Je Wuhanský koronavirus biologická zbraň ?
Napsal uživatel Petr Kulík   
Středa, 29 Leden 2020 21:23

Je Wuhanský koronavirus biologická zbraň ?

 

 

 

Jsem vždy velmi opatrný, co se týká konspiračních teorií. Bohužel ale vychází stále častěji najevo, že většina konspirací se nakonec ukáže být jako holá pravda. A ta pravda, která se dnes dostává na povrch přes různé alternativy nebo přes odvážné zainteresované osoby jsou dnes označovány jako Fake News. Posbíral jsem a přeložil zde různé informace z různých zdrojů ohledně záležitosti Wuhanského koronaviru. A ve chvíli, kdy píšu tyto řádky se situace dále vyvíjí. Jedni hlupáci vykřikují, aby se nevyvolávala panika a druhá polovina hlupáků vyřvává, že se nic neděje, jakoby se to ČR vůbec netýkalo. Při překladu uvádím informace z různých zdrojů, které uvádějí, že za tuto biologickou válku může Trumpova vláda, ale já osobně se nedomnívám, že by v tom měl prsty Trump a jeho vláda. Většina lidé už dnes ví, že USA se snaží ovládnout „Deep state“ jakási tajná stínová vláda mimo vládu, která určuje, co se bude dít. A právě proti nim stojí Trump. Právě proto se ho snaží CIA a demožumpa obvinit z vlastizrady a neustále ho falešně obviňují. Nezastávám se Trumpa. Ale americká a světová politika je opravdu obrovsky sofistikovaná velká šachová partie a málokdo do ní vidí, a rozhodně to nebudou čeští ani mainstreamoví prestituti nebo novinářské prostitutky. Zde jsou uvedená nějaká fakta, která naznačují, že by se skutečně mohlo jednat o biologickou válku. A jak vždy říkám – pátrejte sami a dál po informacích.

 

 

Bohužel se dá očekávat, že v Číně se začnou objevovat lokální nepokoje a to zneužijí různé západní neziskovky a další organizace na vyvolání nepokojů. Naštěstí  ČÍNSKÁ VLÁDA JE NA TOTO PŘEDPOKLÁDÁM PŘIPRAVENÁ.

 

 

Švédský nábytkářský řetězec Ikea dočasně uzavírá asi polovinu svých obchodních domů v Číně kvůli nákaze nebezpečným typem koronaviru. Zaměstnanci mají zůstat doma až do odvolání tohoto opatření. 14:06 - Americký řetězec Starbucks v Číně zavřel kvůli koronaviru víc než polovinu z 4300 svých kaváren. Snaží se tak chránit své zaměstnance a bránit šíření viru, informovaly servery CNN a BBC.

 

Další komentář z jedné diskuze, s kterým se dá souhlasit - Re: zpravodaj ČT v Číně - tím je řečeno vše :o)))))))))), Remy, 29. 1. 2020 16:59:39

Přesně tak takové hovado T.Etzler zpravodaj ČT.má za to ,že v Číně jí špinavími nohami z kanálu !! Nemusíte jezdit vůbec do Číny existuje stovky dokumentárních filmů z Číny země budoucnosti.Na počátek bych buzeranta teploušského Etzlera fašisty upozornil ,že ČESKÁ rep.má ekonomický statut ve světě ROZVOJOVÁ ZEM čili odpadiště Evropy z výskytem nejvyšším na SVĚTĚ V RAKOVINĚ .Přitom lékařská pomoc v okresních městech je nulová tedy 0 !!! Pokud chcete přežít rakovinu musíte se snažit prosadit své NÁVRHY jinak na 120% zemřete navíc lékař Vám to i řekne ,že v řádů měsíců zemřete jako by léčení záření bylo zbytečné to jsou ČEŠTÍ ONKOLOGOVÉ lékaři !! Najděte si jakékoliv město v Číně a budete mít pocit ,že jste v jiném století !!!Čína se rychle vypořádá z válečným virem koronavirus podobně SARS,Ptačí chřipka,to vše spadlo doslova z nebe od strýčka SAMA YENKY BOYS !!V roce 1945 USA letecky pomohli zemědělcům nejen z řepou pomocí naklonovaných vajíček amerických mandelinek co se živí výhradně listím a zeleninou !!USA začli chemickou válku !! Odpoví Čína nebo Rusko ?? Brzy uvidíme ,chtělo by to obří PUTINOVO TORNÁDO !! Tentokrát na WASHINGTON !! Začlo by se z moře podle pravidel na Manhettenu !!

 

Co je zajímavé jsouotázky typu, kdo bude mít prospěch z celé kauzy Wuhan koronavirus. K tomu přidávám částečně info zde :

Podľa portálu Prepare for Change sa ešte 18. októbra 2019 v New Yorku uskutočnilo cvičenie „Udalosť 201“. Šesť týždňov predtým, než sa koronavírus objavil v čínskom meste Wu-chan.

„Udalosť 201“ bolo pandemické cvičenie, ktoré organizovalo Centrum pre zdravotnú bezpečnosť Johns Hopkins v spolupráci so Svetovým ekonomickým fórom a Nadáciou Billa a Melindy Gatesových ešte 18. októbra 2019 v New Yorku.

Bezpečnostné cvičenie malo preveriť pripravenosť na možnú pandémiu takého typu, ktorá o pár týždňov naozaj prepukla v Číne. A identifikovať opatrenia nevyhnutné na zmiernenie rozsiahlych hospodárskych a spoločenských dôsledkov závažnej pandémie.

