Národní bezpečnost a národní hrdost, útoky na prezidenta ČR a samozvaní vládci českého mínění.  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Středa, 18 Listopad 2015 22:50

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dlouho, opravdu velmi dlouho jsem se zdráhal něco napsat o uprchlické krizi. Jen jsem sledoval, co se děje, sledoval jsem tupé hlavy z řad politiků, kteří tvrdili, že černí zběhlíci pozvednou Evropu a jak zvýší ekonomiku. Sledoval jsem i opačné strany, jak varují před islámským nebezpečím. Celou dobu jsem mlčel a sbíral informace a nestačil se divit jaká debilita a duševní poruchy se projevuje u představitelů Bruselu a nadnárodních zájmových skupin. Lidé se mě stále ptali a psali mi, jaký mám názor a informace. Ale nemohl jsem psát, nemohl jsem prostě napsat žádný článek k tomuto hnusu, co se u nás děl a děje, protože mi hned bylo jasné, jak to dopadne a že zde bude tak vyhrocená situace. To, co se nyní stalo a děje v Paříži, a co se následně začalo dít v českém mediálním bahně, to už opravdu přesahuje všechny meze. Většina států nyní zavírá hranice, pořádají se krizové a bezpečnostní schůzky vedoucích představitelů ohledně uprchlíků a přicházejícímu terorismu, tajné služby varují před vysokým nebezpečím teroristických útoků. Náš prezident M Zeman dlouhou dobu předtím varoval, že se toto stane. Dlouhou dobu ho v médiích kritizovali a dehonestovali a přesto vyjadřoval názor většiny občanů.

Přidejte se k naší FB stránce -

https://www.facebook.com/Z%C3%A1hady-myst%C3%A9ria-a-tajemno-185764254800966/


Bohužel přicházím na to, že různé weby kradou  mé informace z tohoto webu a článků !!, aniž by uvedli zdroj informací, což je trestné a neetické. Proto varuji - Tento web, články a informace jsou vlastnictvím autora. Jakékoli použití, kopírování a publikace informací z tohoto webu lze pouze se souhlasem autora !  Poslední informace o vývoji předkládám do neplacené sekce, aby lidé věděli, co se u nás nyní tají a protože média pomáhají stále propagovat islám, uprchlíky a tím ohrožují bezpečnost státu a vyvolávají extrémistické nálady. Pokud najdu opět další informace ze svého webu jinde bez uvedení autora a mého  svolení a bez uvedení zdroje, dám všechny články do placené sekce !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Včera 17.11 2015, kdy byl státní svátek, jsme si připomínali události z 17.11 1989. Nikdo si toho pravděpodobně nevšiml, ale včera mohlo dojít k dalšímu státnímu převratu, namířenému proti prezidentovi. Ale k tomu se dostaneme.

 

Napsal jsem jen článek v době, kdy se Rusko konečně zapojilo do války v Sýrii a už tehdy mi bylo jasné a psal jsem že BRICSA vstupuje veřejně na scénu, společně s Ruskem, Čínou a dalšími státy, a že to bude znamenat celosvětový obrat v politice. Mezitím jsem četl i další zprávy ze svých zdrojů, jak američtí experti a bývali členové speciálních jednotek, varují před možnou hrozbou teroristických útoků. Jak varují, že společně se zběhlíky, proudí do Evropy i tisíce skrytých muslimských teroristů- teroristů, a pokud nezastaví Evropa příliv těchto hord, tak se může připravit na pěknou spoušť. To samé tvrdili i tajné složky v ČR a ostatních státech.

 

Sledoval jsem celou dobu prezidenta Zemana, který začal přesně říkat to, co si většina národa myslí a tvrdě vystoupil proti médiím a lidem, kteří zde záměrně propagují islám a teroristické spící buňky.

 

Nyní je konečně čas, abych napsal, to co celou dobu vím a co se ví po světě, a jsou to věci, které znáte a některé neznáte a některé je potřeba právě nyní si znovu připomenout. Nejsem členem žádné politické strany, nemám rád rasismus a ani násilí, a proto jsem se nevyjadřoval a jen čekal, jak se situace bude vyvíjet, a nechával si prostor pro ověření informací a bral jsem napůl vyjádření lidí jako je T Okamura nebo Konvička. Ale…

 

 

 

Proč migrace? Je to invaze !

 

Zásadní otázka zní – Který idiot přišel s nápadem přestěhovat Afriku do Evropy? Zkuste tuto otázku položit žákům základní školy, jestli se dá přestěhovat Afrika do Evropy a i ti žáci prvního stupně základní školy Vám odpoví, že to je nemožné a zeptají se Vás, proč by to někdo dělal a proč by někdo opouštěl Afriku a stěhoval by se tam, kde je skoro přeplněno.  Pokud by jste se žáků základky zeptali, zda je správně sem tahat černochy z Afriky a pomáhat jim utíkat před válkou, tak by se Vás taky zeptali, proč ti lidé nebojují sami doma aby si doma udělali pořádek a opět by se divili, kdo chce  stěhovat Afriku do Evropy, když v Evropě je větší kumulace lidí a v Africe je mnohem více prostoru.

 

 

Ale jak je vidět, světová fašistická klika společně s Bruselem a černým muslimem Obamou mají patent na rozum a mají novou logiku – přestěhovat Afriku do Evropy. Afrika zůstane poloprázdná a to je přesně to o co jim jde, vydrancovat jejich nerostné a přírodní zdroje, drogový business a černý trh s lidskými orgány. Logicky se dá předpokládat, že pokud se v Africe válčí, tak pokud se přijme malé procento uprchlíků, nabídne se jim DOČASNÝ AZYL do doby, než válka skončí a pak se uprchlíci mohou klidně vrátit domů. Ale hned na začátku se začalo operovat s tím, že černí uprchlíci dostanou trvalé povolení k pobytu v Evropě. Nikdo se tehdy neptal, proč se jim dává trvalý pobyt.

 

 

 

Platí, že 100 x opakovaná lež se stává pravdou a přesně to se dělo. Najednou se vyrojila obrovská masa parazitů, falešných expertů a falešných reportérů, kteří ukazovali, jak se uprchlíci topí na moři a ukazovali chudáčky děti mezi uprchlíky a vykřikovali nahlas, jak musíme pomáhat a jak je to naše povinnost, protože my můžeme za to zlo a že se u nich válčí a že sem proudí paraziti z Afriky.

 

Najednou se rozumní lidé začali ptát a pátrat po informacích a velmi rychle se přišlo na to, že vše je jinak, že mezi zběhlíky je pouhé jedno procento děti a žen a ten zbytek to jsou mladí lidé v novém oblečení s Iphony, tablety, kteří si platili desetitisíce korun za to, aby se dostali do Evropy. Tehdy se zvedly první hlasy, že je něco špatně a že to je invaze. Přišlo se i na to, jaké jsou plány na islamizaci Evropy a kolik se vyplácí peněz všem těm parazitům z neziskovek a podobných organizací za to, že budou propagovat přijímání uprchlíků, že budou lhát, organizovat akce a protesty. Přišlo se na to, jak obrovské finanční sumy jsou vypláceny neziskovkám a podobným parazitickým spolkům.

 

Do toho se začali ozývat i slušní lidé, kteří si sami našli informace o zvěrstvech ISS a varovali. Začali varovat i odborníci a bývalí členové islámu, bývali vojenští experti a příslušníci tajných složek, že islám nepatří do Evropy a že neexistuje žádný umírněný islám, je pouze islám, který je podřízený jejich hlavnímu nadřízenému a tento nadřízený a jeho podřízení vydávali a stále vydávají videa, kde  přikazují muslimům na celém světě sekat hlavy a zabíjet bezvěrce a že jsme pro ně jen otroci a že muslimové obsadí Evropu beze zbraní a bude patřit jim. Toto už všichni moc dobře víte. A pak přišla chvíle, kdy se začali paraziti z neziskovek a vládních i nevládních organizací ozývat a nazývat celý český národ, že jsou xenofobové a islámofobové.

 

Co to je islamofob?

 

Islamofob je moderní výraz a výmysl duševně zaostalých a psychicky narušených lidí, kteří nemají dostatek vzdělání ani dostatek IQ k tomu, aby si alespoň přečetli dějiny pro základní školy. Jinak by jim muselo dojít, že islám se za tisíce let nezměnil, je to ta stejná kniha, kterou si každý vykládá po svém, ale výsledek je stejný. Výsledek je takový, že středověké metody sekání hlav, a rukou, znásilňování, ponižování apod, jsou stále podle koránu platné.

 

Po celou lidskou historii všichni panovníci a státy moc dobře věděli, proč bojovali proti islámu a proč nedovolili muslimům vstupovat na své území a bránili se muslimské invazi. Mnoho videí na youtube přesně o tomto hovoří. A pak přijde nějaké rádoby-moderní hovado a začne nám tvrdit, že všechno je jinak, že muslimové jsou andělé, mají nás spasit, jsou mírumilovní a nic nám nehrozí? Není to jen jedno hovado, ale celé stádo hovad, které se schovává za slova jako je Pomoc, Soucit apod. Tyhle hovada nám budou tvrdit, že lze Afriku přestěhovat do Evropy a že my jsme xenofobové. A že musíme pomáhat.

