Situace v Evropě spěje ke krachu unie a změně a vytlačení islámu z Evropy  Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Napsal uživatel Petr Kulík   
Čtvrtek, 19 Listopad 2015 21:24

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Přestože v českém mediálním bahně neustále lžou, o tom, že uprchlíci jsou elita světa, samý inženýr, doktor, proktolog a bůhví co ještě, a přestože stále kritizují odpůrce uprchlíků a říkají, že ČR je bezpečná a máme milovat uprchlíky a brát si je do svých domovů. Tak situace je podstatně jiná.  Mnoho států se potýká s teroristickou hrozbou, mnoho států zpřísňuje bezpečnostní opatření a mnoho státu se otevřeně staví nejen proti uprchlíkům, ale zároveň velmi tvrdě vystupuje proti islámu.

 

Přidejte se k naší FB stránce -

https://www.facebook.com/Z%C3%A1hady-myst%C3%A9ria-a-tajemno-185764254800966/

 

 

Bohužel přicházím na to, že různé weby kradou  mé informace z tohoto webu a článků !!, aniž by uvedli zdroj informací, což je trestné a neetické. Proto varuji - Tento web, články a informace jsou vlastnictvím autora. Jakékoli použití, kopírování a publikace informací z tohoto webu lze pouze se souhlasem autora !  Poslední informace o vývoji předkládám do neplacené sekce, aby lidé věděli, co se u nás nyní tají a protože média pomáhají stále propagovat islám, uprchlíky a tím ohrožují bezpečnost státu a vyvolávají extrémistické nálady. Pokud najdu opět další informace ze svého webu jinde bez uvedení autora a mého svolení a uvedení zdroje, dám všechny články do placené sekce !!!

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V našich médiích se neustále vedou diskuze o tom, že islámský terorismus nejde spojovat s islámem a uprchlíky, že islám je mírumilovný, vystupují tam rádoby experti a rádoby znalci, kteří neustále lžou o tom, že musíme přijímat uprchlíky, že u nás v ČR je situace bezpečná, a že jsme bezpečná země. Stále označují odpůrce islámu a uprchlíků, že odpůrci jsou fašisté, extrémisté, islamofobové a bůhví co ještě. Neustále slyšíme, jak je špatné kritizovat islám a jak je to mírumilovné náboženství a že nám nic nehrozí.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tak se podívejme do světa, jaká je situace ve skutečnosti a uvidíte, že pravda je úplně někde jinde. Česká televize, TV Nova a většina televizí, včetně rozhlasu neustále propagují islám a uprchlickou krizi a ohánějí se nějakými mezinárodními dohodami v rámci EU, OSN a snad i meziplanetární dohody multikulturních debílků.

 

Uvedu Vám příklady toho, jak jednotlivé státy začínají otevřeně bojovat a stavět se proti islámu. Zároveň s tím ale slyšíme, jak kdosi stále varuje před fašizací společnosti a extremismem. Tak především – co vede k fašizaci? Společnost se radikalizuje už dávno a kdokoli nesouhlasí s vládou a politiky, je označován za extrémistu. Často je kritizováno Maďarsko, že tam velmi narostlo extremistické hnutí a vítězí extrémistické strany i v politice. To samé se děje nyní ve Francii, v Itálii, v Polsku, na Slovensku, v Německu a všude kam se podíváte.

 

 

 

 

Opravdu máte pocit, že najednou všichni ti lidé v Evropě dostali nějakou nemoc extremismu, a nebo je jen důsledek něčeho, co se tu děje delší dobu? Každému, kdo trochu sleduje dění ve světě, je jasné, co to vyvolalo. Více jak 10 let se do Evropy cíleně přivádějí uprchlíci z Balkánu, Afriky, arabských zemí a to i přes protesty občanů daných států. Celou dobu, místo, aby se uprchlíci asimilovali, tak si vytvářejí svá ghetta a oblasti, kde prosazují výhradně práv a a zákony své domovské země a odmítají zákony země hostitelské, která je v dobrém úmyslu přijala. Stačí se podívat na youtube, kolik je tam videí ohledně zon uprchlíků a naleznete tisíce videí o obrovské kriminalitě uprchlíků a muslimů, o tom jak se tam bojí policie i za bílého dne, naleznete tisíce videí potyček policie s emigranty. To trvá už dlouhé roky.

