Co obsahují " energy drinky" ?? Budete zděšení. prosím sdílejte  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Sobota, 04 Říjen 2014 21:17

 

 

 

  Co obsahují " energy drinky" ?? Budete zděšení. prosím sdílejte !!

  :-))))))))))))))))))))))))

 

 

 

 

      

 

 

        

 

 

 

 

Energetické Drinky obsahují ingredience extrahované z býčí moči a Semene!!!

 

 

 

 

  To potvrdila studie provedená společností Longhorn Cattle ,  která testovala některé s "top" energetických druhů drinků  jako je Red Bull (lol), monster apod.

 

   Možná proto se uvádí, že po nich budete mílu jako býk  :-)))))))))))))))

 

 

  -------   -----------------------

 

   Tak jsme se poněkud zasmáli a nyná trochu fakta :-))

 

      Redbull obsahuje sloučeninu zvanou  " taurin", což je organická sloučenina, která se nachází v mléku a přidává se často do mléčných směsí. patří mezi organické stimulanty a proto jej přidávají do mléka aby se stimuloval růst. tato sloučenina byla nejprve izolována z různých částí orgánů, jako je tlisté střevo a také byla nalezena u tůzných druhů zvířat, dokonce i v lidském těle.

 

      Společnost Redbull byla zavalena statisíci dopisy ohledně otázky, zda opravdu drink obsahuje výtažky ze semene a moči býků.  Na dotazy " diváků" by asi nejlěpe odpověděl Z Izer, coby pan Železný :-)))), ale Redbull společnost odpověděla, že tomu tak v žádném případě není, a že taurin se získává synteticky - tedy uměle se vyrábí v laboratořích a to už od roku 2010.  Jak se vyráběla do roku 2010 - to už radši nezveřejnili :-)))))))))

 

   Které laboratoře vyrábějí taurin?  Podržte se - jsou to farmaceutické společnosti. Je nám všem jasné co je tato farmaceutická mafie zač, její podvody, podplácení, aféry apod. Překvapením ale je, že se farmaceutické společnosti přímo podílejí na výrobě surovin pro redbull.

 

   Kde je pravda ? Jak už to bývá - pravda je zakryta za obrovské sumy peněz podplacených farma úředníků a podplacených vedců, novinářů a dalších poskoků, kteří pak hromadně napadnou internet, média a snaží se zakrýt skutečnou pravdu.

 

    Co je pravdy na tom všem zatím téměř nikdo neví vážení.  Ale pokud by snad někdo z Vás začal bejkat a nebo bučet, tak je vše jasné :-)))))))))))))))))

Aktualizováno Sobota, 04 Říjen 2014 21:53