 

 

Tedy, když se podíváme, jak se situace vyvinula – lidé si nechali vymýt mozky nějakou pomocí a pěknými slovy o pomoci, soucitu a tak sem proudí miliony černých nevzdělaných lidí z Afriky, většina z nich v Africe neměla ani práci a nic neumí a jen tam dělala bordel, jak popisují lidé, kteří tam žijí a dlouhé roky se jim snažili pomoci a nic nezměnili. V Africe dáte dětem do ruky samopal a řeknete, že budou zabíjet a oni to udělají za dolar denně a neptají se proč a takové děti tam vyrůstaly po generace. Na ulicích je bordel, a když dopijí láhev, tak jí hodí na ulici. Všechno toto mi vyprávěli lidé, kteří tam žijí a divili se, že jsme tak hloupí a necháme je, aby proudili do Evropy.

 

Mezi uprchlíky je minimální procento žen a dětí, všechny záběry kamer z TV jsou manipulované. Tito lidé nejsou ani ekonomičtí uprchlíci, ale prostě jsou to jen paraziti a to doslova, kteří byli líní doma makat a tak jdou za sociálními výhodami, které nabízí Evropa. O tom opět psalo mnoho expertů, jak se černoši na sociálních sítích domlouvají, ukazují se a fotí, jak je v Evropě vše zadarmo, posílali si to mezi sebou. Nejsou to ekonomičtí uprchlíci, protože ten kdo má několik tisíc dolarů, aby zaplatil za cestu do Evropy, ten na tom není špatně a ve chvíli, kdy nedovoleně překročí hranici je prostě kriminálník, protože porušil zákon a proto je pohraniční stráž automaticky a logicky zavřela do tábora, než se rozhodne co s ním. Nejdříve se dělali otisky prstů, ale i to se rozkřiklo, a tak si černí zběhlíci začali pálit prsty, aby jim otisky nemohl nikdo sejmout. Pak si zběhlíci opět našli způsob jak přejít a kudy přejít díky převaděčům. A dokonce ani v tuto chvíli nedošlo politikům a odpovědným lidem o co jde a jaké nebezpečí tu je. Opět jsme byli xenofobové a rasisti jen proto, že tady nechceme mít černochy a nevzdělané parazity, co nic neumí.

 

Neustále nás nazývali rasisty a xenofoby, a že tihle černoši a arabové ze zemí, kde se ani neválčí, jsou elita světa a mají pomoci pozvednout Evropu. A nyní se podívejte, jak to vypadá. Chudáčkové, kteří sem po statisících proudí nechávají všude bordel, jsou agresivní a dovolávají se sociálních dávek a vědí přesně, na co mají nárok, kam jít a kde požádat o pomoc. A to je vše práce agentur a neziskových organizací, které jim dávají informace přímo do Afriky pomocí webů a pomocí sociálních sítí. Ve všech uprchlických táborech jsou jejich etnické nepokoje a nechtějí dodržovat naše zákony, odmítají stravu a pití a nazývají nás nečistými prasaty, a že jim musíme pomáhat, protože je to naše povinnost: Napadají tam sociální pracovnice a policii, znásilňují se mezi sebou, nechávají tam neskutečný bordel na záchodech apod, o tom všem informují policisté a sociální pomocníci, že se uprchlíci chovají jako zvěř. To je ta elita světa z Afriky, která má Evropu pozvednout?!!!!! Nebo je to spíš středověká zvěř, která se ještě nenaučila žít civilizovaně? Pokud si tuhle spoušť, mravy a středověké zvyky dělají u nich doma, tak je to jejich věc. Ať si tam sekají hlavy dál, dál si kálejí na ulicích, ale tady je EVROPA!!!

 

Zde je civilizovaná Evropa a tihle nevzdělaní, nicneumějící a agresivní zběhlící tady nemají co dělat!!! To jsem tvrdil hned ze začátku. Oni nejsou schopní se přizpůsobit a ani nechtějí, protože celé jejich generace vyrůstali v tom, co nám teď předvádějí a proto nechápou, co po nich vlastně chceme, že se má čůrat do záchodu a mají se používat odpadkové koše a že se mají chovat tiše a civilizovaně, aby nerušili ostatní, aby neprovokovali a nevyvolávali rozbroje. Ale paraziti a vypatlaní politici stále budou lhát o tom, že to je elita a že my jsme ti špatní.

 

 

 

Žil jsem dlouhé roky v Americe a potkal mnoho černochů a různých národností a řeknu Vám, že pokud chce někdo, jedno kdo, zda černoch, Asiat, bubák nebo Mongole žít mezi lidmi, tak se musí chovat slušně, respektovat zákon a místní zvyky, mluvit místním jazykem a chovat se civilizovaně, jinak se dostane do konfliktu se zákonem. Pokud někdo odmítá žít slušně, tak se dostane buď do kriminálu a nebo skončí na okraji společnosti. A přesně to jsem viděl i v USA, kde se hajzlové a grázlové izolovali, aby nemuseli dodržovat zákony, na okraj společnosti a vytvořili si svoje ghetta. A ti, co měli z kriminality velké zisky z řad černochů, nebo mexikánců si koupili drahé domy a auta a zatáhli kriminalitu do slušných čtvrtí a tyto čtvrti se pak přeměnily na spoušť, protože slušní lidé odcházeli, stěhovali se, ze strachu o jejich děti a o své životy. Přesně to samé se stává i u nás, když nechceme žít s cikány, kteří terorizují, nedodržují ani zákony, ani slušnost ani hygienické návyky, neustále okrádají a terorizují okolí a tak se lidé bouří, že s nimi nechtějí bydlet, ze strachu o své děti. Každý má právo na slušný a poklidný život a tak se lidé právem bouří. A co na to naše vláda a paraziti z neziskovek? Opět jsme rasisti a opět nás kriminalizují. Všude na světě, pokud se někdo nedokáže přizpůsobit zákonům a zvykům, skončí buď na okraji společnosti, nebo v kriminále. Ale snahy Evropských politiků je označovat všechny za rasisty a DIKTOVAT A NAŘIZOVAT LIDEM, že musí žít vedle cikánů a lidí, co nemají snahu se slušně chovat.

 

Čím dál více se ozývá, že multikulti experimenty všechny selhaly a místo toho to vede a povede k radikalizaci. Je to naprosto přirozené, že když někomu cpete černého cikána, který Vám každý den nadává, okrádá vaše děti, krade a nechová se jako člověk, když Vám takového bude vláda cpát neustále pod nos a bude Vás nutit, že musíte vedle něho žít a ještě vás budou nazývat rasistkou jen, proto, že hájíte své soukromí a právo, hájíte svůj život a důstojný život, tak vy jste ten špatný. To zákonitě vede k extremismu a nespokojenosti, naštvání a k depresi a zákonitě se pak lidé budou bouřit. Ve Francii a Itálii a jiných státech žijí cikáni na okraji společnosti a v ghetech a oni moc dobře vědí proč. V ČR jsou přes sto let snahy začlenit cikány do společnosti a nikdy se to nepovedlo a výsledek je opačný, čím dál více výhod, a vláda začala rasisticky vykořisťovat většinu. Právě proto jsou jedni z těch, co tvrdě protestují proti uprchlíkům, protože moc dobře víme, jaké je to žít vedle parazitů, kteří se nechtějí přizpůsobit slušnému životu a žít slušně. Stejně je tomu na Slovensku a v Polsku, a Maďarsku, proto hlavně tyto státy protestovaly proti nějakým kvótám pro uprchlíky.

 

Maďaři jsou jednotnější a mnoho cikánských osad srovnali se zemí a tvrdě vyžadovali, aby cikáni dodržovali zákony a hygienu a slušné normy. A cikáni, kterým se to nelíbilo, prostě utekli buď na Slovensko, nebo k nám do Čech, kde ihned dostalo zadarmo bydlení, sociální dávky a veškeré výhody!!!