 

 

 

 

Lidé jsou zákonitě už naštvaní a došla jim trpělivost právě ve chvíli, kdy nacistka Merkelová cíleně zatáhla do Evropy miliony zběhlíků a neustále lhala o tom, jak se o ně Německo postará a když to nezvládli, tak začali nutit zběhlíky ostatním státům. Všichni občané v Evropě a jednotlivých státech sledovali jaká politika teroru a nadvlády se ukázala z Bruselu, a jak stále lhali o mírumilovnosti islámu. Jsou stále ty samé kecy, lži a manipulace. Británie, Švédsko, Francie, Německo se změnilo k nepoznání a tam kde byla místní kultura, tradice a zvyky a památky, dnes stojí černá ghetta zběhlíků. Článků o této problematice je stovky a stačí si je najít na internetu, jsou to výpovědi hlavně lidí, kteří tam byli, kteří tam žijí a musí se potýkat s přistěhovaleckou kriminalitou.

 

Nyní, po tom, co se stalo v Paříži, se agresivita a odpor lidí proti tomu všemu ještě zněkolikanásobil. A opět se začíná ozývat, že je obava z nárůstu extremismu. Ale to tady je celou dobu a dalo se čekat, že k tomu dojde. Jsou sice skupiny extremistů a nácků, ale většina těch nespokojených lidí v celé Evropě a po celém světě už má prostě dost toho oblbování a lží a proto se přirozeně bouří.

 

V českém mediálním televizním a rozhlasovém bahně neustále lžou a vyřvávají, že jsme rasisté a že MUSÍME tolerovat islám. Ale je to pravda?? Ne, je to opět jedna velká lež.

 

 

 

 

Demokracie, neznamená, že budeme tolerovat pedofila, který bude hájit své právo sexuálně  uspokojovat své potřeby na dětech, neznamená to, že budeme respektovat vraha, který střílí do lidí a neznamená to, že budeme tolerovat náboženství rasistické ideje islámu. Opět připomínám, že se stačí podívat do historie, kdy všichni panovníci bojovali proti islámu a snažili se zastavit islámské nájezdníky. Kdysi se jim neříkalo teroristé nebo uprchlíci, ale byla to prostě invaze. Celou lidskou historii věděli vládci, proč zastavili a zakazovali islám. A nyní je situace úplně zvrácená a všude cpou lidem islám pod nos a terorizují všechny, kdo ho odmítají

 

Pokud tedy narůstá extrémismus, co s tím chtějí elity udělat? Postavit většinu nespokojených lidí na celém světě mimo zákon, narvat všechny do kriminálu, a nebo je ponižovat? To udělat nemohou, protože by na ně neměl kdo makat a bez jejichž peněž by elity byli jen nuly, prostě nic.

 

Takže jak se bude situace vyvíjet? Já osobně říkám, že je potřeba na nějakou dobu tvrdé a přísně zakázat celý islám v Evropě a nemuslimských zemích, jako nechtěnou a zakázanou ideu. Je potřeba to udělat co nejdříve, a včera už bylo pozdě, protože muslimské komunity se rozrostly po celé Evropě a sami vidíme, kam to dospělo a jaká kriminalita z toho vzešla. Přesně toto totiž dělali panovníci po celou lidskou historii a moc dobře věděli proč. Kdyby to neudělali, tak jsme dnes žili v mešitách a chodili by jsme zahalení do prostěradel jako většina muslimů a nemluvili by jsme česky, německy, ani anglicky…  Je neprodleně nutné deportovat všechny, a znovu podotýkám všechny uprchlíky zpět do domovských zemí, přesně tak, jak to dnes říká prezident Zeman. A zároveň vydat nové prohlášení pro celou Evropu, že islám je v Evropě nepřípustný, neslučuje se s Evropskými hodnotami a bude tvrdě postihována jakákoli snaha o propagaci islámu a jeho praktik. Přesně tak, jak to dělají v Japonsku a jiných zemích.