Na základe možných skutočných udalostí identifikovalo cvičenie „Udalosť 201“ dôležité politické otázky a výzvy k pripravenosti. Cieľom bolo „vyriešiť ich s dostatočnou politickou vôľou a pozornosťou“. Zdroj - https://www.infovojna.sk/article/bill-gates-organizoval-nacvik-epidemie-koronavirusu-sest-tyzdnov-pred-zaciatkom-jeho-sirenia

 

Příspěvek z jedné diskuze na netu:

JIŽ PODRUHÉ DNES BEZDŮVODNĚ USTŘIHLY TISKOVÉ KONFERENCE O KORONAVIRU. JEDNOU PŘÍMO Z BRUSELU A JEDNOU PŘÍMO Z TISKOVKY VHO. Ustřihli to vždy v okamžiku kdy by došlo na dotazy a zveřejnění podstatných věcí ohledně této smrtelné nemoci. Stát by měl tuto nestandardní situaci vyšetřit a zodpovědné cenzory přísně ztrestat. Já jako koncesionář ČT mám svaté právo vědět o tomto smrtelném onemocnění co nevíce a žádný cenzor z ČT by mě v tom neměl svévolně bránit. Musí se vyšetřit v čím zájmu se nesmí občan dozvědět o té smrtelné chorobě od zodpovědných světových pracovníků dozvědět. Je to zatajování bytostně životně důležitých informací a to je trestuhodné. Stát by měl konat.

Je velmi podivné, že Americká vláda si izolovaný kmen koronaviru nechala již v roce 2003 patentovat a další souvislost je ta, že soukromá Britská laboratoř má dokonce patent na kmen Coronaviru pro léčbu infekční bronchitidy! Konce dle tiskových zpráv Centrum Johns Hopkins vydalo jen pár dní před vypuknutím nákazy ve Wuhanu tiskovou zprávu varující před pandemií! The Johns Hopkins Center for Health Security pod záštitou a za finančního přispění nadace Bill & Melinda Gates Foundation se tohoto cvičení s názvem Event 201 (v překladu Událost 201) zúčastnili zástupci americké vlády, zdravotních organizaci, FEMA a dalších federálních orgánů

Je nanejvýš trapné a trestuhodné jak se k této problematice staví politická mafie a politická Hydra mafiánů na různých ministerstvech a že pro tiskových prohlášeních říkají, že 4esko zatím nehodlá zavést kontroly všech cestujících, tak jak to už začalo dělat mnoho států. Ministr zdravotnictví a nejvyšší hygienička pro ČR měli být dávno zbaveni svých funkcí a zakázat jakékoli další politické aktivity, protože přímo ohrožují bezpečnost státu !!!!! Dokonce ani v případě, že by se k nám tento virus nedostal, tak ministr zdravotnictví si v žádném případě nemlže dovolit podceňovat jakoukoli hrozbu zdraví občanů a vykřikovat, že Česku zatím žádné bezprostřední ohrožení nehrozí. Inkubační doba Wuhan koronaviru je od 1 do 14 dní, tzn, že se může přenášet lidmi, na kterých nelze zpozorovat žádné známky nakažení !!! To znamená, že i když se třeba budou dělat hromadně zdravotnické kontroly všech cestujících z Asie, tak nenaměříte teplotu u všech, nezjistíte ani kašel ani příznaky chřipky a přesto ti lidé budou infikovaní a přenesou virus k nám. A bohužel jen IDIOT může prohlásit, že když se to stejně nedá zjistit, tak se tedy nikdo kontrolovat nebude ani na letišti !!! A když je tímto idiotem ministr zdravotnictví a tím riskuje pandemii i v ČR a zdraví českých občanů, musí být okamžitě zbaven funkce a trestně vyšetřován snad i na psychiatrii, zda netrpí duševní poruchou !!! A to samá platí pro nejvyšší hygieničku ČR , která na tiskové konferenci prohlásí,. Že se neví, jak se virus přenáší !! Proboha to vylezla někde z jeskyně, nesleduje ZV , nemá přehled a rizikových událostech, nebo se tam jen zajímají o tunely a tunelují další peníze od těžce pracujících z jejich platů jsou tito mafiáni placení?!!!! Přitom se od počátku ví, jak se tato nemoc šíří a že Číňané nosí po celou dobu roušky atd. atd.!! Tito psychopaté jen dokazují, že jim vůbec nezáleží na zdraví lidí a jsou u koryt jen kvůli penězům a tunelům !!! A vůbec je nezajímá žádná nákaza.  A zde je další český idiot viz link. V Číně nosí roušky všichni a v česku nemusíme, protože tím se stejně ničemu nezabrání??? To je už je idiotství prvního stupně, viz - https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Rousky-K-nicemu-Ale-siri-se-to-rycheji-nez-SARS-A-pozor-na-toto-Nove-info-o-smrticim-viru-611750 („Infektolog Ladislav Machala Čechům, Moravanům a Slezanům vzkázal, že v tuto chvíli si nemusejí kupovat náústní roušky na ochranu před koronavirem. Je to k ničemu už proto, že tu nemáme jediný potvrzený případ koronaviru, takže se jím nemůžeme nakazit. Současně však na své spoluobčany apeloval, že se mají mít na pozoru.“)

 