 

Lidé, kteří zde celý život poctivě a tvrdě pracují, si musí vzít hypotéky a mít dvě práce aby uživili rodinu, a většina lidí nikdy nebude mít na svůj vlastní byt, protože prostě nemají na hypotéku, natož na to si koupit vlastní byt nebo dům. Jsou nucení žit, jak se dá. Důchodci jsou hluboce pod hranicí chudoby, nemají ani na léky a ani na jídlo. Znám mraky svobodných matek, které nemají ani na základní potraviny, nemá jim, kdo hlídat děti, nemají na školku a složitě řeší situaci, kdy chodí do práce, mají víc jak jednu práci, aby přežili. Máme zde mraky bezdomovců a lidí, kteří jsou bezdomovci jen proto, že přišli o práci, nemohli splácet neustále se zvyšující nájmy a ceny služeb za elektřiny, plyn a přišli o všechno,

 

Máme zde staré lidi, kteří si celý život platili sociální a na důchod a najednou se změnila doba a rozkradli se všechny tyto prostředky na důchod a sociální jistoty. Přišli moderní zloději a debílkové s vygumovaným mozkem o tom, jak musí být ekonomika tržní a jak si každý musí platit na důchod. A tak se vesele dál rozkrádalo, to, co si lidé celý život platili z tvrdé dřiny na důchod, mraky důchodců přišlo o důchody, přišlo o byty, protože se zvedly nájmy, ceny potravin a služeb, peníze, co si platili celý život na důchod, jim vykradli, a najednou skončili na ulici nebo v domově důchodců. A většina se nedostala ani do domova důchodců, protože tam se dnes platí vysoké pálky!!

 

Stát se vesele rozkrádá a neustále se lže v politice a neustále si zločinci ve vládě a vládních organizacích vymýšlejí jejich experimenty se začleňováním a multikulti, které obohatí jejich kamarády ve vládě a okradou slušné občany. Neustále nás masírují kecy o politice, takže lidí dnes vidí jen politické sračky a hnůj a už má z těch keců vymytý mozek. Lidé už toho mají opravdu dost a už nemohou mlčet. Protože neziskovky a stát se má starat o vlastní lid a má zajistit aby žil důstojně, v bezpečí a slušně, nejprve se musí a má povinnost postarat se o vlastní lidi.

 

Místo toho se ale paraziti a zločinci ve vládě a z neziskovek starají a velmi angažují jen na uprchlíky, protože je za to platí EU a Americké zdroje. To je celý problém.  Jestliže se stát neumí postarat o vlastní národ, a stát, tím myslím politici, tak tito lidé nepatří do politiky. Jestliže se politici, místo vlastní obrany státu a bezpečnosti starají o teroristy a dělá vše pro to, aby jich sem zatáhlo, co nejvíc a dobře vědí, že toto riziko tu je obrovské, tak to je nejděsivější signál, že tito politice velmi brzo způsobí rozvrat státu a nepokoje.

 

Co to je nacionalismus?

 

Nacionalismus je opět jen slovo, které někdo vymyslel, aby se tím něco vyjádřilo, v původním slova smyslu je to pocit sounáležitosti s národem. A na to má každý svaté právo. Každý má svaté právo se cítit doma, tam kde se narodil a protože ho ve škole vychovávají a učí o historii jeho země, tak v každém také roste pocit sounáležitosti ke své rodné zemi. To platilo po celou lidskou historii a bude to platit i dál. Bude to platit i přesto, že nějaký podplacený idiot v Bruselu bude tvrdit, že je nutné rozbít národní tradice a vychovat z lidí Evropany, kteří budou kašlat na svou historii a na své předky, tradice apod.

 

 

 

Tenhle pocit sounáležitosti je každému vlastní, každý národ to tak má a má na to právo. A měli by jsme být hrdí na své předky, co vše vybudovali, na hodnoty, které vytvořili, co po sobě zanechali a za to, co bojovali. Měli bychom ctít naše dějiny a to dobré za co bojovali naši předci a za co položili své životy.

 

Toto právo sounáležitosti k národu, státu a zemi platilo po celou lidskou historii a je to i v genech. A je to velmi pozitivní věc, protože všechny ty rozdíly kultur a zvyků, přírody, všechna ta variablilita má svůj obrovský smysl a obohacuje člověka. Tedy měla by obohacovat, ale dnešní debílkové se nám snaží namluvit, že to je už dávno jinak a že jsme jen kus masa a ovce, které musí poslouchat, jak někdo nahoře píská. Lidé ale už dávno nejsou ovce a tak si dokáží najít spoustu informací. Ale ta sounáležitost a přirozené vlastenectví – moderně nazýváno nacionalismem, se nezmění.

 

 

 

Respekt

 

Každý národ má právo na vlastenectví, to je opět přirozené a to nikdo opět nezmění a to úzce souvisí s respektem, tedy respektem k vlastní zemi a zároveň i k zemím ostatních. Pokud mám respektovat cizí stát a jejich území, musí i oni respektovat mé území, nelézt a neprovádět invazi, války apod. respekt k druhým zemím a jejich kulturám je podmínka toto, aby nevznikaly konflikty.

 

Tím, co posiluje respekt jednotlivých států a národů, je spolupráce, protože ze spolupráce se rodí i přátelství a výhod a další respekt a rodí se i úcta. Úcta k tomu, že se někdo lopotí na poli, aby vypěstoval to, co nám pak prodá za rozumnou cenu, a pokud si to od něj koupím, tak on má respekt a oceňuje za to, že si to od něj kupuji a má z toho nějaký zisk, a kupující z toho má radost.

 

Bohužel slovo respekt se dnes většinou zaměňuje za slovo demokracie. Kde není respekt obou stran, tedy vzájemný respekt, tam je to zlé. A proto přišli se slovem demokracie, jako snaha něco vyřešit demokraticky, tedy jakýsi kompromis, kde sice nemusí být respekt, ale alespoň se budou dodržovat nějaká pravidla a zákony, aby nedocházelo ke konfliktům. Co je ale důležitější? Respekt nebo demokracie?  Nejde o vynucený respekt, že musíte něco ctít. Mluvím o přirozeném respektu k druhým. Pokud si vážím toho, co jsem vybudoval, své tvrdé dřiny a práce, toho co jsem vytvořil, je to první krok k tomu, aby mi došlo, že i ten druhý musel něco obětovat a vložit úsilí a práci, prostě si dokážu představit a ocenit práci druhých. A nemusí to být jen to, že někdo vymyslí něco převratného. Ale protože vím moc dobře kolik potu a snahy stálo vybudovat něco, dokážu to ocenit i u druhých, to je myslím přirozený respekt, který pramení z poznání.

 

My v Evropě máme různou tradici a museli jsme se díky válkám, nepokojům, lidskému poznání naučit respektovat jiné, bránit své území a bránit se, aby respektovali nás, máme za sebou obrovské množství vývojových názorů, vyvíjely se zvyky, tradice apod., a to vše proto, aby spolu lidé mohli žít a naučili se žít v míru. Vyvíjel se sociální a právní systém, aby to nějak fungovalo, máme elektřinu, máme záchod a popelnice, školy, kina a vše proto, aby lidé mohli žít klidněji, spokojeněji, jako lidé a ne jako opice někde v prachu a na stromě. Celý ten technický pokrok nás někam dovedl a nyní nechci řešit, zda to je k dobrému nebo naopak, prostě to byl nějaký vývoj, který nás dovedl tam, kde jsme, že žijeme civilizovaněji než dříve. Žijeme v relativně civilizované Evropě.

 

Ve chvíli, kdy jsme podnikli cesty do Afriky a jiných zemí, jsme se snažili změnit jejich zvyky a zcivilizovat jejich svět k našemu obrazu. Nikdo se tehdy neptal Afričanů, zda se jim to líbí nebo ne, prostě k tomu došlo přirozeně, protože cestovatelé přivezli věci, které domorodci neznali a ti si mohli baterkou v noci posvítit, atd. atd., a tak se po celém světě civilizace šířila dál. To je opět přirozené.

Co je ale nepřirozené, je to, když jsme najednou chtěli zabrat území, třeba domorodců a tak jsme je vyvraždili ve jménu náboženství, ve jménu ropy, co vedla přes jejich území, nebo půdě, kde jsme chtěli pěstovat dobytek nebo kde jsme chtěli bydlet. Ztratili jsme přitom respekt k jiným, k jejich tradicím, k jejich domovu, nerespektovali jsme jejich svobodu a domov. Místo respektu zvítězil hlad po zisku a penězích a slovo respekt jsme nahradili slovem demokracie, kdy se většina dohodne na nějakém kompromisu, i kdyby to bylo proti menšině., i kdyby tu menšinu měli vyhladit.

 

Když se ztratí respekt, musí přijít demokracie a na tu jsme si v Evropě zvykli a naučili jí nějakým způsobem respektovat a ctít a uznávat a stálo to potoky krve, miliony zabitých ve válkách a bitvách a mnoho jednání a poznání. Stálo to mnoho krve a obětí.

 

Každý takový kontinent a stát si nějak vybojoval svou suverenitu a to, co má dnes. Ale po celou lidskou historii se vždy našel někdo, kdo si myslel, že má větší práva než jiní a má větší právo mít více země a je něco víc a proto se celou lidskou historii vybíjeli, zabíjeli lidé, celá národy a kmeny.

