Putin otevřeně radí svým občanům, aby se nevzdávali svých zbraní  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Pátek, 06 Květen 2016 11:25

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Zatímco v USA se živě diskutuje o návrhu zákonů o zákazu zbraní, podobná situace nastává na radu USA i v Evropě. České politické děvky také chtějí zakázat zbraně a dokonce v případě války nebo velkých nepokojů, chce česká vláda zabavovat občanům zbraně.

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

To znamená, že pokud by se tu najednou vyskytla invaze muslimů se zbraněmi, nebo jakýkoli jiný agresor, tak se občane budou bránit rákoskami, vidlemi a sudlicemi …..

    Naproti tomu Ruský prezident Putin otevřeně hovoří o tom, že by se Občané Ruska neměli vzdávat svých zbraní. To je přesně opak, co činí západ, který se snaží svým občanům odebírat zbraně a zakazovat jejich vlastnictví.

  

  V USA mají občané od roku 1791, podle ústavy zakotvené právo vlastnit zbraně. Nynější klika černého muslima v Bílém domě ale porušuje už většinu těchto ústavních zákonů a chce všem zakázat vlastnictví zbraní.  Jde to tam dokonce tak daleko, že lékaři dostávají oficiální pokyny, že pokud budou mít pacienta, který vlastní zbraně a nechce je odevzdat, tak má být prohlášen za duševně nemocného.

 

  Rusko bylo jednou z nejvíce vyzbrojených zemí už od dob carského Ruska, kdy bylo velmi dobře vyzbrojeno většina rodin šavlemi, pistolemi apod.

  Za západu se ozývají hlasy, že pokud každý občan se zbraní bude střílet do druhých a lidé se vzájemně začnou střílet. Toto ale prohlašují jen lidé, kteří nemají vojenské ani historické vzdělání, protože za celou lidskou historii lidé vlastnili zbraně a nikdy nedošlo k tomu, že by se lidé vzájemně vystříleli. Kromě válek a menších bitek. Koneckonců. Kdyby platilo pravidlo, že když dáme každému zbraň, tak se lidé vzájemně postřílejí, tak bychom nemohli mít ani policii ani vojáky, kteří nosí zbraň permanentně. Většina západních vlád zakazuje zbraně ze strachu z vlastních lidí, a aby ochránilo sebe sama, jako zločineckou vládní kliku.

  Vláda, která povolí lidem nosit a vlastnit zbraň ukazuje, že důvěřuje občanům a že nemá strach o vlastní krk.

 

 

 

 

 

 

 

Aktualizováno Pátek, 06 Květen 2016 11:49