Ebola byla nyní do Afriky záměrně zavlečena západem!! Jaká je pravda o celé této mediální hysterii? Exklusivně na www.zahady-mysteria.cz
Napsal uživatel Petr Kulík   
Sobota, 18 Říjen 2014 13:28

       

Média v ČR a v celém světě jsou plná článků a hysterie o ebole, její nakažlivosti a záměrně zmanipulované zprávy a informace neustále straší lidi po celém světě. Kde je ale pravda o ebole? V Africe je nyní mnoho článků veřejně v médiích a veřejně se píše pravda o celé kauze ebola 2014 a cílem je jednak rozšířit ebolu a také nerostné zdroje Afriky. Jak to bývá, vždy nejde jen o jeden cíl, a tak v této kauze figuruje i farmaceutická mafie, která si chce namastit kapsu prodejem smrtících vakcín proti ebole. Je třeba šířit to, co si nyní přečtete, proto uvolňuji tento článek. Sdílejte tento článek – podmínka je uvézt tento web jako zdroj.

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Média v ČR a v celém světě jsou plná článků a hysterie o ebole, její nakažlivosti a záměrně zmanipulované zprávy a informace neustále straší lidi po celém světě. Kde je ale pravda o ebole? V Africe je nyní mnoho článků veřejně v médiích a veřejně se píše pravda o celé kauze ebola 2014 a cílem je jednak rozšířit ebolu a také nerostné zdroje Afriky. Jak to bývá, vždy nejde jen o jeden cíl, a tak v této kauze figuruje i farmaceutická mafie, která si chce namastit kapsu prodejem smrtících vakcín proti ebole. Je třeba šířit to, co si nyní přečtete, proto uvolňuji tento článek. Sdílejte tento článek – podmínka je uvézt tento web jako zdroj.

 

 

 

Z Ghany: Ebola není skutečná jediní lidé, kteří onemocněli, jsou ti, Kteří dostali očkování od Červeného kříže

 

 Někteří si možná pamatují podobný případ eboly z Afriky ze 70. let. Tehdy se také alarmovalo na poplach, že se jedná o pandemii. Poté ale vyšlo najevo, že to bylo medii vyvoláno zámerně a že tam ebola byla cíleně přivezena z USA, ale v podstatě ani nešlo o ebolu, ale úplně jiný virus, jak už to bývá a dalšími záměry balya opět vojenská ivaze do Afriky, nerostné suroviny, jako diamanty, ropa apod.

 

V Africe je nyní velká zlatá horečka a to souvisí i s tím, jak FDA v USA před pár lety měla velký problém s navrácením zlata, ze zlatých rezerv některým státům, jako je Čína, UK a Francie, Německo a další. FDA tehdy udělala podvod, že do Číny poslala sice zlato, ale celé to byl podvod, protože celníci v Číně přišli na to, že to byly jen pozlacené wolframové tyče. Tento incident byl hojně diskutován na internwetu a psal jsem o tom i na tomto webu.

 

 A jelikož je nyní boom opět ukládat a kupovat zlato, tak se místní hospodářsko-politická mafie poohlížela po nových zdojích zlata. A samozřejmě, že se obrovské zásoby našly v Africe a to už před pár lety. Proto byly do Afriky vyslány vojenské jednotky Francie a dalších států, opět pod záminkou nějaké epidemie, nebo uměle vyvolané revoluce, nebo teroristických vůdců atd. atd.

Dne 8. října 2014 se na facebooku objevil příspevek muže. který se tam podepsal jako zdravotní sestra nana Kwane, a tento příspěvek nazval "Ebo-lie" - (ebo-lež) a v něm líčí jaké jsou nálady v Ghaně a jaká je tam skutečná situace kolem eboly. tento jeho příspevek byl ihned publikován na velkém množství blogů zabývajících se konspirací. Co je konspirace dnes všichni víme, je to pravda, kterou se někdo snaží zakrýt a tak jí nazve konspirací, poté se ukáže, že 90 procent konspiračních teorií jsou pravdivé informace.