 

V Americe se zabíjeli indiáni v severní a jižní Americe, a přistěhovalci postupně zabrali a zkolonizovali celou Ameriku. To samé se stalo v Africe a na všech kontinentech a dělo se to celou lidskou historii. Měli jsme se dávno naučit respektu. Nejen respektu k tomu, že někdo má svou vlast a něco si vybudoval a jeho předkové tam něco vybudovali, ale i na jeho zvyky. V Americe už dnes vědí, že indiáni mají svá práva a bývalí indiáni se velmi dobře začlenili do civilizovaného světa a pokud to tak nechtějí, mají možnost žít v jejich rezervacích stylem, který chtějí.

 

Jiné je to v Africe. Dovezli jsme do Afriky elektřinu, civilizaci a všechno, co jsme měli, a nikdo se neptal domorodců, jestli tak chtějí žít. Ale stalo se a oni se museli přizpůsobit a upřímně z toho měli svoje výhody. Bohužel otrokářský systém vyvezl otroky do celého světa a ty se buď začlenili a zcivilizovali, a nebo ne, Otrokářství je dnes všeobecně odsouzeno a bohudík už je snad ve většině případů za námi. Ale to je minulost.

 

V Americe žije mnoho národů, Mexičané, Číňané a Asiaté, Rusové, Italové, černoši, negři atd., atd.  Je ale velmi trapné, když se najednou negři v Americe, ano nazývám je negry, protože oni si tak mezi sebou sami říkají, bouří proti nějakému otroctví, které skončilo před dlouhou dobu a nikdo z nich to ani nezažil. To je problém moderní Ameriky, kdy se jim dala možnost pozitivní diskriminace, kdy měli více výhod než jiní, jen proto, aby jim pomohli se začlenit do civilizované společnosti a žít civilizovaně a slušně. Denzel Washington, kdysi veřejně prohlásil, že sám používá slovo negr, protože podle něj jsou černoši, jako on Denzel Washington, co pracují, žijí slušně, respektují, tvoří, pracují, a pak jsou negři z ulice, kteří nemají respekt k zákonům, nepracují, vraždí, kradou a hrajou si na černou elitu kriminálního království se svými zlatými řetězy a bílými obleky. V tomto kontextu používám slovo negr. Psal jsem, že poslední dobou se obrovsky zvedla v USA vlna rasistických útoků a zabíjení, kdy černoši systematicky útočí na bílé, na Asiaty a jiné rasy. Mnoho tzv. černošských Knězů vyzývá k násilí a je to tak daleko, že už se to řeší v TV, kde většinou tyhle černé rasistické útoky bagatelizují, a nebo o nich mlčí. Naposledy musel vystoupit černý muslim Obama a jeho černou manželkou a začali vysvětlovat cosi o otroctví, že to vše zůstalo v lidech a proto v nich ta agresivita nyní je a chtějí si to vybít. Po tomto vystoupení se ozvala obrovská vlna kritiky o čem to ta černá muslimská hlava vlastně mele, že to je už vrchol drzosti a arogance. To je to samé, jako kdyby se najednou Češi začali mstít Němcům, že nás okupovali za 2 světové války, nebo kdy jsme najednou začali vraždit Švédy, kdy nás za 30 ti leté války okupovali, plenili apod. Obama to má prostě už spočítané. Jen je mnoho lidí překvapených, jak vůbec mohl něco takového vyslovit a proto ho většina Američanů nyní pokládá za duševně nemocného. A proto vítězí i republikánská strana.

 

Nicméně, to co se předvedl černej muslim v Americe je dostatečný příklad toho, jak si dnešní idioti představují historii a jak si představují respekt a společnost. Američtí černoši začali násilně bojovat za svá práva a začali se nazývat afroameričany. Světě div se, lobbisté, feministky a různé spolky úchyláků a politiků jim to dovolilo. Je to samozřejmě jejich věc, že cítili jejich předky v Africe a chtěli tím něco vyjádřit. Ale jak to bude vypadat, až se najednou paní Nováková u nás začne bouřit, že to je Euromongolka, protože v 18 století její prapředek navštívil Mongolsko a zplodili spolu potomka, tedy její pra pra prababičku? Lidská debilita a vesmír jsou prostě nekonečné a to je vidět co si nechávají v Americe líbit. Osobně mám dost známých černochů, těch vzdělaných a slušných a ti mi sami říkají, že jsou Američané a ne afroameričané a že tato situace je asi stejná jako když se v Evropě cikáni začali nazývat Romové. A tito moji známí černoši mi říkají, že pokud se někdo chce nazývat Afroameričanem, tak by se měl odstěhovat do Afriky.

 

A nyní k Africe. Dovezli jsme tam civilizaci a Afrika se změnila. Mají tam města, školy, mají tam továrny a vše co máme my. Ale kromě civilizace se někdo zapomněl zeptat Afričanů, jak chtějí žít. Někdo je prostě zapomněl naučit, co to je znamená civilizace a jak vypadá a jaké je soužití. Měli na to dostatek času, přibližně stejný čas jako indiáni kdysi v Americe. Dokud žili černoši v Africe v buši svým životem, byli šťastní a žili tak jak po tisíciletí, občas se mezi sebou vymlátili, ale žili, jak žili v souladu s přírodou. Pokrok ale nikdo nezastaví a tak se musel dostat i do Afriky. Je už jedno, jak a co bylo, ale černoši měli dostatek času se zcivilizovat přímo v Africe. Dokázali to v Americe ale v Sudánu a jiných státech ne. Stále u nich zůstaly etnické a náboženské spory a středověké metody usekávání hlav apod. A to celý problém dnešní Afriky, že je někdo zapomněl naučit to, co to znamená civilizace a jak žít civilizovaně. Problém je v tom, že tam mělo kolonie mnoho států a nebylo to jednotné, jako v Americe. Nikdo dnes neodškodňuje černochy v Africe za otrokářství, tak jako v Americe odškodnili indiány. Proč? Protože všichni tvrdí, že jsme černochům přinesli to, co neměli, naučili je zemědělství a další civilizační produkty. A to je velká pravda.

 

Černoši už ale mnohokrát vzali spravedlnost do vlastních rukou a snažili se vykopat bílé z Afriky. Někde se jim to podařilo a jinde prostě bílí lidé v klidu odešli a předali Afričanům továrny, školy, kina a města, aby si je spravovali sami. A jak to dopadlo? Podívejte se, jak vypadají typická Africká města bez bílých – hnus, díry. Odpadky všude, je to prostě směs jejich tradičního způsobu života v buši kombinovaný s civilizací města. Tak kde jsou bílí manažeři, ředitelé, bankéři, a tím nemyslím jen Evropany, ale i Indy, Araby a ostatní, tam funguje doprava, zemědělství a ostatní civilizace a průmysl. Jsou ale i státy jako Egypt apod., kde je civilizace ne vysoké úrovni, ale to je jen pár států.

 

Dalším problém je drancování jejich nerostných surovin a každý stát tam chce co nejvíc urvat a proto jsou dohody a vojenské základny různých států atd. atd.

 

Celkově se však dá říci, že černoši měli dostatek času na to, aby se zcivilizovali a nežili v buši, ale možná by byli v buši šťastnější než nyní, kdy si neváží elektřiny apod. Stačí se podívat, kolik je tam vybydlených a zničených měst, továren. A to si uvědomte, že kdysi Egypt byla jedna z nejvyspělejších civilizací, stejně tak jako starobylá obrovská africká království, o kterých se dozvídáme až nyní. Ale problém s Afričany je všeobecně známý. Mají tam, vysoké školy a vše, co mohou mít, ale neumějí s tím nakládat a nenaučili se to využít tak, jako v Evropě a jiných státech. Neustále se někdo vymlouvá na chudobu Afričanů, ale podívejte se na Indii, kde je mnohem více chudých lidí a přesto je Indie schopná stavět nejmodernější města apod. To samé platí o Číně, i tam mají čtvrtě a oblasti, kde je velké množství chudých lidí. Alo to vše souvisí s kumulací lidí a průmyslu do měst a tam se pak stěhují lidé za vyšším výdělkem.

 

Neustále slyšíme od nějakých debílků z neziskovek, jak musíme stavět školy v Africe a pomáhat Africe. Já za sebe říkám, že pomáhat je lidské,  ALE NEJPRVE BY SE LIDÉ MĚLI STARAT O LIDI VE SVÉ ZEMI !! Pokud by se každá země starala nejdříve o lidi ve svých zemích, tak by svět musel být už dávno mnohem dál! Pokud je někde přírodní katastrofa apod, tak všichni pomáháme. Ale proč se do Afriky neustále cpou peníze a nikam to nevede?? Výsledek je ten, že se tam neustále mění prezidenti a kmenoví vůdci, neustále se tam vraždí, je tam genocida a masakrování celých vesnic, kde se usekávají ruce, uřezávají se ženám poprsí, při náboženských čistkách. To je stále dokola a stále se tam mění jejich prezidenti. A neustále se tam cpe západ a další státy, aby tam něco stavěli. To, že někdo postaví v Africe továrnu a pak jim tam doveze suroviny a nabídne jejich lidem práci je naprosto v pořádku. Pokud tam nějaký stát doluje zlato, tak k tomu má povolení jejich vlády a má uzavřené smlouvy a to je také v pořádku. Nelze se ale neustále omlouvat a vymlouvat za chudobu. Proto mnoho expertů už desítky let upozorňuje, že Afrika patří Afričanům a měli by si tam udělat pořádek sami. Místo toho se ale americká fašistická klika z Bílého domu rozhodla, že lidem na celém světě budou vyvážet svou demokracii a jejich způsob života a že všichni budou šťastní, budou žrát americké hamburgery, dívat se na americké stupidní úchylné sitkomy. Americká fašistická klika toho dosáhla vojensky a fingovanými převraty, kdy podpláceli lidi, používali placené agenty, jen proto, aby dosadili k moci někoho, s kým má Amerika plány a kdo bude skákat, jak Amerika píská.