Uvádím zde informace, že Wuhanský koronavirus je s největší pravděpodobností geneticky upraven na Asijskou rasu, ale dělat závěry je příliš předčasné. Přesto však nevíme jak dále bude virus mutovat a o jakou přesně biologickou zbraň se jedná a zda úmrtnost po mutaci nezasáhne i jiné rasy !! Toto vše by měli mít na paměti naši vládní představitelé a za každou cenu chránit zdraví a život lidí z jejichž platů jsou placeni. Ale dělají naprostý opak a jenom ukazují jak jsou psychicky narušení, jak nerozumí ani základním otázkám bezpečnosti a ochrany obyvatel v krizových situacích !!! Jak to řeší jiné státy? Už dávno kontrolují všechny cestující z postižených oblastí Číny a v současné době už pozastavili a zakázali lety do Číny. Mongolsko uzavřelo své pozemní i letecké cesty !! A u nás ?? Nic se neděje, ono vlastně ani není nutné dělat na letišti kontroly, když se stejně nezjistí, že to někdo má, protože to může být jen přenašeč a tak nebudeme dělat nic. Jen dáme na letiště ceduli kde napíšeme v několika jazycích upozornění a to ještě na místo, kde všichni v davu odcházejí z letadla kvapně z letiště !!!

V Číně dělají postřikem desinfekci letadel a slyšeli jste, že by se to dělalo u nás ?!!!!!! Ochranné roušky jsou u nás už vykoupené a nejsou na sklade podle mainstreamu , ale pak se dozvídáme, že obyčejná rouška nás stejně neochrání, ale nikdo z vlády neřekne co hodlají dál dělat, zda objednají nové, kdy a kolik a za kolik !!! Mají se dodržovat hygienické předpisy, lidé si mají umývat ruce vždy, ale to jsou přece základní hygienické předpisy platné zde snad několik staletí!!!! Ale je nutné to nyní dělat častěji. Mezi základní hygienu je i dát si ruce přes §sta, když člověk kašle a to je také velmi důležité, ale pak v mainstreamu vystoupí nějaký rádoby vědec a vykřikuje, že to stejně nepomůže k zabránění nákazy a hned se toho chytne další banda psychopatů, co tvrdí, že nic dodržovat nebudou, protože je to stejně k ničemu a epidemie bude tak jako tak Všimněte si kolik primitivů na ulici nedodržuje ani základní hygienu a kašle do prostoru aniž by si zakryla ústa !!!

 

Nikdo zatím neví jaká jsou rizika Wuhan koronaviru, ale nejen v ČR vlády kašlou na zdraví lidí v případě, že se jednalo opravdu o smrtící virus, který začne zabíjet až po zmutování třeba po několika měsících a to přesně nikdo neví, ale v rámci prevence by to každého mělo napadnout! A proto by se měla udělat patřičná opatření a nehledět ani na finance. Ale u nás nejsou nejspíš peníze, protože je politická mafie rozkradla a měla hlavně na své milionové platy !!!

Jako kdysi za jistého pražského primátora, když se už na Prahu valila stoletá voda, tvrdil, že vše je v pohodě, že se nic neděje, nejsou potřeba žádná opatření a ble ble ble. Pak měli lidi co dělat aby utekli z rychle se zaplavujícího metra a ani se nestihly uklidit soupravy metra do bezpečí a vše bylo zaplaveno. Někteří politici jsou opravdu velcí debilové.

Samozřejmě není cílem vyvolávat jakoukoli paniku, protože víme, co dokáže davová hysterie, ale kdyby byli ve vládě alespoň průměrně inteligentní lidé, tak udělají aktuální pořad třeba 2x denně, kde přesně řeknou občanům o všech rizicích, třeba tak, jak píši zde, a popsat různé scénáře a co hodlá vláda dělat a jak chránit občany.

 

Zpráva z intenetu

Přestože je jedenáctimilionová metropole Wu-chan v provincii Chu-pej kvůli šíření koronaviru 2019-nCoV zcela pozemně izolovaná od okolního světa, na tamním letišti stále probíhá čilý letecký provoz a většina letů je dále operována. Z Wu-chanu, kde nákaza vypukla, tak dále odlétají letadla do zbytku Číny, ale i do některých měst mimo ni včetně Evropy. Některé aerolinky se rozhodly své letouny do Číny neposílat, spoje jsou však bez problému nadále operovány za pomoci využití přestupů. Do Prahy létá z Číny 12 letadel týdně, těch se žádná omezení nikterak netýkají. Letecká doprava tak funguje i mezi metropolemi, jako je čtrnáctimilionový Kanton, nejlidnatější sedmadvacetimilionovou Šanghají, Pekingem či hlavním městem S’-čchuanu Čcheng-tu. Z měst mimo Čínu odletěly letouny z Wu-chanu do aljašské metropole Anchorage, do Kambodže, Thajska či japonského Tokia. Oblíbenou destinací byla i Velká Británie, kam spoje mířily na letiště Heathrow. Tam se však již bez využití přestupu lidé z Wu-chanského letiště nedostanou. Britská letecká společnost British Airways totiž ve středu oznámila, že s okamžitou platností ruší kvůli epidemii koronaviru všechny přímé spoje s pevninskou Čínou. Učinila tak krátce poté, co britské ministerstvo zahraničí vyzvalo, aby Britové do země necestovali, pokud to není nezbytně nutné. Do Pekingu či Šanghaje, kam British Airways dosud létaly denně z letiště Heathrow, si lze teď zakoupit letenky s přestupem v Hongkongu. Čínská média uvedla, že se počet nakažených novým koronavirem v zemi zvýšil na 6 078 osob, mrtvých je 132. Nejvíce zasažená je právě oblast provincie Chu-pej. Počet nemocných je zde vyčíslen již na tři tisíce a 554 osob, z toho 671 lidí je nemocných vážně a 228 je v kritickém stavu. S novým koronavirem je v této provincii spojováno již 125 úmrtí. Praha má s Čínou čtyři letecká spojení. Do Pekingu létá od roku 2015 Hainan Airlines, o rok později začal Sichuan Airlines létat do Čcheng-tu a v roce 2017 pak China Eastern Airlines spustily linku do Šanghaje s mezipřistáním v Si-anu. Jde o 12 spojení týdně. Těchto spojení se omezení netýkají a z většiny letišť v Číně letadla létají podle běžných plánů.