 

Pokud se toto neučiní, tak naštvání a zlost lidí naroste do tak obrovských rozměrů, že smete veškeré politiky a samozvané elity z Bruselu a všechny ta vlastizrádce a parazity z médií a TV stanic, které neustále propagují islám a které neustále pomlouvají a uráží slušné lidi, kteří brání své hodnoty a bezpečí.

 

To, že někdo neustále mele o tom, že islám je mírumilovný, je propagace islámu a manipulace a všechno má stejný cíl, zas jen islamizaci. Většina teroristů byli vzdělaná lidé, často vysokoškolsky, kteří deset i více let působili na lidi jako velmi hodní, vzdělaní a slušní lidé, ale jen do chvíle, než jejich velitel islámu s ručníkem na hlavě zavelel, že má jít a vyhodit sebe a další stovky lidí do povětří. To už je dnes všeobecně známý fakt.

 

Pokud se ihned nezakáže v Evropě islám a nedeportují se muslimové zpět do muslimských zemí, tak se v Evropě zvrtne obrovský masakr. Islámští Immáni neustále na videích vyhrožují teroristickými útoky na celou Evropu a na celý svět a otevřeně vyhrožují a vyzývají všechny muslimy, aby zabíjeli kohokoli a že kdokoli, kdykoli a jakkoli zabitý odpůrce islámu je výborná věc. Neustále se množí tyto výhrůžky a množí se videa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lidé po celém světě už kašlou na nějaké politické kecy a lži o xenofobii a otevřeně se staví na odpor a je před výbuchem.  Pokud se okamžitě nezakáže islám a nedeportují se VŠICHNI MUSLIMOVÉ ZPĚT DO MUSLIMSKÝCH ZEMÍ, tak tu budou obrovské masové nepokoje, vraždy, zabíjení muslimů a nejen jich. Právě před tím varují tajné bezpečnostní složky a policejní experti a přesně k tomu to směřuje.

 

Zakázat islám je stejná situace jako zakázat nacismus, protože je to velmi podobná ideologie, ani jedna neměla respekt k jiné kultuře a vraždit kvůli své ideologii. Pokud Islám A JEHO PŘÍBRŽENCI CHTĚJÍ VRAŽDIT BEZVĚRCE a nejsou tolerantní k jiným náboženstvím a neustále vyhrožují nějakými teroristickými útoky, tak je potřeba je postavit ihned mimo zákon a s ním i ty, které tyto nebezpečné myšlenky propagují a to jsou všichni ti politici a neziskovky a organizace, které podvádějí, propagují islám a způsobují nárůst fašistických nálad.

Proti komu se postaví armáda a policie a složky v tomto boji? Proti většině? A nebo budou hájit tu parazitickou zkorumpovanou fašistickou menšinu, která tyranizuje většinu, jen proto, že většina hájí své právo na svou kulturu, na své hodnoty, historii a na bezpečí??

 

 

 

 

 

 

 

 

Znovu opakuji, že pokud se nezakáže islám v Celé Evropě a nedeportují se všichni muslimové zpět, tak tu bude obrovské krveprolití. A nebude to dlouho trvat a to je myšleno velmi vážně a jako velmi vážné varování. \S tím je nutné také zakázat jakoukoli přímou i nepřímou propagaci islámu a tvrdě postihovat všechny, kteří se na tom podíleli, protože všichni tito přímo ohrožují bezpečnost nejen ČR , ALE CELÉ EVROPY.

Máte pocit, že to je moc vyhraněný názor? Naopak, čtěte dál, že stejná situace už se děje a legálně a právem a většina států si uvědomuje toto riziko a začíná podle měnit svou strategii.

 

Jestliže se dokáže islám radikalizovat, tak se dokáže radikalizovat i druhá strana, to je zákon, na který by neměl nikdo ani z politiků ani z tajných složek zapomínat.

 

Jestliže zde ponecháte muslimy a deportujete jen uprchlíky, kteří právě přišli, tak dříve nebo později tito, podle vás umírnění muslimové začnou vraždit a ještě tvrději než ti, co si dnes říkají ISS. Nikdy nebude platit to, že si někdo myslí a diskutuje o tom, že musíme být na muslimy hodní a domluvit se s nimi. To neplatilo nikdy v celé lidské historii a nikdy to platit nebude, protože toto islámské zvěrstvo se děje celou lidskou historii.