 

To se samozřejmě nelíbí Afričanům, ani Arabům a tak se bouří. Není to jen záležitost Ameriky, ale i jiných států. Mojí známí, bývalí spolužáci z vysoké školy, kteří pak zůstali, v ČR mi vyprávěli jak byla například Libye velmi rozvinutá země, kde stát platil svým lidem peníze za nájem, měli tam obrovské množství sociálních výhod, vysoké školy apod. A pak se tam nasomrovali Američané s jejich demokracii, a dnes je Libye vybombardovaná, rozvrácená země. Začali se tam stěhovat Arabové z muslimských zemí a vydrancovali je, tito Arabové byli z jednotek, které vycvičila USA, je jedno, zda  to byla ISS nebo Al Kajda a další americké placené a trénované teroristické skupiny. To je jen příklad toho, jak vypadá ta demokracie importovaná do jiných zemí.

 

Americká fašistická klika rozvrátila většinu Afriky a Euroasie, kde způsobovali převraty a rozvraty ekonomik. Přesně toto dnes potvrzují a hovoří o tom tajné informační služby z Ruska, Izraele a dalších států.

 

 

 

 

Američtí senátoři se veřejně bouří a předkládají důkazy, že Obamova fašistická klika vytvořila ISS, financovala je, podporovala a trénovala, za dohody při neuvěřitelně velkém obchodu drog, ropy, lidských orgánů a dalších surovin. Poté, co se ISS postavila proti USA, začala Obamova fašistická klika financovat skupiny proti ISS, opět je podporuje, financuje a opět jsou v tom zmíněné dohody. Opět to potvrzují i tajné složky Ruska, Francie, USA a dalších států. Ve chvíli, kdy do Sýrie vstoupilo Rusko v čele s Putinem, se najednou Obamova fašistická klika velmi rozčilovala, že přišla o své obchody. Putin začal bombardovat i skupiny rebelů, kteří jsou placeni a sponzorování z USA. Ale o tom píší v jiném článku.

 

Pro toto téma je důležité, že po teroristických útocích v Paříži je všem na celém světě jasné, že islámský terorismus společně s uprchlíky, je obrovská hrozba a proto se v USA našlo už více jak 27 !! států, kteří doslova odmítli přijímat uprchlíky. Celá Evropa řeší bezpečnostní riziko spojené s uprchlíky a jednají se o změnách o stavu hranic, zavírání atd. Celá Evropa se nyní spojuje v boji proti teroristům a armádní složky domlouvají dohody o bezpečnosti a společném boji. V celé Evropě začínají razie na no-go zony muslimů, kde je obrovská kriminalita a kam se policie bojí chodit i za bílého dne. Dlouhou dobu varují policejní experti a tajné informační a státní služby, že hrozí velké riziko teroristických útoků. Po celé Evropě stoupá obrovsky počet znásilnění mladých Evropanek muslimskými gangy, stoupá kriminalita a nejen, co se týče znásilňování, ale i přechovávání a výroba zbraní v muslimských komunitách.

 

A přes všechna tato fakta a varování stále politická špína vypatlaných hlav mele cosi o fašistech, o xenofobech o islamofobech apod., a celou dobu lžou, že uprchlíci jsou elita světa a mají pozvednout Evropu, že jsou vzdělaní, jsou to všichni atomoví inženýři, doktoři, gynekologové, proktologové a bůhví co ještě. Paraziti a zločinci z neziskovek dostávají obrovské finanční částky pro uprchlíky, jsou napojeni na média, oslavování v českém mediálním bahně a všichni, kdo najednou přišli na podvody a krádeže neziskovek a vládních i nevládních organizací, jsou najednou označováni za fašisty. Najděte si na internetu články v češtině, jaké sumy dostávají tyto neziskové organizace, mnoho expertů  je velmi rozčíleno nad tím, že většina těchto peněz je pro cizince a že se vůbec nestarají o naše lidi!!

 

 

 

 

Naši lidé musí celý život dřít, je zde velké množství nezaměstnaných a důchodců pod hranicí chudoby a pak sem najednou máme přijmout jakéhokoli nevychovaného a nevzdělaného cizince a ten má najednou všechno zadarmo a dokonce mnohem více, než průměrný český pracující občan?

 

Nedávno se jednalo o tom, že pro důchodce nejsou peníze a že se jim do konce roku přidá jen 40 Kč na osobu, ale NA UPRCHLÍKY ,  tedy nevzdělané nevychované zběhlíky, kteří utíkají ze zemí, kde se ani neválčí, se najednou  NAŠLY 4 MILIARDY KORUN?!!! Už Dlouho se ví o tom, že mezi zběhlíky je pouze několik procent uprchlíků ze Sýrie, kde se skutečně válčí a tak se prohlásilo, že vezmeme všechny uprchlíky ze Sýrie. Najednou se staly teroristické útoky v Paříži a oficiálně jsou za tím syrští islamisté, ti islámisté, které Merkelová a další zločinci z Bruselu zvali do Evropy.

 

Celou dobu se ví o velkém riziko atentátů a lidé, co varovali, jsou označování za rasisty, fašisty a islamofoby,

 

Náš prezident na toto celou dobu upozorňoval a varoval a také byl označován za islamofoba a neustále na něj útočí v českých médiích a hlavně v ČT.

 

Podstatné skutečnosti

 

Málokdo z těch vygumovaných a podplacených debílků v televizích se neuvědomuje, že prezident Zeman je velmi informovaný člověk a má a ze své podstaty musí mít ty nejlepší informační zdroje a také je má a to je to, proč a jak celou dobu jedná. Jako prezident kolem sebe má odborníky, a musí mít odborníky, kteří „vědí“. Nechci zde diskutovat o tom, že poradci prezidenta ne vždy vědí a ne vždy slouží zemi, to je známý fakt, ale v souvislosti s uprchlíky a terorismem prezident má a musí mít ty nejlepší informace, a také informace, které nesmí sdělovat, aby nevyvolával paniku. Většina věcí, o kterých mluví náš prezident, jsou podložené ze zdrojů a mají svou platnost a o o stejných věcech mluví většina Evropy a to podstatné je také to, že prezident dnes vyjadřuje NÁZOR VĚTŠINY NÁRODA, a proto má takovou podporu. O stejných skutečnostech jako prezident Zeman mluví tajné služby po celé Evropě.

 

Prezident, který neposlouchá názory většiny lidí ve státě, není dobrý prezident a proto má Zeman takovou podporu většiny lidí a mnoho politiků.

 

Jsem ale velmi rozhořčen nad tím, jak se najednou zformovala jakási elita samozvaných vládců a určovatelů veřejného mínění a za každou cenu pomlouvá, útočí a dehonestuje prezidenta. Dnes už se velmi dobře ví, o koho jde a jsou to hlavně příznivci ožralce Havla a jakési samozvané elity českého umění a vzdělanosti. Na celé věci mě opravdu irituje to, že tihle lidé se hájí jakýmsi statutem elit a přitom nemají ani národní, ani sociální cítění, nectí tradice ani symboly, ani hodnoty ČR a nazývá většinu občanů, kteří jsou proti uprchlíkům a islámu, nevzdělanou tupou bandou, fašisty a xenofoby a islamofoby.

 

Kdo jsou tito lidé? Většina z těchto lidí nikdy pořádně nepracovala a všichni se hlásí k idolům jako byl ožralec Havel. Co se týká bývalého prezidenta Havla, nikdy jsem ho neměl rád ani jako osobu, a ani jako osobu, která se prohlašovala za umělce. Neustále Havla glorifikují a pokud čtete českou mediální stoku, tak víte jak si Havlova manželka, bývala Veškrnová vydělává obrovské peníze i po smrti Havla, že například chce peníze za virtuální prohlídku prostor, které Havel kdysi využíval. Publikoval jsem o Havlovi a jeho špinavostech několik článků i výpovědi jeho bývalých spolupracovníků a kolegů, kteří otevřeně psali o tom, jak zvrhlé a úchylné byl Havel prase a co prováděl v soukromí. Vypovídali i o machinacích, jak se západní mocnosti snažili prosadit Havla v redakcích dlouho před tím, než o něm vůbec někdo věděl u nás v ČR a jaké špinavosti a podplácení zde bylo. To vše je dohledatelné na internetu a veřejné. Na školách, kde jsem učil, bylo nařizeno číst v literatuře Havlovy paskvily a všichni studenti si mi stěžovali, že se to nedá číst, nemá to ani hlavu, ani patu a autor se jen snaží vypadat kulturně, používat zkomolená slova, ale obsah je úplně o ničem.  Vypovídali i lidé, kteří znali Havla od počátků, jak líbal zadky lidem v Pražských kavárnách, aby se dostal mezi elitu a i to je lehce dohledatelné.