 

Další zpráva z tisku :

„„Během návštěvy Číny na nás udělalo velký dojem zapojení čínské vlády na všech úrovních. Je tu obrovská podpora Wu-Chanu z Pekingu. Čínská vláda si zaslouží obdiv za rozsáhlost a transparentnost této akce. Čína se také snaží jednat i s WHO a dalšími partnery ve světě,“ ocenil ředitel s tím, že informace z Číny pomáhají analyzovat šíření viru.“

A teď si představte jak by takovou situaci řešila třeba Praha se všemi těmi idioty co jsou na radnici a mafiány a psychopaty ve vládě !!!

 

 

Další právy z tisku:

Podle nejnovějších údajů se ukazuje, že nový koronavirus 2019-nCoV má mnohem větší infekčnost a mortalitu než obávaný SARS, který byl v Číně zaznamenán v listopadu 2002. Z Číny se virus neustále šíří i do dalších zemí a nevyhýbá se ani Evropě. První případ nákazy tak již potvrdilo i Finsko ve své nejsevernější provincii. Čína se virus snaží dostat pod kontrolu především rozsáhlou izolací již více než 16 měst s 50 miliony obyvateli, to však podle některých videí ze sociálních sítí údajně naráží na odpor místních lidí a propukají nepokoje.“ Přestože je nejvíce nakažených lidí koronavirem v Číně, objevují se i případy z Evropy. Během dneška byl první případ infekce potvrzen i ve Finsku v laponském městě Rovaniemi, které je administrativním a obchodním centrem této nejsevernější finské provincie. Virus se vyskytl u 32leté turistky z čínského města Wu-Chan, z něhož nebezpečná nemoc pochází. Hrozí, že infekci bylo vystaveno až 15 lidí.

Nakažené kromě Finska v Evropě hlásí i Francie (4) a Německo (4). V Německu se nákaza rozšířila v bavorské firmě Webasto, z níž pocházejí všichni nakažení. Nákazu na ně podle dostupných informací měla přenést Číňanka, která do Bavorska přijela na školení.

Podle nejnovějších údajů, platných k dnešním 18:15, je hlášeno 6 152 lidí trpících nákazou a 132 úmrtí. Mimo Čínu je 74 nakažených.

Některé země se z preventivních důvodů rozhodly s Čínou přerušit spojení po zemi. Části hranice tak již uzavřely Mongolsko, Severní Korea a Rusko. V samotné pevninské Číně pak izolace pokračuje také. Izolováno mělo být v Číně již 16 měst, ve kterých žije přes 50 milionů obyvatel. Kromě Wu-Chanu je od minulého týdne v izolaci sedm a půlmilionové město Huanggang a dalších deset měst – Chibi, Enshi, Ezhou, Huangshi, Suizhou, Qianjjiang, Xianning, Xiantao, Yichang a Zhijiang. V pondělí k nim přibyla města Xiangyang, Jingmen, Xiaogan a Dangyang.

Zdroj : Parlamentní listy.cz

Počet nakažených je vždy vyšší,než uvádí WHO a další mainstream !! To je statistická pravda.

Každých 6 a půl dne se zdvojnásobí počet nakažených, dle propočtů čínských vědců !!!

Byl 2020 Wuhanský Coronavirus, geneticky modifikovaný virus geopolitickým útokem Ameriky na Čínu?

Vypadá to pochybně , že?

Že Spojené státy riskují druhou světovou válku pomocí jaderných zbraní tím, že v Číně během oslav čínského nového roku 2020 zahájí koronavírus? Ale to je přesně ten scénář, kterého se obávám.

Pokud je to skutečný případ a je ve skutečnosti záměrně navržen a použit proti Číně, znamená to, že USA flirtují s globální jadernou válkou. To není nic, s čím by se mělo zacházet lehce .

Možná to není tak přitažené za vlasy. Když se podíváme na detaily ...

 

Úvod

Oficiálně pojmenovaný  nový koronavirus (2019-nCoV), nákaza je respirační onemocnění , nový typ virové pneumonie, ze stejné rodiny infekcí jako SARS a MERS.

Všechno zdánlivě ukazuje na to, že se proti Číně vede biologická válka.

Viníci jsou dominantní západní síly. To je do značné míry Amerika a její spojenci (konkrétně Británie). Cílem je přivodit „stres“ Číně a společnými silami omezit její rostoucí moc a vliv.

Během oslav čínského nového roku 2020 a masové migrace explodoval po celé zemi velmi nebezpečný a smrtelný virus.