 

V těžkých a kritických chvílích jako je tato, že islámští vypatlanci s ručníkama na hlavě začnou vyhrožovat celému světu, se nesmí vyjednávat a dohadovat a smlouvat, protože oni to nikdy nedodrželi, nedodržují a nikdy dodržovat nebudou, to už nás naučila historie. JAK TO, ŽE MÍRUMILOVNÁ BUDHISMUS, LÁMAISMUS A DALŠÍ NÁBOŽENSTVÍ DNES DOKÁŽÍ RESPEKTOVAT ZÁKONY A JINÁ NABOŽENSTVÍ A ISLÁM TOTO NIKDY NEDOKÁZAL A NEDOKÁŽE? Na to se podívejte opět do historie a sledujte to, co se nyní děje.

 

 

 

 

 

Je jen jedna situace, která by toto mohla napravit – zakázat islám ve všech nemuslimských zemích a jedině v případě, že jejich nejvyšší muslimský KÁPO zreviduje jejich korán a jejich učení tak, že to nebude zasahovat do práv, svobod a životů ostatních!!!! To je jediná podmínka, kdy svět může fungovat tak jako doposud. Poklud se toto podaří, tak je Evropa a svět zachráněný.

S tím se ale bude muset pozatýkat a tvrdě stíhat a potrestat i všechny zločince z projektů jako je Euromed a dalších zločineckých organizací po celém světě, kteří se finančně i nepřímo podílejí na propagaci islamizace a propagaci těchto výkalů lidského smýšlení.

 

A opět varuji, že pokud toto státy celé Evropy neudělají dostatečně rychle, tak po celé Evropě dojde k velkému krveprolití. Nepomůže tomu ani celá ta jejich mediální masáž a lži o hodných islamistech!! Všichni se tváři, že jsou hodní a stejně vytvořili ghetta po celé Evropě a tyranizují okolí. A pokud zas někdo bude mít velké kecy o nějakém muslimovi, co je doktor a je velmi hodný na lidi, tak to je jen pár jedinců z toho velkého stáda extremistických vygumovaných hlav islámem a nemá to, tady co dělat a rozhodně to nezastaví křivdy spáchané na Evropanech a ty urážky, že většina Evropanů jsou extrémisté.

 

 

Nejprve shrnutí toho, co se děje ve světě v souvislosti s islámským terorismem a o čem média nemluví.

 

 

Japonsko

 

Japonsko zakázalo právo Sharia v celém Japonsku

žádný muslim nesmí získat japonské občanství

propagace a hlásání práva Sharia je v celém Japonsku trestné

žádný muslim nesmí získat trvalý pobyt ani dostat pracovní povolení, ani si nemůže otevřít bankovní účet v Japonsku

 

 

 

Austrálie

 

 

Podle Michelle Brown a Jean Kennedy, ABC.net.au

 

Australská policie mění taktiku a bude střílet teroristy bez vyjednávání - Policie z australské oblasti New South Wales se rozhodla zanechat pokusů o vyjednávání a zadržení teroristů. Místo toho se bude pokoušet ihned teroristy zneškodnit. Dle šéfa místní policie Nika Kaldase je potřeba změnit pravidla s ohledem na současnou situaci, kdy jdou teroristé mezi lidi s cílem zemřít a s tím i zabít co největší množství lidí.

„V situacích, kdy jsou ohroženy lidské životy, zatímco mluvíme, kdy se jedná o teroristický čin, tak je potřeba brát tenhle incident jinak a musíme jednat okamžitě.“ Nicméně, šéf policie zdůraznil, že policisté se stále budou snažit o vyjednávání v mnoha případech, kdy pachatel bude ozbrojen. „Například, pokud budou policisté řešit domácí násilí, anebo se bude pachatel snažit vyloupit banku, tak takový člověk nechce zemřít a ani si to nepřeje. Není to prostě jejich cíl. Zkušenost a statistika ukázala, že čím déle řešíte podobnou situaci, tak je větší šance, že skončí dobře. Teroristický čin takovým případem není.“

 

O této změně situace v Austrálii informoval web www.tydenikpolicie.cz

 

 

Egypt

 

