Romská otázka a cikánská kriminalita a invaze  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Úterý, 11 Říjen 2011 03:16

Nejsem politik, nejsem člen žádné extremistické skupiny, nejsem dokonce ani žádný aktivista. Jsem jen obyčejný naštvaný občan, který už se nemůže dívat na tu stoku lží. Učím své žáky pokoře a odpuštěním vývoji apod. A přesto – existuje snaha o dobro a existuje kriminalita a tedy opačné tendence – o zlo, zneužívání apod. Nejprve je třeba ukázat přesně na cikánskou kriminalitu, POJMENOVAT viníky a ŘEŠIT A NE SI MASTIT TRIKO POLITICKÝMA KECAMA.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pročtěte si chvíli různé weby a najdete najednou mraky informací o invazi cikánů co ČR, protože se sem stahují ze zemí, kde zž je nehodlají trpět. Proč ? Protože jejich chování a kultura je stejná ve všech státech a slušní pracující už se nenechají otravovat kriminalitou, napadáním, přepadáním, rasistickým útlakem cikánů. Důkaz? Čtete následující článek.

Jak se tedy řeší celá otázka soužití cikánů a bíle majority v ČR?

JEDINÉ ŘESŠENÍ JE TO, ŽE SE PROTI NAŠTVANÝM SLUŠNÝM LIDEM POVOLÁ POLICIE A TĚŽKOODENCI. Další ubohé řešení je to, že se této situace velmi rychle chytli politické prostitutky aby si mohli prosadit další zákony na okrádání nejchudších vrstev obyvatel a hodlají schválit zákony, které nepostihnou jen cikány, ale velmi tvrdě všechny, kdo nemají práci !!!! Takže kvůli cikánské kriminalitě budou nyní slušní občané bez práce mít ještě tvrdší terorismus a diskriminaci a šikanu než dosud.

 

Cikán je taky člověk a občan ČR

A to je potřeba mít na paměti. Rasismus není dobrá vlastnost a z podstaty rasismu vyplývá nesnášenlivost vůči rozlišným věcem, barvě kůže, náboženskému vyznání apod. Ale co v případě pozitivní diskriminace jak se to oficiálně praktikuje a nazývá v ČR?

Každá diskriminace je stejný rasismus jako diskriminace vůči komukoli jinému. Tedy i pozitivní diskriminace je diskriminace jako taková a je trestná. To co si politické prostitutky neuvědomili je fakt, že jakmile se diskriminovaná většina jednou pořádně naštve, když ta menšina začne vraždit, mlátit mačetami a MASAKROVAT A PŘEPADAT NAŠE DĚTI…  tak v takovém případě musí každému i podprůměrnému člověku dojít, že to bude mít následky a že se slušní občané pořádně naštvou a pokud jim stát nedokáže zajistit ani bezpečnost, ani potrestat viníky a ani toto neřeší, tak toto začnou prostí lidé řešit sami a dokonce mají na to i ústavní právo. Toto právo ale neznamená, že by jsme měli použít stejně metody, zabíjení, přepadání a masakrování jako cikáni.

Je velkou lží, že z Čechů se stávají rasisti. To je jen lež a tato lež dokáže naštvat mnohem o to více lidí. A nejen to, tato lež a jiné lži jen dokážou to, že se lidé přikloní k extremistickým skupinám, protože ty tvrdě a narovinu pojmenovávají věci jak jsou, alespoň v cikánské otázce.

Většina prostých lidí nechce problémy, protože má starosti sama se sebou díky politické a hospodářské mafii. Většine lidem se ale vůbec nelíbí to, co se tady ve státě neřeší přes 20 let a to je problém, že cikáni nemají dostatek vzdělaní atd atd.