 Zde je link na facebook, kde je onen příspěvek : https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCEQFjAA&url=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnotes%2Fnana-kwame%2Febo-lie%2F10202862436634177&ei=PJpCVNrXJ9PWap2mgPgB&usg=AFQjCNGpYkgDDrxQjfIwjd9_1KBVd-2lcA&sig2=HmQ_lthHnqNv15vN_acaMg&bvm=bv.77648437,d.d2s

  O doby co nana Kwane zveřejnil svůj příspěvek na facebooku, vyrojila se spousta konspiračních teorií, která se vesměs snaží  navodit dojem, ze Kwane je nějaký agent, nebo snad dokonce kdysi trestaný Americký punker. Je jasné, že se vládnoucí garnitura bude snažit jakýmkoli způsobem dehonestovat tuto osobu a záměrně vytvářet nepravdivé historky o tom, kdo to vlastně je.  Je ale několik věcí, které nasvědčují tomu, že Kwane je skutečná osoba z Afriky. Především je to fakt, že jeho profil byl založen od července 2013 a figuruje u dlaších dvou profilů One plus One na facebooku. Když si člověk prostuduje styl angličtiny, styl psaní a informace, vyjde najevo, že tento muž musí být vzdělaný a figuruje v opravdovém biznisu, který je skutečně v Ghaně a Kwane je tam uveden jako spoluvlastník a zároveň barman. ¨

  na internetu se objevily i fotky, které ukazují Kwaneho jako amerického punkera, který si udělal z lidí legraci, ale je to všechno zas jen paskvil, protože na facebookovém profilu Kwane mepoužívá americkou angličtinu, ale perfektní styl a dialekt angličtiny používané v Ghaně, která byla kdysi britskou kolonií.

Nana Kwame napsal:

Lidé v západním světě potřebují vědět, co se děje tady v západní Africe. Lžou !!! "Ebola" jako virus neexistuje a není "Šíření". Červený kříž přinesl nemoci, se 4 konkrétních zemí pro 4 z určitých důvodů a je smluvně pouze ti, kteří dostávají léčbu a injekce z Červeného kříže. To je důvod, proč Liberijci a Nigerijci začali vykopávat Červený kříž z jejich území, a začali psát konečně v médiích pravdu. 

 Důvody:

Většina lidí čte historky o "vylidňování", což je bezpochyby vždy cílem Západu, pokud jde o Afriku. Ale ujišťuji vás, že Afrika nemůže být nikdy vylidněné tím, že se zabije 160 lidí denně, pokud se rodí tisíce nových každý den. Takže skutečné důvody jsou mnohem reálnější a závaznější.

Důvod 1: Tato vakcína záměrného zavlečení této smrtící vakcíny "s názvem" Ebola byla zavlečena do západní Afriky, jako konečný cíl dostat vojáky na území v Nigérii, Libérii a Sierra Leone. Pokud si pamatujete, Amerika se už snažila dostat do Nigérie pro "Boko Haram" #BULLSHIT ale to se jim nepovedlo, když Nigerijci začal říkat pravdu. V kauze Boko Haram se nakonec ukázalo, že ŽÁDNÉ DÍVKY SI NIKDY NEZTRATILY!!!. Globální podpora celého světa se rozpadla a byl potřeba nový důvod, jak dostat vojáky do Nigérie a ukrást nové zásoby ropy, které  zde byly objeveny.

 Incident v Boko haram se odehrál 14 - 15 dubna 2014 na státní střední škole, kde mělo být uneseno 276 dívek a z toho se jich 200 postrádalo, nebyly prostě prý k nalezení. O něco dříve - tedy v prosinci 2013 začala hysterie o vypuknutí eboůy v Africe a to vše připravilo další scénař pro vyslání vojsk do Afriky. Aféra unesených dívek se nakonec ukázala jako vykonstruovaná a vyrobená opět na zakázku, aby byl důvod vstupu vojsk na území Ghany.

Podobné situace už tu v historii byly a několikrát.