Egyptský prezident el Sisi uzavřel 27 000 !!! mešit jako akt války proti islámskému terorismu !!!!  A pak, že to nejde, že se nelze bránit terorismu a nedokážeme ho redukovat J

 

 

Španělsko

Španělsko právě vydalo Zatykač na Benjamina Netanjahuja !!!! a dalších 6 jeho společníků, kvůli útokům Freedom Flotila z 2010. Španělský nejvyšší soud vydal zatykač a nařízení polici, že pokud někdo z těchto 7 lidí překročí hranici Španělska, má být okamžitě zatčen

 

 

Rusko

 

V Moskvě je přes 2 miliony muslimů... a jako všude proti nim lidé protestují, vládní představitelé Ruska natvrdo prohlašují, že nebudou pro ně stavět mešity. že už si jich postavili dost a proto také brání migraci muslimů z jižních států.

 

 

Německo

 

Do roku 2050 bude žít v Evropě téměř dvakrát více muslimů než nyní a v roce 2070 bude v Evropě více muslimů než křesťanů, především díky jejich vysoké porodnosti. Vyplývá to z výzkumu organizace Pew Research Center. 
Je to děsivé zjištění, které potvrzují i další průzkumy. Podle údajů německé vlády se stane Německo většinově muslimskou zemí v roce 2050 a například Holandsko se stane většinově muslimskou zemí již v roce 2025.

 

S tím vším se také vyvíjí situace po celém světě, kdy se většina lidí staví proti islámů a jeho příznivcům.

 

Nejprve Facebook zrušil facebookové účty několika skupinám Anonymous, protože tyto skupiny odhalovaly teroristickou síť ISS a zveřejňovalo jejich FB účty.  Je to velmi trapné, protože už se dlouho ví, že se teroristé a muslimští psi domlouvají právě přes sociální sítě a místo aby se Facebook zapojil do boje proti terorismu a pomohl odhalit tyto islámské vygumované spolky, tak naopak blokuje Anonymous, kteří jako jediní dokážou odhalit teroristickou síť ISS na Facebooku. Skupina Anonymous  zablokoval 5 500 účtů příznivců ISS na Twiteru.

 

 

USA

 

V Americkém státě Alabama soudně zakázali muslimské právo Sharia. A muslimové jsou prý velmi naštvaní.

 

A copak dělá černej muslim v Bílém domě Obama?? To Vám zvedne žaludek. Tenhle černej psychopat nejprve veřejně prohlásí, že Amerika je zdrcená teroristickým útokem a že to je útok na celé lidstvo.  A VZÁPĚTÍ TENHLE ČERNEJ VYGUMOVANEJ MUSLIM USPOŘÁDAL TISKOVOU KONFERENCI, KDE VYHLÁSIL „JEHO“ ROZHODNUTÍ, ŽE –

MĚSÍC PROSINEC BUDE NÁRODNÍM MĚSÍCEM OCENĚNÍ MUSLIMŮ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kdyby těch vykřičníků bylo milion, nebylo by jich dost, aby vyjádřilo hnus, odpor a zděšení nad tím, co si tenhle černej muslimskej psychopat, který ani není legitimním americkým prezidentem, dovoluje!! Černej muslim Obama k tomu dodává

"neměli jsme respekt k těmto nevinným a mírumilovným lidem v mnoha směrech. Zabili jsme jich miliony od roku 2011 po teroristických útocích …Muslimská komunita si zaslouží naše plné přijetí a respekt," řekl Obama novinářům.  Oni nejsou tak špatní. Ve skutečnosti většina z nich jsou dobří. Takže od letošního prosince bude měsícem oslav muslimského lidu, Sunnah a Koránu. "

Khaled Matei který je členem Muslimského bratrstva a  Strany svobody a spravedlnosti řekl pro Fox News, že je spokojen s Obamou a jeho činy."Mluvil jsem s prezidentem Obamou telefonicky včera a osobně mu poděkoval za to, co se dělá pro muslimskou komunitu," řekl Matei. "To je určitě krok správným směrem, vysvětlil jsem mu. Chvalte Alláha. "Obama informoval novináře o svých budoucích plánech týkajících se pomoci muslimům na celém světě.