 

Nejsem moc příznivcem konspiračních teorii, ale bohužel dnes se za konspirační teorie považuje většina pravdivých informací, které proti mainstreamu. Stejně tak jakákoli pravda a odhalovaní zločinů politiků a politické mafie je označována za „fake news“.

Ale na mnoha čínských, amerických a světových alternativách se objevuje čím dál častěji informace, že Wuhanský koronavirus je geneticky modifikovaná americká zbraň, pocházející z amerických laboratoří.  To se samozřejmě lehce řekne, ale kde jsou důkazy ? Ty lze nalézt dnes spíše ze souvislostí a souvisejících událostí.

 

 

Virus Wuhan v roce 2020.

Vzhledem k tomu, že je v Číně téměř každý rok nějaká událost, kde hraje roli nějaký typ chřipky nebo virové nákazy…. Čínská vláda je dobře připravena na řešení těchto ohnisek.

 

Ale tentokrát je to opravdu ... opravdu jiné.

Tentokrát je to však jiné: virus je [1] nový (nikoli kmen stávajícího viru), [2] je extrémně agresivní, [3] zahájen během roční čínské migrace a [4] přichází vhod širokéhomu spektru amerických podněcovaných útoků na Čínu během „Trump Trade Wars“.

 

 

Prasečí chřipka byla propagována drony

Jak se zdálo podivné, když nastal úplný kolaps průmyslu prasat v Číně v roce 2019 - byl rozprašován drony ?. Proto se nakazilo tolik izolovaných prasečích farem. „Zločinci“ pomocí dronů rozprašovali prasečí chřipku, aby zničili vepřový průmysl.

 

Toto je pandemie prasečí chřipky v roce 2019.

 

Už jste o tom někdy slyšeli?

Používá se technologie k ničení celého národního průmyslu. A jsou obviňovánx z „zločinecké gangy“. Vím, že gangy jsou mocné, ale proč by někdy chtěly zničit národní zdroj? Je to jako spiknutí Tonyho Suprana, aby potopilo každou kontejnerovou loď v každém přístavu ve Spojených státech.

 

 

Trumpova obchodní válka je příliš „horká“

Z nějakého důvodu byla Čína od „Trumpovi obchodní války“ zasažena neobvykle nebezpečnými a smrtícími bakteriemi, virovými agenty a nemocemi, které napadly hospodářská zvířata a lidi.

 

 

 

 

 

Čínský drůnežářský průmysl byl v roce 2018 virem ptačí chřipky téměř zničen.

Nemusíte mi věřit.

Použijte Google odkazy pro virová ohniska v Číně.  To vše ochromuje Číňany, jídlo a hospodářská zvířata.

Prasečí chřipka zničila čínskou vepřovou produkci v roce 2019.

 

 


Dějiny

Začněme v Kanadě v roce 2019 nějakými zvláštními „podivnostmi“.

 

 

V březnu 2019 skončila v Číně záhadná událost se zásilkou mimořádně virulentních virů z kanadských biologických laboratoří NML. Kanadští představitelé tvrdí, že zásilka byla součástí jejího úsilí o podporu výzkumu veřejného zdraví na celém světě. Tvrdili, že to byl jen normální postup. Nejasné je, proč se to stalo tajně, a proč čínští úředníci podali stížnost. Jistě, kdyby to byl jen rutinní převod, byla by čínská vláda informována.

 

Mějte na paměti, že to bylo během vrcholu Trumpových obchodních válek a v době, kdy na dálku ovládané drony stříkaly prasečí chřipku a decimovaly čínskou populaci prasat.

 

O čtyři měsíce později…

V červenci 2019 byla skupina kanadských virologů násilně vyloučena z Kanadské národní mikrobiologické laboratoře (NML). NML je jediným kanadským zařízením úrovně 4 a jedním z mála v Severní Americe vybaveným pro řešení nejsmrtelnějších nemocí na světě, včetně Ebola, SARS, Coronavirus atd.

Lidé spekulovali , že by mohla existovat souvislost mezi těmito dvěma událostmi. Zdá se divné, že by Číňané kradli bojové  virové látky. Zdá se podivné, že by byli chyceni a poté vyloučeni z NWL.

Ale možná se dělo něco jiného .

Možná něco jiného, ​​co bylo třeba udělat v tajnosti a držet dál od čínských vědců.

O tři měsíce později…

 

18. října Centrum zdravotnictví v Johns Hopkins ve spolupráci se Světovým ekonomickým fórem a Nadací Billa a Melindy Gatesové shromáždilo „15 polavárů obchodu, vlád a veřejného zdraví“, aby simulovali scénář, ve kterém pandemie coronavirus pustoší planetu. Hlavními účastníky bylo americké vojenské vedení a určité neokonzervativní politické osobnosti.

Číňané nebyli pozváni !!!

 

Členové si dělali poznámky a pak se vrátili ke své každodenní činnosti.

O dva měsíce později zasáhla Čínu velmi podobná pandemie koronavirů.

 

První události v prosinci se tak jevily jako méně významné. Inkubační doba nebyla definitivně stanovena, ale jakmile infekce začala, šíření bylo překvapivě rychlé poté, co byl potvrzen první případ.

Počáteční příznaky byly mírné, což mnoha lidem umožnilo cestovat, než byly detekovány silnější příznaky.

