu a ostatních státech je standart platit si zdravotní pojištění a ty a ty zákroky.

Ok dejte mi platy jako mají v Německu a ostatních státech a pak se nad tím zamyslím. Ale dokud žijeme zde a máme jednu z nějvětších Daní, neúnosně nízké platy atd atd, tak mě tyto lži jen dokážou zvednout ze židle. Politické prostitutky spoléhají na to, že buďto nevíte jaká je situace v jiných zemích a nebo že jim budete slepě věřit a tím roste jejich elitářství a arogance. Vyžaduje to opravdovou dávku hyenismu, arogance, výsměchu a drzosti, tvrdit takové lži veřejně svým chlebodárcům. politici jsou voleni lidem a pokud neplní sliby a navíc kradou, ožebračují stát, tak i podle základní listiny lidských práv je občan POVINEN takovému jednání zabránit.

Nyní nikoho nebude zajímat, že máte někde kus lesa a nebo pole a prostě vám ho znárodní, vyvlastní a sprostě ukradnou pro své mafiánské hospodářské komplice , aby si tam mohli poszavit svojí továrnu na praní špinavých peněz.

 

S tím souvisí i nedávná kauza restitucí, kdy se jistá politická část mafie rozhodla po svém zrevidovat staré restituce. prostě když už nění co krást, tak si najdou a udělají další zákony aby mohli krást to, co doposud bylo krást trestné.

A občan se vesele dívá a nic se neděje. Politická přežraná líná chátra, která nedělá svou práci, neúčastní se poctivě zasedání, nebo dokonce spí a nebo falšuje volební či hlasovací lístky, si dál dělá zákony jak vydrancovat i to málo co ještě ve státě zbývá.

To co si lidé celý život platili poctivě z výplaty na důchod a na dobu mezaměstnanosti už se rozkradlo a vytunelovalo a teď se dozvídáme, že na stará koilena budeme mít velké .... .

V médiích se objeví dokument jak v Řecku vesele pokračuje generální stávka a české ovce si jen zabejkaj a dál kecaj někde u piva.

 

Nejhorší je to, že jsme nějak zapoměli na své děti a na generace po nás,. Co jim tu zanecháme? Co tu po nás zbyde, Co až se nás jednou děti zeptají, co jsme dělali v době, kdy političtí kriminálníci dělali tato svnistva?

Duchovno, meditace, osvícení a vyšší vědomí je jedna věc. proto říkám, ať si schizofrenici a pomatenci samozvaní dál melou o duchovnu a o tom jak je nádherná láska atd. atd. To jsou jen schizofrenici, kteří nikdy neotevřeli oči a jen melou v transu něco, čemu sami nerozumí. Ve chvíli kdy vám politická mafie ukradne i židli nebo deku pod prdelí, a nebudete mít co žrát, tak nikdo z Vás nebude mučednkem, ale jste jen spoluviníky toho kam jste to sami nechali dojít. Protože zlo nepáchá jen ten kdo zlo páchá, ale i ten kdo mu přijlíží a nezakročí, ten úplně stejně zapáchá.....

 

Nechi říct, že by měl být člověk agresivní, ba naopak, ale uvědomte si, že všichni ti co melou o duchovnu bez akce a bez formy a bez nápně, vůbec nepochopili jak tvořit to duchovno. I Tibetští mnichové mají ve svých chrámech strážce s palicí proti nepřizpůsobivým a proti zlodějům a výtržníkům.

Ale ono je lépe mlít o duchovnu a mít kecy budící dojem osvícení, stčit hlavu do písku a ......pak ze sebe dělat mučedníky. takových schizofreniků vidíte kolem sebe plno, je to moda a kupodivu se množí jak mouchy na hnojišti. Ale skutečné poznání nepramení jen z keců a jen ze slov.. ale také z činů. Jinak je to jen forma bez obsahu, jen slova bez formy. A to je pravá cesta společná všem náboženstvím, fiulosofiím... tedy že praxe a teorie musí být jedno.  Budovat to dobré kolem nejen kecama, ale i skutkem. A nedívat se jak politická špína rozkrade vše, že naše děti budou žít jako chudáci.

Aktualizováno Pondělí, 10 Říjen 2011 17:50