Jak mají mít ale cikáni vzdělání, když neposílají děti do školy? Mělo by to být trestné, říká se tomu „ zanedbání rodičovské péče“. A cikánské rodiny nemají zájem posílat děti do školy, protože jak čteme na jiných webech, tak naopak je spíše posílají na ulici krást – to je další trestní činnost a říká se jí – „mravní ohrožování mládeže“, navíc je to nabádání k trestné činnosti atd atd atd.. Za toto by mohli rodiče skončit ve vězení na několik let. Ale kdo by se staral o děti? Museli by je dát do pasťáku a nebo ústavních zařízení, ale ty jsou přeplněné a navíc se mají nyní rušit i kojenecké ústavy a zvláštní školy, jak čteme zde:

Vláda zruší zvláštní školy a děti integruje. Učitelka je zoufalá

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/210572.aspx

 

Bohužel nikdo nejde tvrdě po trestné činnosti rodičů cikánů a proto to pak dopadá tak jak je to nyní po celé ČR – cikáni jsou bez vzdělání a neustále se vymlouvají, že je nikdo zaměstnat nechce. A nikdo se nediví, že je nikdo nechce, protože kdo by zaměstnal někoho, kdo neumí ani číst a ani se neumí podepsat a navíc, ve většině případů krade a nechodí do práce pravidelně. Pravdou ale je, že oni snahu nemají pracovat a dokazuje to mnoho článků a hlavně od starostů a sociálních pracovníků, kteří o tom začínají veřejně nyní hovořit.

 

Takže z toho nakonec vyplývá, že celá ta Pozitivní diskriminace dělá a přímo vede lidi k rasismu a to hlavně ve chvíli, kdy je krize a lidé obracejí každou korunu. To pak každému vadí příživníci a cikánský bordel. Na to, že cikáni, kteří nepracují, pobírají královské dávky, na to si už mnozí lidé zvykli. Ale ve chvíli, kdy se najednou začne zvyšovat kriminalita a kdy jsou ohroženy naše děti, tak to už jde legrace stranou. Celá ta pozitivní diskriminace dovedla náš národ k rasismu.

Problém ale není v rasismu samotném, problém je v jednom etniku, které má stejné chování na celém světě a na celém světě to najednou začali řešit podobně. Tedy, že lidi, kteří se nehodlají přizpůsobit, mají kriminalitu a ohrožují ostatní obyvatele, tak takoví se automaticky vyčlení na okraj města,  aby se zachovala důstojnost životních podmínek slušných lidí. Proto také Slovensko, Maďarsko a ostatní státy prostě tvrdě zbourali cikánské vesnice  a  vyhodila cikány. Oni je ale nevyhodili, protože Evropská Unie má svá pravidla, které vymysleli lidé bez mozku,kteří nikdy s cikány nežili a podle těchto pravidel tedy existuje volný pohyb obyvatel EU. Ano to je sice velmi šlechetné a úctyhodné, ale jen do chvíle, kdy je mezi těmito i cikánská komunita, která v jednom státě nikdy nepracovala, kradla a díky jejich kriminalitě a neplacení nájmu, je stát izoloval a tito pak vesele  proudí tam, kde mají jistotu, že jim štědře vyplatí rodinné a sociální dávky. A ČR se stává odpadištěm kriminálních živlů.

 

Nejsme rasisti, ale chceme jen spravedlnost a pořádek a stejná pravidla pro všechny

To je pravidlo a zní to nyní ulicemi a nejen při demonstracích. Nevede se žádná evidence o cikánské kriminalitě a dokonce je zakázáno v médiích sdělovat, jakého etnika je pachatel kriminálního činu. Naproti tomu v USA, když dojde ke incidentu, policisté musí specifikovat o jaké etnikum jde, už z důvodu aby kolegové věděli zda mají zatknout černocha, Kubánce a nebo trplajzlíka, že ano….

 

Sociální pracovnice jsou na ně krátké

Ano a oipět se to dočítáme všude na internetu, jak přijde cikánská rodina, jaký bordel a hluk dělá na úřadě a vždy dosáhnou svého, a aby se sociální pracovnice nemuseli obávat o svůj život, protože jim cikáni vyhrožují, tak jim přiznají dávky.

Královská výše sociálních dávek

To je další problém a podrobnosti čtěte například zde: Starosta Dubí: Romská rodina tu na dávkách brala 92 tisíc každý měsíc

Přestože cikáni nemají snahu o vzdělání ani o práci, tak se velice bravurně orientují v jejich právech na různé typy dávek – sociálních a jiných, na to nepotřebují umět číst ani psát, protože si to mezi sebou sdělí a je to snad součást jejich vlastního vzdělání. Další věcí jsou bohaté stomilionové příspěvky z EU, různých fondů a organizací na podporu cikánské – rozuměj“Romské“ kultury a zlepšení jejich inteligence, vzdělání apod. Ale jaké jsou výsledky?? A na co jsou tedy ty stamiliony a v čí kapse skončili?