31. prosince 2019 byla Světová zdravotnická organizace ( WHO ) informována o vypuknutí „pneumonie neznámé příčiny“ zjištěné ve městě Wuhan, provincie Hubei, Čína - sedmé největší město v Číně s 11 miliony obyvatel.

 

K 26. lednu je celosvětově potvrzeno více než 2019 případů 2019-nCoV, včetně případů v nejméně 20 regionech v Číně a devíti zemích / teritoriích. - https://twitter.com/Echinanews/status/1220507165737144320

První hlášené infikované jedince, z nichž někteří vykazovali příznaky již 8. prosince , objevili naz trhu mořských plodů Wuhan South China.  - http://www.cidrap.umn.edu/news-perspective/2020/01/report-thailands-coronavirus-patient-didnt-visit-outbreak-market

Následně byl 1. ledna uzavřen mokrý trh.

 

Virus způsobující ohnisko byl rychle určen jako nový koronavirus . - https://www.who.int/china/news/detail/09-01-2020-who-statement-regarding-cluster-of-pneumonia-cases-in-wuhan-china

 

10. ledna genové sekvenování dále určilo, že se jedná o nový Wuhanský koronavirus- https://www.who.int/health-topics/coronavirushttps://www.who.int/health-topics/coronavirus , konkrétně 2019-nCoV , betacoronavirus, související s virem ze Středního východu respiračního syndromu (MERS-CoV) a virem závažného akutního respiračního syndromu - https://www.who.int/health-topics/coronavirus

(SARSCoV). Úmrtnost a přenositelnost 2019-nCoV jsou však stále neznámé a pravděpodobně se budou lišit od úmrtnosti předchozích referenčních koronavirů.

 

Místní zdravotnické úřady uvedly, že skutečný rozsah koronaviru Wuhan je nejasný, a prvotní oficiální čísla mohla být podceňována, protože mírné příznaky a zpožděné nástupy infekce mohly být nedetekovány.

 

Všechny důkazy naznačují, že čínské úřady jednaly účinně, jakmile si uvědomily nebezpečí, kterým mohou čelit.

 

 

Lékařské úřady okamžitě lokalizovaly ohnisko a během jednoho týdne identifikovaly patogen a také určily a sdílely sekvenci genomu s WHO a dalšími stranami, což je dostatečně rychlá reakce, která si vysloužila pochvalu WHO a vědců z celého světa.

 

 

Číňané to brali vážně.

Když si vzpomněli na problémy SARS, udělali mnohem víc.

 

Ve většině velkých center v zemi byla uzavřena všechna sportovní místa, divadla, muzea, turistické atrakce, všechna místa, která přitahují davy, stejně jako všechny školy. Všechny skupinové zájezdy byly zrušeny. Nejen město Wu-chan, ale prakticky celá provincie Hubei, byla uzamčena a všechny vlaky, letadla, autobusy, metro, trajekty, uzemněné a všechny hlavní dálnice a mýtné stánky byly uzavřeny.

Tisíce letů a jízd vlakem byly zrušeny až do dalšího oznámení. Některá města jako Šanghaj a Peking provádějí teplotní testy na všech silnicích vedoucích do měst. Kromě toho Wuhan staví (za pět dní) přenosnou nemocnici o rozloze 25 000 metrů čtverečních, která se má vypořádat s infikovanými pacienty. Wuhan také požádal občany, aby neopouštěl ani nevstupovali do města bez přesvědčivého důvodu, a všichni nosili masky.

 

V celé Číně jsou navíc přijímána následující jedinečná opatření. To je platné i na dalekém severu i na odlehlém jihu;

  • Malá města a vesnice blokují silnice a nedovolují nikomu dovnitř nebo ven. To je prosazováno místní milicí.
  • Ve městech policie chodí ulicemi nahoru a dolů s ampliony, a každému říkají, aby zůstali uvnitř a neopouštěli své domovy.
  • Ve Wu-chanu byla postavena stanová nemocnice, která se starala o případy.
  • (Za deset dní) se staví plná „pravidelná“ nemocnice, která tento problém vyřeší.
  • Po dokončení výstavby první nemocnice bude postavena sekundární nemocnice.
  • Vojenský, policejní, hasičský a nemocniční personál v celé Číně je v plné pohotovosti. Mnoho z nich pracuje bez spánku a odpočinku.
  • Po počátečním ohňostroji všechno děsivě utichlo. Nikdo nejde ven, nikdo necestuje a nikdo nenavštíví přátele.
  • Všechny hlavní transportní uzly jsou uzamčené a teplotní screening pomocí oblečení CDC je normou.

 

ČÍNSKÁ MANIPULACE S NOVÝM VIREM CORONA

Níže jsou komentáře amerického doktora Robina Davermana vyjádřené v Quora.

 

Kámo, čínská vláda byla mimořádně dobrá, pokud jde o řešení tohoto viru. Nemůžete ani dokázat to, co čínská vláda dokázala, pokud nejste mýtický Santa Claus.

 

Během epidemie viru západní africké eboly v roce 2014 se CDC vrhlo do pokusu najít virus. Trvalo jim 2 měsíce od získání vzorku prvního pacienta po identifikaci úplné genomické sekvence a poté dalších 6 týdnů, než byla publikována.

 

To je nejvyšší PRIORITA, u viru, který má 90% úmrtnost, v tomto připadě.

 

Prasečí chřipka v roce 2009 v USA, která nakonec infikovala 55 milionů Američanů a zabila 11 000 z nich, se první případy začaly objevovat na konci března, CDC to identifikoval 17. dubna a identifikační soupravy byly obecně k dispozici až v polovině Května. A to bylo 250 lidí pracujících 100 a více hodin týdně!