"Budu pracovat s Kongresem abych muslimům usnadnil získání zelených karet pro muslimy“

 

 

 

 

 

A co na to Americké státy?

 

 

Podle http://www.ivcrn.cz/uz-vic-nez-27-statu-usa-odmita-prijimat-syrske-imigranty/:

 

Republikánské státy USA odmítají přijímat syrské uprchlíky. I když naše média informovala o SEDMI státech, ve skutečnosti jich je víc než DVACET SEDM. Tento nesmysl šíří třeba Novinky, Týden, Blesk nebo E15, doufáme, že své informace urychleně zaktualizují. Zatímco na CNN včera psali o 27 státech, dnes je jejich výčet ještě delší, jak se další státy přidávají. „Ani vy, ani jakýkoli federální úředník nemůže zaručit, že se syrští uprchlíci nestanou součástí nějaké teroristické činnosti,“ napsal guvernér Texasu Greg v otevřeném dopise Obamovi. Obamova administrativa letos v září oznámila, že příští rok umožní vstup až 10 000 Syřanů.

 

 

Další protesty v USA

 

FBI oznámila, že vede nyní otevřená, aktivní vyšetřování kolem ISIS ve všech 50 státech USA. Proč chce zrovna v tuto chvíli a v souvislosti s touto zprávou černej muslim Obama přitáhnout do USA muslimy ze Sýrie? Podle FBI jsou nyní přeplněny a nestíhají sledovat všechny potencionální a i vedené islámské radikály. Podle Demokratů in DC a jejich zdrojů, je nyní obrovské riziko atentátu a USA bude brzy napadeno na domácí půdě a to kdykoli.

 

 

Máte snad pocit, že teroristické útoky islámských teroristů nesouvisejí s islámem?!!!

 

Teroristické útoky neproběhly jen v Paříži, ale i jinde a schválně se o tom nemluví.

 

 

 

V pátek proběhl i velký teroristický útok v Libanonu a nikdo o tom nic nepíše!!!

 

Souběžně ale také zahynulo asi 80 lidí v Iráku, při teroristických útocích,

 

v Sýrii asi 60 lidí I v těchto zemích proběhla v pátek v noci spousta teroristických útoků.

 

Souběžně s tou akcí v Paříži zahynulo dalších asi zhruba 300 nebo 400 lidí při dalších teroristických útocích, které se ale nestaly v Evropě!!!

 

Podle Parlementnilisty.cz - Útok radikálního islamisty zažila už i Bosna

Útočník, který ve středu zastřelil dva bosenské vojáky a několik dalších osob zranil, spáchal sebevraždu poté, co policisté obklíčili jeho dům na předměstí Sarajeva. Informovala o tom agentura Reuters. Střelec identifikovaný jako Enes Omeragić na vojáky zaútočil automatickou puškou v sázkové kanceláři nedaleko kasáren na sarajevském předměstí Rajlovac. Nedlouho po střelbě policisté obklíčili nedaleký dům, ve kterém se podezřelý nacházel. Uslyšeli výbuch a následně nalezli jeho tělo. Jeho sousedi uvedli, že se Omeragić nedávno stal stoupencem radikálního salafismu.Podle nejmenovaného svědka útočník vešel do sázkové kanceláře, oddělil dva vojáky od ostatních přítomných a zastřelil je. Na hlavě měl prý pásek s arabskými písmeny.

 

 

 

Na FOX News se objevila zpráva o tom že džihádisté z ISS vyzývají své „osamělé vlky“, (tedy kohokoli z muslimů), aby vystopovali, vyhledávali vojáky z USA, našli jejich adresy a domovy a města v USA, pak je popravovali. Tato zpráva přišla z USA z NSA. Tato zpráva právě nyní koluje po webech a TV stanicích po celé USA. To je vážná hrozby. Otázka je, zda jde o snahu fašistů z Bílého domu v čele s černým muslimem, aby vzbudili strach a hnali zas Americkou armádu do války? Jisté je, že to je velmi vážná situace a jde především o životy a ochranu vojáků. Teroristé z ISS vyhledávají vojáky prostřednictvím sociálních sítí, jako je Facebook a Linkedin, Tweeter apod.