Povím Vám osobní zkušenost. Nabídl jsem jedné cikánské organizaci dobrovolnickou činnost. Jsem v Americe považován za jednoho ve špičce na malbu a kresbu zvířat a cikánské organizaci jsem nabídl kurzy malby a kresby zadarmo. Když se mě ptala nějaká cikánská aktivistka, co ta vedla tým školitelů, proč to chci dělat aco mě k tomu vede, odpověděl jsem jednoduše a stručně, že je potřeba v lidech pěstovat talent a ukázat jim jejich dobré hodnoty a tím člověk vidí své pozitivní hodnoty a výsledky, roste jeho sebevědomí a váží si sebe, nemá potřebu pak být agresivní apod. a že vzdělanost vede lidi k humanitě. A jak to dopadlo? Cikánská aktivistka mi řekla, že se zeptá, zda mě budou chtít, a že tam už jeden kurz výtvarky mají, který vede její známá. Nakonec mi zavolala její kolegyně telefonicky a oznámila mi, že tam mají interní problémy a že si mě ponechají v databázi a ozvou se mi v budoucnu, že momentálně není zájem.

Já jsem se zasmál. Snahu jsem měl a jen mě to utvrdilo, že ze strany cikánů není žádná snaha ani na integraci, ani o vzdělání, ani o pozitivní. A to je prosím organizace,. Která je placená z našich kapes, z našich těžce vydělaných peněz a kterou vedou cikánský aktivisti.

Stejná pravidla pro všechny

Když pan XY bílé barvy pleti nezaplatil několikrát nájem, vystěhovali ho na ulici a stal se z něj bezdomovec a veškeré škody způsobené v bytě byl nucen uhradit, byl mu zabrán majetek apod., skončil na ulici. Cikáni vyplenili celé paneláky a sídliště v mnoha městech, neplatí stabilně nájem a co se stane? Dostanou příspěvek od sociálky a ještě jim město nabídne bydlení jinde.  Kde je potom rovnost a kde je spravedlnost? Není toto náhodou trestné a není toto diskriminace? Opět odkazuji na internet, je tam obrovské množství článků.

Cikánská kriminalita

Ta se prostě neřeší. Ale co je nejhorší, jak víme  i z médií, tak zde platí dvojí metr, kdy se záměrně snižují tresty cikánským pachatelům. Tím je sám stát kriminálníčkem, který kryje kriminalitu a napomáhá tak k páchání další kriminality, protože tam kde se cikáni netrestají, tak vědí, že jim to projde a vesele kradou a napadají a loupí dál. Je potřeba přesně zmapovat oblasti a přesně cikánskou kriminalitu. Ne z rasových důvodů, ale z čistě etických a logických, protože když bude policie přesně vědět, kde je největší kriminalita cikánů, tak taky může podniknout patřičné kroky.

Každému slušnému občanu jsou ukradená nějaká nařízení EU o tom, že evidence cikánské kriminality jsou nepřípustně, protože tady se jedná o bezpečnost a důstojné podmínky pro žití. A je holá pravda, že cikánský problém je v každém státě a svědčí o tom řady incidentů a demonstrací v Maďarsku, Srbsku, apod. Ale média o tom záměrně mlčí.

 

Kde je to 21 století?

Měli bychom být a vrcholu civilizace díky technickému a jinému pokroku. Měli by jsme se poučit z minulosti a měli by jsme být mnohem moudřejší. Ale místo toho jsme opět v začarovaném kruhu a stále se melou ty samé nesmysly. Po vyvraždění a zdecimování indiánské populace v Americe se začala vracet indiánům půda a začaly se respektovat jejich územní práva a kultura.tito žijí v rezervacích a pokud se rozhodnou žít ve městě, tak musí dodržovat zákony jako každý jiný. Existují domorodé kmeny v divočině a nikomu , až a malé chamtivé výjimky korporací, nevadí. Ale ve chvíli, kdy se rozhodnou jít žít do města, tak opět musí respektovat pravidla a začlenit se. Nikdo jim totiž nebude trpět, když si vystaví stany na náměstí a rozhodnou se tam žít a tancovat své obřadní tance. To by je bez řečí vypakovali z města.