 

CNY (čínský nový rok) 2020

Zaměřují se nejen na závažnost situace, ale také na závažnost ohledů na veřejné zdraví, nešťastná a obtížná rozhodnutí, protože je to zničena dovolená pro stovky milionů lidí. Většina veřejné zábavy byla zrušena, stejně jako prohlídky a také mnoho svateb.

Poškození ekonomiky během tohoto nejslavnějšího období všech období bude také obrovské. Hongkong bude vážně trpět kromě všech ostatních problémů, protože návštěvy z pevninské Číny obvykle podporují většinu jeho maloobchodní ekonomiky během tohoto období.

Kromě toho mohu potvrdit, že nikdo neodejde. Všichni zůstávají uvnitř. Vyhýbají se ostatním a všechny oslavy jsou zrušeny nebo ztlumeny. Je to opravdu smutné.

Čínský Nový rok je pro Číňany nejdůležitějším festivalem. Sobota, 25. ledna, je prvním dnem lunárního Nového roku, slavnostního období, kdy je obvykle největší masový pohyb lidí na planetě, když se Číňané městnají zpět do svých rodných měst za příbuznými. Žádná zdravotnická autorita by se nikdy nevyrovnala s výzvou, před níž dnes stojí Čína, protože země se potýká s novým koronavirem, stejně jako se stovky milionů připravují na cestování.

A samozřejmě, západní média měla den  „schadenfreude „. CNN zveřejnila zprávu - myslím si, až příliš nadšeně - o možném poškození čínské ekonomiky:

„Čínská ekonomika se propadá a země stále trpí důsledky obchodní války s Amerikou. Vypuknutí nového a smrtícího viru je to poslední, co potřebuje.

 

Koronavírus Wuhan již rozbil čínské trhy a hodil plány na nadcházející lunární Nový rok do chaosu pro miliony lidí. Druhá největší světová ekonomika rostla nejpomalejším tempem za téměř tři desetiletí minulého roku, protože zápasila s rostoucím zadlužením, ochlazováním domácí poptávky a americkými tarify, z nichž mnohé zůstávají na místě i přes nedávné příměří.

 

Peking se také obává nezaměstnanosti a v posledních týdnech oznámil vlnu stimulačních opatření zaměřených na zabránění hromadnému propouštění. . .

 

Vypuknutí koronavírusu Wuhan by mohlo vyvolat rozšířený strach lidi, aby se lidé setkávali a zůstali doma. Takové chování by udělalo obrovský úder sektoru služeb, který nyní tvoří asi 52% čínské ekonomiky. “[A tak dále ...]

Místo původu.

Západní média již uplatnila svůj nárok na „jedinou pravdu“, všechny mediální zdroje prohlašující, že virus byl přenesen na člověka ze zvířat nebo mořských živočichů. Nic z toho nebylo potvrzeno že se to tak děje.

Můžete tedy téměř ignorovat starší články, jako je tento ...

 

Počáteční zprávy byly nebezpečně špatné.

 

Nepochází z trhu s mořskými plody. Ignorujte americká mainstreamová média. Lžou a zjevně tak činí i nadále.

Média přidala palivo do ohně tím, že prohlásila, že virus vznikl z „nelegálně obchodované divoké zvěře“ na trhu „kde nabídky údajně zahrnují divoká zvířata, která mohou přenášet viry nebezpečné pro člověka“ , a že tento virus „skočil do lidské populace z nakažené zvěře “.

Tyto zprávy jsou také nesmysl.

.

Biologové potvrdili, že trans-druhy „přenosu“ a mutace tohoto viru jsou do značné míry nemožné.

Podle zpráv by existovaly tři druhy, které by musely být zapojeny. Africká kobra, vzácný jižní pacifický netopýr a nějaký druh mořského tvora.

Byly zapojeny tři (3x) druhy.

Mezidruhová migrace je velmi vzácná, ale neslýchaná, že zahrnuje tři druhy. Obzvláště takové rozmanité jako ty, které jsou uvedeny. Přední světoví odborníci v oblasti biologického boje dospěli k závěru, že se jedná o technický patogen.

Jednalo se o biologicky upravenou biologickou zbraň, která je určena k hromadným ztrátám ve velkém měřítku.

 

 

Čínští úředníci zpočátku uvedli, že se zdá, že virus pochází z trhu s mořskými plody ve Wu-chanu, ačkoli skutečný původ nebyl stanoven ani uveden úřady. Toto je stále otevřená otázka především proto, že viry jen zřídka překonají  druhové bariéry bez lidské pomoci.

Pravděpodobnost, že se jedná o přírodní virovou látku, je nekonečně malá.

Po vyšetřování měly následné případy nemoci nulový vztah k tomuto konkrétnímu trhu.

 

Vypuknutí viru ve městě Wu-chan bezprostředně před migrací čínského Nového roku by mohlo mít dramatické sociální a ekonomické důsledky. Wu-chan s přibližně 12 miliony obyvatel je hlavním dopravním uzlem ve střední Číně, zejména pro vysokorychlostní železniční síť, a má více než 60 leteckých tras s přímými lety do většiny hlavních světových měst, jakož i více než 100 interních letů do hlavních čínských měst.