 

 

 

Co mě velmi irituje je fakt, že v době teroristických útoků v Paříži, ten samý den v pátek, vystoupil ve Francii v Montpellier islámský Imam, představený Francouzských muslimů Mohamed Khattabi a řekl , že „ muslimové musí vládnout Francii, Belgii, Německu, Británii,… že není žádný Bůh, jen Alláh a Mohamed je jeho posel..“ Obvinil Francouzskou vládu z toho, že nutí muslimům Francouzskou vlajku, aby kontrolovali Francouzské muslim,  ..“muslimové jsou spící gigant..“  Toto je prohlášení té muslimské komunity, která má protestovat proti islámským teroristů? Toto jsou ti mírumilovní muslimové, o kterém stále melou politici a co nám cpou do našich domovů?? Neustále opakuji, že je nutné – ZAKÁZAT ISLÁM A JEHO UČENÍ V EVROPĚ A VYKÁZAT A VYSTĚHOVAT VŠECHNY MUSLIMY DO ZEMÍ, KDE JSOU ISLÁMSKÉ TRADICE A TO TVRDĚ, OKAMŽITĚ A BEZ VYJÍMKY, TAK JAK TO DĚLALI PO TISÍCILETÍ NAŠI PŘEDKOVÉ, KTEŘÍ MOC DOBŘE VĚDĚLI PROČ TAK ČINILI !!!!

 

 

Rusko opět

 

Ruská FSB včera oficiálně potvrdila, že pád Ruského letadla před pár lidmi, kdy zemřelo cca 250 lidí, byl atentát. Ruský prezident Putin sdělil, že Rusko bude stopovat, vyhledávat a dopadne a zničí pachatele tohoto teroristického činu, ať jsou kdekoli.  Zároveň také Purin vypsal odměnu 50 000 dolarů za informace nebo pomoc k dopadení teroristů, kteří spáchali tento atentát.

 

Putin oficiálně vydal zatykač na bankstera Sorose, Amerika se bouří proti Obamovi, Obama vyhlásil měsíc prosinec jako národní den ocenění Islámů a přijal 10 000 Syrských muslimů do USA.

 

Dnes se v Rusku objevila velmi důležitá zpráva, která má souvislost se schůzkou G20 – Ruský prezident Putin a jeho administrativa oficiálně vyhlásila, že ode dneška je vydán zatykač na  finančního teroristu a Maďarského bankéře a miliardáře, odsouzeného zločince - George Sorose. Ruská rozvědka oznámila, že Soros má prsty v defraudaci a ovlivňování Švédských a Dánských derivátů cizích měn za účelem útoku na Ruská akciový trh. Soros se podílel na machinacích těchto finančních derivátů a použil k tomu lucemburské banky  a tím porušil podmínky dohody o bankovníctví - Basil II Evropské unie. Putinova administrativa zároveň prohlásila, že zatykač se týká i všech nejvyšších banksterů napojených na Sorose a klan Rothschild / Rockefellerem, kteří zdevastovali celý globální finanční systém. Ihned poté vydal MMF – mezinárodní měnový fond a Evropská unie Red Notice , tedy něco jako Rudé varování, že je proti zatčení Sorose a všech draků ze spolku Rothschild / Rockefeller a válečným a finačním zločincům Bush, Clinton, a právě proto se Putin sešel se šéfem FEDu, aby mu vyjasnil, že Rusko nebude tolerovat tyto kriminální osoby a zločince jako je Soros, Rich aby destabilizovali finanční trh a způsobovali hlubší krizi po celém světě.

 

 

A opět USA

Američtí US Millitary ex-generálové, U.S. Air Force Lt. General Thomas McInerney a U.S. Army General Paul Vallely začali veřejně varovat a alarmovat, že konstitucionální krize a neschopnost černého muslima z Bílého domu Obamy, by měla okamžitě donutit vojenské a bezpečnostní složky odstranit Obamu z Bílého domu.  Informovali o tom pro Trunews

 

 

A co zatím dělá naše vláda a jak brání bezpečnost občanů???