S Vietnamci a Číňany a jiným etnikem u nás není problém. Sice se tu hovoří o ukrajinské, ruské a vietnamské mafii, ale tito lidé se dokážou začlenit do společnosti.

Opačně je tomu ale s cikány, kteří se několik staletí odmítají začlenit do společností a neustále se celou historii opakují ty samé prohřešky, kriminalita, koupení, přepadání a styl života jako kdysi. A místo aby se vyčlenili na okraj, jak je běžně ve všech civilizovaných zemích, tak se začne s násilnou integrací do společnosti. S integrací,  kterou cikáni sami ani nechtějí, pouze chtějí někde bydlet, ale o práci a dodržování pravidel, etických norem už zájem nemají.

Podívejte se na youtube na nějaká videa o cikánech a všimněte si jejich primitivního a agresivního chování. Všimněte si jaké nadávky a rasistické výkřiky vykřikují. Sorry,ale toto má být 21 století? Toto má být výsledek integrace a ty stamiliony co se do nich investují????

 

Nejde tady o rasismus ,ale o jedno etnikum které má stále stejně problémy.

Nucenou integrací se nikdy nic nedosáhne, pouze toho, že se jednou lidé naštvou a když jim stát nedokáže zajistit bezpečnost, tak ji vezmou sami do svých rukou. A to se právě nyní děje, ale nejen v ČR. Sani poslanci nyní varují, že to dojde brzo tak daleko, že lidé už se nenechají ožebračovat ani napadat, když je stát nedokáže ochránit. Je to logické a je to myslím i spravedlivé.

 

Jsou i slušní cikáni

Ano to je také pravda a sám jsem některé z nich učil na středních školách. Ale právě tito slušní, co se dokázali začlenit, tak ti sami se stydí za ty ostatní a řikají, že to co se děje nyní, tak cikáni co se nazývají romové a vystupují v médiích a na ulici, tak dělají cikánům jen ostudu.

Nikdo není rasista pro názor, že chce pořádek a dokáže narovinu říci a ukázat na cikánské gangy , které okrádají a masakrují malé děti. Nikdo není rasista proto, že veřejně řekne, že cikáni se přiživují na sociálním systému.

Ale ve chvíli, kdy se lidé budou umlčovat, tak se to stane rasismem a lidé se veřejně budou hlásit k rasismu, protože nebudou mít jinou možnost.

 

Vzdělanost

Mám za to, že vzdělanost vede k humanitě. Když  má člověk vzdělání a dostatek informací, tak by také logicky a zákonitě měl vědět, kam vedou některé kriminální činy, předsudky, atd atd. A taky ví, že je lépe být šťastný a pomáhat si navzájem a mít přátele a dobré vztahy.

Když ale o vzdělání ze strany cikánů není zájem, tak se pak nemůžeme divit, že je pak nikdo nezaměstná, že neznají ani základní hygienická a etická pravidla a že při násilném začleňování do slušné společnosti vzniknou problémy a lidé je prostě vyženou.

 

Problémy teprve přijdou.

Máme se na co těšit. Protože se schválily zákony proti slušným občanům , které diskriminují a šikanují právě nejchudší lidi a naopak upřednostňuje a dává výhody hospodářské a politické mafii. Lidé už teď žijí na hranici chudoby a je to vidět i v kultuře, protože je malá návštěvnost. A protože bude hůř, tak lidem už se nebude líbit a nelíbí příživnictví a parazitismus.

Navíc cikánská agresivita a drzost roste. Na jednom videu na youtube a i zde v jednom článku je cikánka, kterou vystěhovali, protože neplatila nájem a křičí tam sprostě nadávky a že odjedou do kanady a že to řeknou v televizi jaký jsme rasisti. Ano, my jsme takoví rasisti, že když bílý občan nemaká a neplatí, tak skončí na ulici a když cikán, nemaká, krade a neplatí nájem, tak mu nabídneme ještě bydlení a proto jsme takoví rasisti.

Každý den jsou nové a nové články , jak cikáni opět někoho napadli a nebo opět někoho zmasakrovali.