Důvod 2: Sierra Leone je největším světovým dodavatelem diamantů. Za poslední 4 měsíce zde byly stávky, Sierra Leone odmítala poskytnout diamanty kvůli hrozným pracovním podmínkám a platu „otroků“. Západ ale nebude platit spravedlivou odměnu za práci v těchto dolech, protože myšlenka je taková, aby tito lidé přežívali na dávce rýžových pytlů a zahraniční pomoci, aby to i nadále bylo navždy zdrojem levné otrocké práce. Zároveň bylo zapotřebí důvodu, jak dostat vojáky na území Sierra Leone a donutit horníky k ukončení stávky. Není to poprvé, co bylo takto pomocí vojenské intervence učiněno. Když horníci odmítají pracovat, jsou vyslány vojenské jednotky, a to i pro případ, že bude nutné zabít protestující horníky a všechny je nahradit, jedinou snahou je dostat diamanty zpět ze země a obnovit tok diamantů. 


Samozřejmě, spustit více kampaní s cílem napadnout tyto země samostatně by bylo příliš podezřelé. Ale něco jako "Ebola" umožňuje přístup k celé oblasti současně ...

Důvod 3: Kromě krádeže nigerijské ropy, a donucení Sierra Leone, aby se vrátila opět k těžbě diamantů, byly také vyslány vojenské jednotky s cílem DONUTIT!! k očkování (Smrtícího jedu ve vakcíně "Eboly") ty Afričany, kteří nejsou tak hloupí, aby si tento jed nechali dobrovolně naočkovat.

Do Afriky bylo vysláno 3000 vojenských jednotek, aby se ujistili a zajistili, aby se tento "jed" nadále rozšířil, protože se šíří pouze prostřednictvím očkování. V Africe jsou uvolněny stovky novinových článků, stejně jako tomu bylo v Libérii, aby lidé byli informování, jak USA manipuluje média a šíří tyto lži o pandemii eboly, a čím dál více Afričanů odmítá navštívit Červený kříž. Vojáci tyto lidi donutí k očkování, s cílem zajistit, aby se z očkování proti Ebole stala pandemie. Kromě toho, že se pomocí vojenských jednotek bude chránit Červený kříž v Libérii, vojenské jednotky budou i nadále zabíjet Nigerijce, kteří se oprávněně snaží vyhnat vojenské jednotky a Červený kříž z jejich území.

Důvod 4: Poslední, ale v neposlední řadě velmi důležitý fakt je ten, že celý scénář hysterie a záměrných lží kolem Eboly a její "pandemie" (aby se to Američané nemohli dozvědět) je vyroben s cílem vystrašit nesčetné miliony lidí na celém světě, kteří ve strachu budou žádat o  " vakcínu Ebola ", která je ve skutečnosti zdrojem celé pandemie. Už se začaly šířit historky o tom, jak se rozšířila ebola do USA a objevila se v Dallasu, jak byli bílí lékaři vyléčeni, ale černošským nakaženým není používání vakcíny povoleno, atd

Vše je zinscenováno tak, aby černoši usilovali o to, dostat vakcínu, protože se zdá, že "lék" je černochům odpírán. Tito se pak budou pohybovat v celých houfech, aby vakcínu dostali, a pak se rozjede celý známý scénář problémů s vedlejšími účinky vakcíny, která je designovaná právě na tomto principu. Toho všeho jsme už v historii byli svědky, jaká je pravda o podobných vakcínách a myslíte, že jsme se poučili?. Vše, co můžeme udělat, je doufat, že ano, protože „oni“ se spoléhají na naší nevědomost.

Zeptejte se sami sebe: Šíři-li se Ebola opravdu z člověka na člověka, místo řízeného šíření prostřednictvím očkování - tak proč by CDC a vláda USA i nadále umožňovala lety do a z těchto zemí s absolutně žádnou regulací, nebo proč je vůbec nezakázala? Musíme začít přemýšlet a sdílet informace po celém světě, protože dosavadní informace nedávají pravdivý pohled na lidi, kteří zde v západní Africe žijí. Média lžou ve svůj vlastní prospěch, a v Ghaně není dost hlasů na to, aby se lidé na celém světě dozvěděli pravdu. 

 O co tedy jde ?