 

 

 

Ministr spravedlnosti Pelikán :„Policie je ze zákona povinna stíhat všechnu trestnou činnost, o které se dozví. A mám pocit, že policistů tam (na Albertově) bylo poměrně hodně,“ uvedl Pelikán v rozhovoru pro MF Dnes. „Pokud máme v Listině základních práv a svobod zakotvenu svobodu vyznání, tak snad ta svoboda vyznání se týká i jednoho ze čtyř největších náboženství na světě – islámu. Doufám, že islám nebudeme ze svobody vyznání vylučovat,“ argumentuje ministr spravedlnosti

 

 

Takto se staví k bezpečnosti státu naši politici a k občanům, kteří brání své hodnoty a bezpečnost. Stát je chce prostě kriminalizovat. Použít na ně armádu a policii. To policie pozatýká 85 procent národa jen protože že nechce ani islám a ani uprchlíky? Ne, protože by na prodejné politické devky neměl kdo makat a neměl by je kdo život!!

 

Garantuji Vám, že tyhle politické děvky to stejně zkusí, že na lidi pošlou policii a pokusí se dokonce vyhlásit jakýsi výjimečný stav, ale bohužel tím ničemu nepomůžou, naopak jen uspíší svůj pád, protože nálada lidí je na dost vysoké úrovni „nasrání“ a to je jen malý krůček k tomu, aby někde vzplála jiskra a začala tady téct krev.

 

Pokud dokážou zakazovat islám a tvrdě potlačovat aby tato zvrácená ideologie ohrožovala bezpečnost slušných lidí i v jiných státech, tak to dokážeme i u nás.

 

Nejsem žádným příznivcem pana Konvičky a podobných uskupení, nejsem ani příznivcem jakéhokoli nacismu a tvrdě odmítám jakékoli nápady na koncentrační tábory apod. Jen zde vyjadřují přirozenou obavu nad tím, k čemu se zde v ČR a celé Evropě schyluje. Lidé, jako civilizovaní lidé, by se spolu měli umět domluvit a respektovat, ale pokud to nějaká skupina nebo národ, nebo stát a nebo ideologie nedokáže, tam zde nemá co dělat a je potřeba jí tvrdě potlačit a zabránit nejen islamizaci, ale i fašizaci světa a Evropy. Teď je na těch odpovědných lidech, na čí stranu se postaví a podle toho s nimi pak bude rozčílený dav nakládat.

 

 

 

Proč islámští teroristé neunášejí Rusy?

 

V roce 1986 Hizballah (Boží bojovníci) unesl 4 Ruské diplomaty v Bejrútu. Hizballah chtěl tímto Rusko vydírat, aby Rusko přestalo krýt Syrské pozice – nepřátel Hizballáhu. Podle očekávání Rusko tyto hrozby ignorovalo. Hizballáh tedy zabil jednoho Ruského zajatce.

 

A Rusko zareagovalo – KGB unesla příbuzného vůdce Hizballáhu, zabili ho a vykastrovali a poslali ho rozsekaného na kousky v balíčku se vzkazem, že stejný osud teď čeká všechny příbuzné  a rodinné příslušníky vůdce Hizballáhu. Hizballáh ihned okamžitě propustil zbylé 3 Ruské diplomaty. Takovým způsobem operuje Moskva. Na rozdíl od Obamy, Rusko nemluví zbytečně, ale jedná. To je jediný způsob jednání, kterému Islámští teroristé rozumí.

 

 

Psal jsem, že se do bojů v Sýrii zapojila i Čína

 

Proč ale Čína doposud mlčí a proč o ní neslyšíme v TV bahnu? Protože Čína je stejně jako Rusko velký stratég. Nyní islámští teroristé unesli a popravili 2 čínské občany. A je jasné, že to dopadne stejně jako to udělalo Rusko a islámští hotentoti radikalizovaní s ručníkama na hlavě, mají nového a velmi silného nepřítele…

 

 

A co černý muslim Obama? Ten se na summitu G20 chvástal, jak je Amerika největším lídrem boje proti terorismu s největší armádou. Ale když Francouzský prezident Holande požádal Obamu o spolupráci a připojení se Ameriky společně s Francii v boji proti ISS, tak Obama odmítl. A proto Hollande ihned požádal o spojenectví s Ruskem.

Aktualizováno Neděle, 22 Listopad 2015 19:33