 

Řešení zatím není. Ale každý moc dobře ví, že je potřeba s tím něco dělat a kde je problém. Je potřeba ukazovalo se přesně děje, aby si cikáni uvědomili co my rasisti, jak nás nazývají, pro ně vše děláme a co oni za to oplácejí svou kriminalitou, loupením apod.

 

Další věcí je izolace skupin, které se nedokážou začlenit a respektovat základní etické, hygienické a právní normy, tak jak to dělají v každé civilizované společnosti. Chceš si dělat oheň a řvát do rána? Ok, je to tvá věc, ale dělej si to někde za městem, kde to nebude rušit slušné lidi, kteří ráno vstávají do práce a kteří musí makat.

Chceš žít  ve společnosti? Ok, tak respektuj pravidla zákony- Ale ve chvíli kdy se  cikánské prostitutky budou procházet a mluvit sprostě na ulici před školou a nebo cikánské gangy budou napadat školáky a nebo se cikáni budou chovat nepřístojně a nebo vulgárně před dětma, tak budeš prostě vyhnán za město, protože nikdo nebude mravně ohrožovat slušné děti. Stát má především povinnost zajistit slušným, lidem slušný a důstojný život a ne násilím cpát do společnosti ty, kteří o tzo ani nestojí a nebo kdo terorizují a dělají ve společnosti jen kriminalitu, v takovém případě má stát povinnost buď tyto vystěhovat a izolovat a v nejlepším případě se snažit je vychovat, Ale pokud o to nemají zájem, tak opět izolace a vyhnat je na okraj města.

 

 

Bojím se, ale že to zašlo příliš daleko a že už není žádna snaha ani ze strany politiků, ani ze strany slušných lidí, aby to bylo lepší a už vůbec není snaha ze strany cikánů. Vláda kašle na křik naštvaných lidí, a cikáni místo aby zklapli a ukázali, že nejsou tak špatní, tak se naopak začínají projevovat ještě agresivněji.

http://www.parlamentnilisty.cz/parlament/205761.aspx

Další epicentrum nepokojů? Nepřizpůsobiví se stahují i do Opavy

 

Ironie je, co sami cikánský aktivisti říkají, jakonapříklad zde : http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/210572.aspx

Všimněte si, že se cikáni chtějhí považovat za národ, ale respektovat pravidla se jim nechce, pracovat také ne. Ono je jedno jaký jste přece národ, ale pokud někde žijete tak budete respektovat a dodržovat pravidla. Ale na to má asi tento aktivista moc malé IQ.

Vládní strategie proti sociálnímu vyloučení se těžko uplatňuje v praxi

Romové to mají prý snadné. Média jim poradí, jak páchat zlo

 

Co ještě se musí stát aby nás někdo dovedl k rasismu a udělal z nás extremisty? Já nechci být ani rasista ani extremista…. Ale…… dejte si teď otázku samo sobě…. Bude to trpět a nebo řešit? Budeme rasisti a nebo spravedliví a humánní lidé, kteří budou řešit věci humánně ,ale razantně než bude pozdě. Kolik dětí ještě bude muset být zavražděno, okradeno a nebo zmasakrováno, než nám dojde co máme dělat? A co udělal stát, aby z lidí nebyli rasisté?? Poslal na ně polici, zavírají jim ústa, když jsou spravedlivě naštvaní a brání se.

Teď je potřeba ukázat veřejně všechno to jak se cikáni chovají aby to viděli všichni a mohli přesně pojmenovat. Ukažme i jiným státům jaký jsme rasisti, jak se o cikány staráme, jak jim nadržujeme a jak zamlčujeme jejich kriminalitu a neochotu respektovat společnost.

Násilí plodí jen násilí. Někdy je ale nutné se tvrdě postavit proti těm co moc křičí, lžou a brečí aby zakryli co vše mají na svědomí.

Jako výtvarník často používám černou barvu a nechci se dožít situace, kdy kvůli nějakým vypatlaným a zfetovaným aktivistům a politikům nebude vědět člověk a nebude ani smět použít  jméno pro černou barvu. A rozhodně nemá nikdo právo měnit ani naše dějiny, jako v příkladě lady, který v pohádce o Mikešovi říká cosi o cikánech.

Buďto budeme moudří a humánní a nebo zdegenerujeme a skončíme stejně jako cikáni,

 

Aktualizováno Úterý, 11 Říjen 2011 03:18