    V Africe je mnoho čínských továren a firem a jejich cílem jsou opět nerostné suroviny, ale protože je Čína součástí aliance BRICSA, tak se nezapojuje do aféry "ebolagate" - jak jej nyní experti nazývají.

 

Je tu mnoho lží a podvodů, na které už nějaký čas upozorňují sami lékaři a odborníci. Když chcete vyrobit nějakou aféru, tak stačí najít lidi, kteří umřeli na různé druhy nemocí a spojit je s určitou nemocí, jako je ebola a nebo AIDS. A přesně to se děje. Tento fakt také vyslovil sám  Frank Plummer, expert ze Sbětové zdravotnické organizace WHO, který vyslovil přesně  tuhle myšlenku a tvrdě odsoudil veškerou manipulaci médií. Tento expert tvrdě kritizuje celou situaci a vysvětluje, že je velmi tragické a smutné sledovat jak média každý měsíc zvyšují počet obětí eboly nebo SARS, nebo HIV, ale ve skutečnosti a na základě testů a veděckých analýz ani jeden z pacientů. kteří zemřeli, neměli ani SARS, ani ebolu a ani HIV !!!!

   V případě HIV to bylo ale mnohem horší, protože většina pacientů, kterým zámerně  a falešně diagnostikovali AHIV, těmto pak byl podávám lék AZT. AZT je vysoce toxická látka, která byla původněš používaná jako neúspešné chemoterapeutikum, ale nefungovalo. A protože farmaceutická mafie, potřebuje zisky, začal se tento toxický hnus aplikovat lidem, falešně diagnostikovaným na HIV. Poté, když pacienti začali umírat, tak farmaceutická mafie veřejně prohlašovala, že to bylo vlivem HIV, která se vyvíjí v těle a čím dál nebezpečnější. ve skutečnosti neměla úmrtí pacientů nic společného s HIV ale umřeli díky AZT. Ale faramceutická mafie měla najednou mnohem větší obejdnávky na toxický AZT.

   Sledoval jsem celou situaci pár týdnů a nevyjadřoval jsem se, protože to vše bylo divné a hodně podobné jako v 70 letech. Pak jsem četl články, kdy sami američtí lékaři varují před celou tou hysterií a varují, aby lidé byli opatrní, protože celá situace je uměle vyrobená na zakázku někoho a to se skutečně potvrdilo.

    Ebola byla pioprvé na Africkém území identifikovaná v roce 1976 v Jižním Sudánu, kde bylo údajně infikováno 284 lidí a z nich 151 zemřelo. Odnorníci se tehdy přeli, proč vlastně zemřelo tak málo lidí, pokud by byla ebola tak vysoce nebezpečná.  Oficiální místa vydala prohlášení, že na ebolu v podstatě nezemřelo tolik lidí, protože byla velmi smrtelná a lidé zemřeli dříve, než stačili nakazit další stovky lidí. To je ale už dávno prokázáno jako dlaší " bullshit"  a i jako další paskvil, který má zakrýt skutečnou pravdu.

  

Další případy eboly v Africe se vyskytly v Demokratické republice Kongo v roce 1995, a znovu v Ugandě v ​​roce 2000 2002-03.

V Africe je velmi složitá situace a mnohokrát byl sám Červený kříž zapojen do mafiánských praktik s distribucí léků a potravin, kdy se někteří zaměstnanci podíleli na přepadu humanitárních konvojů a tyto zásoby šly pak na černý trh místních černošských gangů. tyto informace se také záměrně tají, ale je to všeobecně známý fakt, tito zaměstnanci byli donuceni odejít a nikdo neví, co se s nimi stalo, aby pravda nevyšla najevo. Ale tak jak jsou známy taktiky CIA, tak se jedná pravděpodobně o stejné scénáře, jako u všech podobných případů,. kde byla CIA zapojena. Tedy vytvořit krycí příběh a svědky, kteří pak zakryjí pravdu o skutečných událostech.