 

Pražská kavárna, to je onen pojem, o kterém se dnes hodně diskutuje. Kdo to je? To jsou oni samozvaní vypatlaní a podplacení chudáčkové co si hrají na umělce a nemají ani trochu ponětí o českém národě. Ve chvíli, kdy se vloupali na hrad a ukradli ČESKOU STANDARTU A POVĚSILI TAM JAKÉSI ČERVENÉ TRENKY, PŘEKROČILI HNED NĚKOLIK ZÁKONŮ A ZÁKONITĚ MĚLI SKONČIT V KRIMINÁLE. Pokud by někdo pálil Americkou vlajku, nebo by na ní veřejně šlapal, tak by skončil mrtvý buď někde v jezeře, a nebo v cele. To Vám řekne i podprůměrný Američan, že toto je těžký zločin. A vloupat se do Bílého domu, je ještě horší zločin. Ale tímto aktem, pod kterým se podepsala jaká pseudoumělecká skupina, jen ukázala, jak moc kašlou a neváží si ani české republiky, ani národa ani hodnot a ani historie. Bylo a je velmi trapné, že tyhle kriminálníky, kteří se považují za umělce ještě média oslavují a považuje je za hrdiny. Začalo to už tehdy, když byla nějaká výstava a nějaký rádobyumělec Černý vymodeloval záchod na plastiku a hned ho začali oslavovat jako umělce a přitom to je jen pražskej vypatlanej fracek, který nežije ani jako umělec a nemá s kulturou a kulturním a uměleckým vzděláním nic společného. Pamatuju jak si tolik lidí stěžovalo na Knížáka, který si také hrál na umělce a kterého si Havlisté zvolili do funkce ředitele Národní galerie a přitom mi akademický malíř, který studoval ve stejné době, řekl, že tam Knížák nikdy nevystrudoval a že pátral i u kolegů a že nejsou žádné záznamy, že by tam promoval a vystudoval. Ale Havlistický prasata kolem prasete Havla si dovolí cokoli, asi tak jak si dnes politici kupovali své diplomy na Plzeňských universitách. Havlisté tehdy ovládli kulturu a snažili se šířit svá pseudohumanistická hesla o lásce a přitom Havel lhal, podváděl a většinu toho, co slíbil, nedodržel. A tento trend trvá dodnes a většina těch, kteří neuspěli v prezidentských volbách, jsou mezi Havlisti a velmi pomstychtiví. Velmi trapné bylo, že hned po smrti Havla si Havlisté prosadili jakýsi zákon o Havlovi a jeho dobrém jménu a jakési jeho památce.

 

Je to podobné jako s pornohvězdami, které se začaly hrát na hvězdy Pussy Riot, které souloží v kostelích, na veřejnosti a pak ještě pomlouvají prezidenta Zemana. Velmi úsměvné bylo, jak se česká média mohla přetrhnout, aby psala o tom jak jedna z těchto úchylaček a pornohereček navštívila český uprchlický tábor a kritizovala díky tomu opět prezidenta. Já se ptám – odkdy chodí a pouští pornoherečky na kontrolu uprchlických táborů?

 

Ano, každý má nějakou minulost, byly doby, kdy jsem nesnášel Zemana za to, co provedl s českým zemědělstvím atd., atd. Stejně tak jsem neměl rád bývalého prezidenta Klause před tím, než se stal prezidentem a nějaký čas o jeho zvolení, protože se podílel na tunelování státu společně s jeho kupónovou privatizací,.

 

Ale všimněte si jednoho faktu. Jak Klaus, tak Zeman, se jako prezidenti začali vyjadřovat dosti odlišně od toho, jak české mediální bahno. Klaus celou dobu veřejně prohlašoval, že globální oteplování je podvod a že to je jen hra mafiánů na ovládnutí a ždímání ekonomického systému a právě proto ho všude pomlouvali. Já jsem celou dobu tvrdil, že Klaus jako prezident se najednou chová úplně odlišně, než před zvolením a mluví velmi racionálně. To samé se stalo u Zemana, i on jako prezident se chová úplně jinak, než před svolením do prezidentské funkce a začíná se zastávat většiny národa. Jakoby se s oběma prezidenty něco po zvolení stalo. Co se stalo?

 

 

 

Oba prezidenti mají jako prezidenti na celém světě najednou práva a povinnosti, co se týká zdrojů informací. Oba prezidenti měli a mají přístup k informacím, k těm nejtajnějším, kam se nedostane ani běžný občan a dokonce ani nějací debílkové z médií, kteří si hrají na investigativní novináře. Prezident ze své funkce má odpovědnost za zemi, kde je prezidentem a s tím tyto informace tako velmi souvisí a jakékoli riziko, podezření a varování, musí prezident vědět. Proto oba prezidenti vědí své. Neříkám, že vědí všechno, ale vědí to, co většina lidí neví. Proto už Klaus věděl podrobnosti o mafiánech stojících za podvodem globálního oteplování souvisejícího s ekonomikou a proto Zeman má informace o nebezpečích a varováních, týkajících se uprchlíků a islámem.

 

Informace nemá jen prezident, ale mnoho informací májí i lidé, kteří mají dobré zdroje a dokážou si je najít, ale těch dobrých zdrojů je jako šafránu a bohužel to nejsou zdroje z médií. Dnes bohužel píše na internetu každý trotl, který má díru do zadku a klávesnici před sebou a hraje si na experta a odborníka.

 

Proč píši o Pražském bahně zvaném „pražská kavárna?

 

Osobně přes 20 let čtu, překládám a zajímám se výzkumy alternativní i oficiální vědy a mám mnoho dobrých přátel mezi těmi výbornými odborníky a lidmi napojené na dobré zdroje, ale nevím vůbec nic, to říkám každému. Mám jen informace, nemám patent na rozum a jsem jen obyčejný člověk a chci být obyčejný člověk. Na rozdíl od těch pseudoumělců, co dnes ovládají naší politickou, uměleckou scénu a kam zapojili pár lidí z akademické půdy. Za těch 25 jsem četl mraky paskvilů a trvá to hodně let, než si člověk najde dobré zdroje, spolehlivé zdroje a spolehlivé lidi. Proto vím a věděl jsem dlouhou dobu předtím o podvodu zvaném „globální oteplování“ a proto jsem s Klausem souhlasil, souhlasil jsem s ním, i co se týká nesouhlasu s podpisem Lisabonské smlouvy. A proto souhlasím i prezidentem ČR a jeho výroky o uprchlících.

 

Mimo jiné jsem také umělecky vzdělán a umělecky činný. Ale nepovažuji se za umělce, za toho mě považují jiní, ja jsem jen člověk co žije, co se zajímá a co dělá to, co ho baví a na co má vlohy a talent. A protože znám mnoho umělců a starých umělců, jejich názory a vzdělání, tak vím, že dnešní umělecká scéna je o všem možném jen ne o umění. Je to směsice „hnusismu“, Hovnismu“ a paskvilů, které nemají nic společného s uměním a podle toho, co prezentují nemá většina rádoby umělců ani základní vzdělání umění a i realistické kresbě a nedokážou realisticky namalovat ani koně ani strom. A to, co je realistické a velmi pěkné nazývají kýčem, aby si tak vytvořili ideu, že oni samozvaní umělci mají právo říkat co je hezké. Ale podívejte se, co tvoří – čmáranice, v kterých se ani prase nevyzná, které dokáže i žák základní školy namalovat lépe. Staří Místři jako Leonardo, Goya, Mikoláš Aleš, apod. se dnes musí obracet v hrobě, kdyby viděli jaký hnus se zde šíří. Neříkám, že vše z moderního umění je paskvil, ale to, co se předvádí dnes. Podívejte se na Brněnský takzvaný Orloj, který je tvaru falusu a místní mu říkají „šulínek“, ani odborníci nejsou schopni říci, kolik je hodin a kolik milionů to stálo daňové poplatníky? Stejný paskvil ve formě rytíře postavili opět v poslední době v Brně a tento paskvil vzbudil obrovský odpor u Brňanů, a přišlo se za to, že v Jihlavě s tímhle paskvilem poslali rádoby umělce někam, a tak to zkusil v Brně a proto daňový poplatníci zaplatili opět několik milionů korun za tohle svinstvo, co dehonestuje historickou osobu a stojí hned v historické části města. To jsou jen malé příklady z toho, kdo je dneska prosazován do umění, komu se platí a jak se tvoří rádoby umění. A přitom je tolik velmi šikovných a nadaných výtvarníků v Brně, kteří se živí jinak, jen ne uměním, protože tím se neuživí, protože galeristé preferují jen své vyvolené rádoby umělce s jejich paskvily.