 

  Co se týká humanitární pomoci, o tom lze na internetu také najít mnoho informací, kde tato pomoc končí a jaké podvody se dělají, takže důveřivé dámičky z celého světa si na dálku adoptují černouška v domnění, že tam z něho udělají civilizovaného doktůrka, ale ve skutečnosti ty peníze šly do kapsy nějakým černošským gangům a místní černoušek do roka dostal do ruky  samopal a za 1 dolar týdně šel a střílel do každého, koho uviděl. To jsou typické scénáře v dnešní Africe. A tak dále místní podvodnící z řad černošské mafie posílá chudinkám dámičkám fotografie domnělých černoušků, kteří stojí někde u školy..... ale že tam prodávají drogy, o tom už média mlčí.

 

  Mnoho podplacených mafiánů tvrdilo, že proti ebole není virus ani léčba a popisovali přiznaky eboly - ale tyto informace byly vševhny převzaté ze 70 let 20 století a nemají se současnou ebolou nic společného. Tato nová ebola je uměle vyrobená v laboratořích na zakázku a šíří se mimo jiné i tělními tekutinami - experti tvrdili že se nedá přenášet podáním ruky apod. ale někdo přitom zapomněl doma mozek na věšáku, protože nemá snad ani základní lékařské vzdělání aby pochopil, že člověk se přirozeně potí a už to je prostý fakt, který potvrzuje přenos eboly podáním ruky. Tento samotný fakt, pak alarmoval odborníky, aby si uvědomili, že zde není něco v pořádku a že se jedná opět o nějakou aféru, všechno aby se zakrylo, že současná ebola, která se nyní dává lidem v Africe, je opět uměle vyrobená v laboratoři a místo vakcinační funkce má opačný účinek, tedy šíří ebolu. Když se odborníků ptali na strukturu a vlastnosti současné eboly, opět byly jen papouškovány poznatky ze 70 let z Afriky.

 

 

 

Velmi významný je také fakt, že americká CDC ( organizace pro kontrolu chorob) vlastní patent na technologii eboly a vše co se týká vakcín a nejen to, vše co se týká i budoucích vakcín proti ebole. Na tomto projekti pracovalo několik let a je velmi zajímavé, že spolupracovala s dalšími korporacemi jako je MONSANTO apod. V poslední době dost poklesly příjmiyu firmy Monsanto, protože mnoho lidí a států  tento toxický odpad a zdravotně smrtelně potraviny a produkty přímo zakazuje. Rusko dokonce v rámci BRICSA, společně s Čínou, Indií a dalšími státy zakazují přímo dovoz nejen  "Monsanto" potravin ale všeho co má s tou firmou něco společného, veškeré produkty.

 

  Je náhoda, že zrovna nyní se objevila kauza "ebolagate" ??? Do výzkumu eboly za posledních pár let byly investovány milionové částky a vše je nyní načasováno tak, aby tyto famramafiánské korporace opět vydělávaly.

 

  CDC vlastní patent na celou technologii eboly a spolupracuje už roky s NIH ( narodní institut pro zdraví) a je to právě NIH, která vlastní patent na celou technologii vakcín. NIH spolupracuje s další organizací VRC ( Centrum pro výzkum vakcín) a jeho divizi NIAID - národní institut pro infekční a lergická onemocnění, která má mimo jiné za úkol i propagaci, distribuci a osvětu a prodeje vakcín. je to celá jedna velká mafiánská mašinerie, která má za úkol vydělávat.

 Zajímavý je také fakt, že bývalý prezident Bush začal formulovat přesně zákony ohledně nákazy eboly. Ale 31 července 2014 byl tento zákon pozměnen a v zápetí se začaly dít ony udáklosti, ve kterých jsou zapojeny veškeré americké FDA, CDC a další korporace v obchodu se smrtícími vakcínami.

 Celý tento trh se smrtí a vakcínami a falešnými epidemiemi je velmi dobře znám.

  Afrika je nyní velmi žhavým místem, nejen co se týká nerostných surovin, ale  zámerně vyrobených teroristických buněk a skupin, ale dnes musí člověk vidět a číst mezi řádky a pátrat jinde. Mainstreem a média v ČR jsou jen mediální prodejné děvky, které papouškují to, co jim někdo řekně  a nebo napíše v zahraničí, ale rozhodně nemají v úmyslu prezentovat pravdu.