 

Jako umělec se cítím velmi pobouřen, tím co se děje v kulturní scéně a jak a kdo se pokouší vnutit lidem , co je umění a co a jak se bude vyvíjet česká umělecká scéna. Proto mě také velmi naštvalo to svinstvo, které udělalo uskupení rádoby umělců Ztohoven, kteří udělali čest svému jménu a všude se chlubili svými trenkami a svým hnusismem a pošpiněním českých státních symbolů To už nemá s uměním nic společného a nemá to nic společného ani s domnělým protestem proti prezidentovi. V Americe by za tyhle zločiny dostaly kulku do hlavy.

 

 

 

Píší zde o nacionalismu, o respektu, o tradicích a o suverénnosti státu. Stát, který si neváží svých státních symbolů je stát na nic. Za tohle právě bojovali naši předkové, za tohle umírali a položili své životy, aby si nemohl žádný Němec, Turek, Rakušan nebo mohamedán přijít a udělat z Čechů otroky. Abychom měli svůj stát, své symboly a svou historii a byli na to hrdí. Ta hrdost není jen umělá věc, ale je to úcta k tomu, co naši předci vytvořili. Dlouhé roky jsem žil v USA na Floridě a miluji tropy, ale po pár letech tam, si člověk uvědomí, co, mu chybí, česká jaro, podzim i zima a houby a naše kulturní památky. Tady se stačí projít kolem historických kostelů a památek a cítí historii ve vzduchu a zároveň to vzbuzuje úctu k našim předkům, kteří toto vytvořili. Vyhnu se nyní diskuzi o tom, že v Americe žádnou historickou kulturu jako v Evropě nemají. Ale díky pobytu v zahraničí jsem si uvědomil i své kořeny. To není žádná nacionalismus, ale holý fakt a cítění člověka, který zde vyrůstal, viděl jak se mění lidé a režimy a názory a ideály.

 

Bohužel jen nevzdělaná hovada a frajírci, co si dnes hrají na uměleckou a kulturní elitu národa, nepochopili, co to je láska k historii a cítění domova, kde jsme se narodili. Tyhle pocity měli všichni lidé a celou lidskou historii, psal o tom K H Borovský, Karel Čapek a mluvil o tom i T G Masaryk.

 

Bohužel jsem psal ve svých článcích, jaké jsou pseudo-trendy a jak genderové a feminacistická propaganda zasahuje do všech oblastí, jak podporuje menšiny na úkor většiny, jak podporují úchylné jedince a jak začínají bojovat dokonce a za práva pedofilů a podobných skupin, jak neziskové parazitické skupiny mají své webové stránky, kde radí muslimům jak sem přijet, o jaké dávky a peníze žádat, co kde říkat a kde a komu lhát a o tom samém dnes živě diskutují i sami senátoři, jaká zvěrstva a vlastizradu tihle paraziti páchají.

 

Když prezident vyjadřuje podporu většině národa je to opravdu prezident. Nikdy jsem netvrdil, že to je ideální prezident a ani že je dokonalý, nikdo není dokonalý, ale to co Zeman nyní říká, rezonuje a podporuje mínění většiny lidí. Lidé, kteří na prezidenta neustále útočí je jeden spolek těch pseudo….umělců, politiků, atd. kteří si myslí, že jsou elitou národa. Stát tvoří občané a vždy je nutné vyslyšet hlas většiny, jinak se stane, že se ta většina naštve a vyhází politiky z okna, to ječ síla masy a bylo to v celých dějinách a stále se opakuje. Ale naše rádoby politické elity si myslí, že jsou nedotknutelní, ale jen do chvíle, kdy se ta většina naštve a vyrazí do ulic. Možná je někde zastaví pár těžkooděnců, ale ne ve všech místech a ne na dlouho.

 

Sledoval jsem dnes ministra Dienstbiera, který útočil na prezidenta a tvrdil, že Zeman podporuje fašismus a že tím prezident porušil několik zákonů a že by měl respektovat zákony, v českém mediálním bahně ČT toto neustále omílali dokola. Pak jsem sledoval rozhovor s Ovčáčkem, mluvčím prezidenta v ČT a opět jsem byl zděšen, co si to dovoluje reportérka z ČT a jakým stylem útočí a jak tam obvinuje mluvčího prezidenta, jak tam reportérka, lže, jak je hysterická, mává agresivně rukama a přerušuje jeho hovor. Ona reportérka a reportéři v ČT neustále lžou o tom, jak jsou uprchlíci vzdělaní, Jaký jsou to chudáčkové a že mezi nimi nejsou teroristé, vychvalují je, jako by to byla elita světa, co má vybudovat celou Evropu a jak jsou všichni fašisti, kdo je tady nechce.

 

Ale publikoval jsem ve svém článku obsah projektu Euromed, kde jsou jasné důkazy o cíleném a plánované islamizaci Evropy a celého světa a že jsou do toho zapojeni i elity z Bruselu, USA i vlastizrádci jako Dienstbier, Schwarzenberg apod, a že jsou placení z USA.

 

Proto se nyní hodně mluví o vlastizradě. A v Bruselu se veřejně mluví o tom, že je potřeba vymýtit národní cítění a vychovat z občanů jakési Euroobčany, vymýtit jejich historii, národní zvyky a tradice, protože to je obrovský problém a špatně se pak diktují podmínky a rozkazy, pokud má každý národ jiné zvyky a tradice a chce to mozek vše zkombinovat, ale bohužel v Bruselu je slovo mozek asi neznámý pojem podle těch paskvilů o tom, jak mají být zahnuté banány apod. Divíte se potom, že jsou lidé naštvaní?

 

Divíte se potom, že jsou lidé naštvaní? Když nám neustále cpou pod nos nějaké uprchlíky, kteří po sobě zanechávají bordel, neváží si ani jídla ani oblečení a znásilňují se mezi sebou, vyrábějí si mezi sebou zbraně, a pak se stane něco podobného jako v Paříži? Divíte se, že jsou lidé naštvaní, že pak mají strach před atentáty a že je chytá vztek a šok z toho, když nějaký parazit Dientsbier nesnášející český národ mele v TV a vyhrožuje prezidentovi a uráží ho?

 

Co udělá naše politické bahno s tímto naštváním lidí? Pošle na ně těžkoodence a omezí jejich práva, aby se nebouřilo, a přesně to se stalo. Ale to vše už tu bylo mnohokrát a vždy to skončilo stejně. Masa se sebrala a vyházela diktátory z okna.

 

Jsem pamětníkem 17 září 1989 a vím, jak to probíhalo v Brně a jak do toho byli zapojeni umělci a studenti, sám jsem se zúčastnil, ale byl jsem ještě naivní a hloupý a myslel si, že to je změna k lepšímu. Ale po těch letech, když vidím, jaké úchylárny se zde propagují, a nemyslím jen PussyRiot, a jaké názory a vymyté mozky dnes chtějí určovat běh českých dějin. Pamatuji si celkem dost, změny názorů a režimů a politických děvek ai to, jak to tehdy probíhalo. Po těch letech jsem četl mnoho důkazů o tom, jak to tehdy ve skutečnosti bylo a jak se studenti nechali zatáhnout do tohoto podvodu  a já jsem se také nechal zmanipulovat. Teď se směju, protože když se to stalo, měli jsme díky tomu mít volno a všichni jsme to s jásotem na veterině přivítali a místo ohlodávání mrtvolek na pitevně jsme mohli jít na pivko a tam malovat plakáty J)))))) Ale po tolika letech už dnes vím, co za tím bylo a jak se dělo.

 

Když sleduji, co se děje v současné době, útoky na prezidenta a jakou špínu teď produkují v TV , tak je mi z toho na zvracení. Všem nám jde o bezpečnost a suverenitu státu, aby nám Brusel nediktoval koho, kolik a kdy máme přijímat a že máme právo na svou svobodu a suverénnost a svrchovanost jako státu. Ale zdá se, že ti, co si hrají na elitu národa, nemají žádnou úctu ani ke státním symbolům, ani ke státu jako takovému, ani k prezidentovi. Většina z těchto debílků si ani nevšimla pojmů jako je BRICSA a celosvětového dění a jaké jsou vztahy mezi Ruskem, Čínou a zbytkem světa a toho pozitivního, co se děje, proto není náhoda, že Zeman navštívil nejen Čínu, která dnes zapojuje státy světa do nového světového finančního systému, který není tak zkorumpovaný jako americký dolar. Tito debílkové, kteří dnes označují většinu národa za fašisty, nemají ani dost velké IQ, aby si dokázali najít videa, které produkuje ISS a kde na stovkách videí propaguje a vyhrožuje, jak ovládnou Evropu a jak společně mezi uprchlíky přichází i tisíce bojovníku svatého islámu. Tihle debílkové se považují za světoobčany, hrají si na elitu národa a přitom jejich nenávistné projevy přímo podporují fašismus a fašistické hnutí a nálady. Lidé jsou totiž už naštvaní z těch jejich lží a oblbování a povýšenosti.

 

Tihle debílkové vůbec nectí české tradice ani svou zemi a proto se jim říká vlastizrádci a přesně to vystihuje jejich povahu a je potřeba si pamatovat jejich jména, protože až nastane změna systém, tak tihle vymění kabáty.

 

V této souvislosti podotýkám, že jsem silně přesvědčen, že 17. listopad 2015 se měl stát puč, kde měli opět být zneužiti studenti a oblbována veřejnost a mělo dojít opět k zesměšnění prezidenta, Předpokládám, že se velmi brzo přijde na to, kdo a jakým způsobem chtěl tento převrat opět zorganizovat. Dnes mediální bahno tvrdí úplný opak, že prezident zneužil listopadovou událost, ale bylo tomu právě naopak.

 

Najděte si na internetu informace o tom jaké jsou rodinné a společenské vazby a napojení české TV, TV Nova, českého rozhlasu apod. na USA, jak je do toho zapojený americký velvyslanec Shapiro, který se neustále vměšuje do politiky ČR a který měl už být dávno vyhoštěn, protože jako velvyslanec nemá právo jakýmkoli přímým ani nepřímým způsobem zasahovat do politiky daného státu, a  tento se neustále vychloubá, jak navštěvuje občany, diskutuje s nimi a kritizuje českou politiku. Nám je jasné koho navštěvuje a kdo je do toho zapojen. Psal jsem o tom na Facebookové stránce, o těchto lobbistických a politicko rodinných vazbách médií a pražské kavárny. Každému hned dojde, o jaké lidi se jedná.  Co je ale podstatné je to, že prezidentská ochranka má povinnost zajistit bezpečnost prezidenta jakýmikoli prostředky a to také učinila společně s policí, protože má informace, a podle nich jedná. Proto dnes mluvčí Ovčáček přišel s tím, co může říci, že mezi takzvanými studenty byly i lidé, kteří chtěli vyvolat nepokoje a protože tam byli i studenti, chtěli do toho zapojit celou studentskou a akademickou obec a udělat tak další 17 listopad podle jejich plánů. NMaštěstí se jim to nepodařilo. Věřím, že té spousty tajných informací, které měla ochranka prezidenta, že některé z nich vyjdou najevo a zveřejní se, aby většina národa věděla, kdo chce zde vládnout, akdo zde vyvolává fašismus, nepokoje a kdo chce zničit republiku.

 

Předpokládám, že to bude mít velkou dohru a že tihle paraziti, co nás nazývají islamofoby chystají další akce, jsem přesvědčen, že to mají naplánované, jsou to do toho zapojená i česká média jako T a že jim tento listopadový puč nevyšel a proto hned vystoupil Fašista Dienstbier, placený z USA, který naštvaně, že jim nevyšel převrat, začal urážet a vyhrožovat prezidentovi. Toto se ale jaksi nehodí, aby prezident hned informoval o tom, že se chystal státní převrat, ale věřím, že to vyjde najevo, aby si lidé uvědomili, co se zde děje. Ale to je spíš záležitost tajné služby, aby vyšetřila o koho, a o co jde a uměla to použít pro ty správné lidi.

 

 

Vedle toho se na Facebooku jednoho z nejaktivnějších členů Pražského Majdanu Tomasze Peszynského objevila zpráva aktivisty Karla Poláka

 

„Je ostudné, abyste 17. listopadu ukradli prostor, který patří studentům a studentským demonstracím,“ stěžoval si jeden z těch, kteří se snažili k pamětní desce na Albertově kolem dvanácté dopoledne v úterý dostat. Někteří novináři, komentátoři či politici si právě tuto část akce na podporu prezidenta vzali za terč. Zeman si podle nich uzurpuje prostor, znemožňuje přístup na místo studentské demonstrace právě dnešním studentům a tak dále.

 

Jedním z údajných studentů, kteří v úterý kolem poledne před kamerami České televize přemlouvali policisty ke vpuštění na místo, byl Marek Hilšer. Ten je znám coby protiruský aktivista kolem organizace Prague Maidan. Podle ČT je také členem skupiny oMen. Spolu s dalším aktivistou, Holanďanem Otakarem Van Gemundem například před časem pronikli do budovy Úřadu vlády, kde se na tiskové konferenci svlékli do půl těla a protestovali proti politice vlády. Jindy zase stejně polonazí a popsaní různými hesly demonstrovali před ruskou ambasádou. Podle Parlamentnílisty.cz

 

 

 

 

Obava z rasismu není jen u nás, po celém světě v médiích straší nárůstem fašismu, ale pokud se podíval na dokument End time, tak Vám dojde, proč je tolik lidí na světě naštvaných a že to je uměle produkované právě proto, aby to v lidech vzbudilo fašistické nálady, ale o tom píši v jiném článku.

 

 

 

 

Podívejte se na tento dokument - Endgame - dokument o genocidě bělochů

 

 

 

 

 

 

Troufám si také předpovědět, že nebude dlouho trvat a lidé v ČR vyjdou masově do ulic a budou zde velké nepokoje, protože už jsou naštvaní na maximální míru a nezastaví je nějaká armáda ozbrojených policistů ani vyhrožovaní politiků. Lidé mají právo na bezpečnost. a pokud jí nedokáže zajistit stát, tak podle Základní listiny práv a svobod má občan právo a povinnost konat sám pro bezpečnost, pokud tuto funkci neplní stát. Tohoto se politici obávají a moc dobře to vědí, a proto se snaží změnit zákony, aby okleštili práva občanů a nebouřili se.

 

Mám silné tušení, že během pár dní dojde k dalšímu atentátu nejen v Německu ale i v Británii, protože jen během posledních pár dní bylo desítek varování tajných služeb. Nepovažuji se za věštce, ale přece jen některé věci jsou zřejmé i lidem, kteří nemají žádné schopnosti. Hned první den v noci, když se staly atentáty v Paříži, jsem psal na Facebooku, že jsem přesvědčen, že jsou do celé události zapojeny i tajné služby i ze zahraničí a srovnával jsem podobnosti a nejasnosti, které jsou velmi podobné jako z 9/11 2001 v New Yorku, a shodný scénář. Dnes se většina věci u tohoto potvrzuje. Věřím, že prezident má mnohem více informací a ví, o čem mluví, jak mu velí povinnost prezidenta státu a bude podle toho jednat, tak jako doposud a že bude stát na straně národa a jeho bezpečnosti.

 

 

 

Čtěte i jak se vyjadřují čeští senátoři a vše to, co zde píšu o kultuře, respektu a vlastenectví dostane souvislosti. I ty souvislosti, kdy u nás experti varují, že africká kultura je tady neslučitelná s naší, o tom jsem zde psal, a dokazuje to obrovské množství muslimských a africko- arabských ghet po celé=Evropě, kde jsou obrovské nepokoje. Bohužel nepokoje nebudou polevovat a dojde k tomu, že ve světě budou vítězit nacionalistické strany, protože to k tomu vše směřuje. Neobávám se toho, že by někde zvítězili fašisté, ale zvítězí jen přirozená obrana vlastních státu a národní cítění toho či onoho státu.

 

Tito lidé, kterým se říká zběhlíci, se zde nedokážou a ani nechtějí asimilovat a celou dobu to dokazují, stačí sledovat světová média a výstrahy tajných služeb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V Americkém státě Alabama soudně zakázali muslimské právo Sharia. A muslimové jsou prý velmi naštvaní.

 

 

 

V Moskvě je přes 2 miliony muslimů... a jako všude proti nim lidé protestují, vládní představitelé Ruska natvrdo prohlašují, že nebudou pro ně stavět mešity. že už si jich postavili dost a proto také brání migraci muslimů z jižních států

 

 

 

Do roku 2050 bude žít v Evropě téměř dvakrát více muslimů než nyní a v roce 2070 bude v Evropě více muslimů než křesťanů, především díky jejich vysoké porodnosti. Vyplývá to z výzkumu organizace Pew Research Center. 
Je to děsivé zjištění, které potvrzují i další průzkumy. Podle údajů německé vlády se stane Německo většinově muslimskou zemí v roce 2050 a například Holandsko se stane většinově muslimskou zemí již v roce 2025.

 

Skupina Anonymous  zablokoval 5 500 účtů příznivců ISS na Twiteru.

 

 

 

 

 

 

 

Aktualizováno Neděle, 22 Listopad 2015 19:32