 

Pravděpodobnost náhodného vypuštění bio-zbraně uvnitř jednoho z největších čínských měst je nekonečně malá.

Přidáme-li k tomu cestovní ruch na jaře, během kterého mnoho stovek milionů lidí cestuje po celé zemiza  svými rodinami, potenciální důsledky pro celou zemi jsou dalekosáhlé.

Pravděpodobnost, že k této události dojde přirozeně během předvečer CNY ( čínský nový rok), je nekonečně malá.

 

 

 

Porovnání se SARS

Toto je nový Coronavirus (2019-nCoV), zcela nový kmen související s viry MERS (MERS-CoV) a SARS (SARS-CoV), ačkoli první důkazy naznačovaly, že tento není tak nebezpečný.

Bylo prokázáno, že SARS je způsobena kmenem koronaviru, velkou rodinou většinou neškodných virů odpovědných také za běžné nachlazení, ale SARS vykazoval vlastnosti, které nebyly dříve u žádného zvířecího nebo lidského viru pozorovány, a žádným způsobem se vůbec  neshodovalo se zvířecími viry uvedenémi výše a obsahovaly genetický materiál, který stále zůstává neidentifikovaný - podobný tomuto novému koronaviru v roce 2019.

Virolog Dr. Alan Cantwell v té době napsal, že „záhadný virus SARS je nový virus, který nikdy virologové neviděli.

Jedná se o zcela nové onemocnění s ničivými účinky na imunitní systém a neexistuje žádná známá léčba. “

 

 

Vyvinula Amerika tento virus ve zbraň ?

Dr. Cantwell také poznamenal, že genetické inženýrství koronavirů se objevuje jak v lékařských, tak ve vojenských laboratořích po celá desetiletí.

Napsal, že když v PubMed hledal frázi „genetické inženýrství coronavirus“, a zobrazilo se mu na 107 vědeckých experimentů z roku 1987. Citace Dr. Cantwell:

„Rychle jsem si potvrdil, že vědci geneticky upravují zvířecí a lidské koronaviry, aby vytvořili mutantní a rekombinantní viry způsobující onemocnění už více než deset let.

 

Není divu, že vědci WHO identifikovali SARS / koronavirus tak rychle. Lékařští zpravodajové nikdy nezdůrazňují skutečnost, že již více než čtyřicet let vědci „kříží druhy“ se všemi druhy zvířecích a lidských virů a vytvářejí chimérické viry (viry složené z virů dvou různých druhů).

 

Tento výzkum bez dozoru vytváří nebezpečné umělé viry, z nichž mnohé mají potenciál jako biologické zbraně.

 

SARS má určitě charakteristické znaky biologické zbraně. Nejsou koneckonců nová biologická bojová činidla určena k produkci nové nemoci s novým infekčním agens? Stejně jako v předchozích vojenských experimentech, všechno, co může trvat ... šíření SARS je aerosolová nádoba. . . “

Téměř okamžitě po obdržení genomové sekvence navrhlo několik ruských vědců spojení mezi SARS a biowarfare.

 

 

 

 

Sergei Kolesnikov , člen Ruské akademie lékařských věd, uvedl, že šíření viru SARS by mohlo být způsobeno únikem bojového viru pěstovaného v bakteriologických laboratořích. Podle řady zpráv hlásil Kolesnikov, že virus atypické pneumonie (SARS) je syntézou dvou virů (spalniček a infekční parotiditidy nebo příušnic), jejichž přirozená složka byla nemožná, takže se tato směs nemohla nikdy objevit v jak se uvádí: „To lze provést pouze v laboratoři.“

 

Nikolaj Filatov , šéf moskevských epidemiologických služeb, byl v Gazetě denně citován, protože uvedl, že věří, že SARS byl vyroben člověkem, protože „pro tento virus neexistuje vakcína, jeho složení je nejasné, nebylo příliš rozšířené a populace na to není imunní. “

"... na tento virus neexistuje žádná vakcína, její složení není jasné, nebyl příliš rozšířený a populace vůči němu není imunní."

 

-   Nikolai Filatov , šéf moskevských epidemiologických služeb

Ruští a čínští biochemici věří, že tento virus je vyroben člověkem.

Moc se tato informace nerozšířila, ale zdá se, že konečný závěr čínských biochemiků byl stejný, že virus SARS byl vytvořen člověkem. Tento závěr nebyl tajemstvím, ale ani to nebylo předáno do mezinárodních médií, protože by jednoduše použily jako pohrdání Čínou, což odmítlo jako paranoidní konspirační teorii.

Západní média tento aspekt zcela ignorovala, s výjimkou zpráv ABC, které uváděly, že SARS „Mystery Virus“ byl pravděpodobně „čínskou bio-zbraní, která náhodou unikla laboratoři“.

Pěkné pozorování ABC, ale jejich příběh, pokud je pravdivý, by byl prvním příkladem národa, který vytváří a uvolňuje biologickou zbraň specifickou pro rasu, která má zaútočit výhradně na sebe.

 

 

Virus je přizpůsoben k útoku na Asijskou rasu

Pozoruhodné je, že zatímco SARS se rozšířil do asi 40 zemí, nakažených ve většině zemí bylo jen málo a úmrtí téměř nulové, a byly infikovány výhradně (nebo téměř výlučně) Číňané, ti v Hongkongu nejvážněji a ve srovnání s pevninskou Čínou trpí jen málo.

Virus SARS zřejmě hodně upřednostňoval Číňany před bělochy, ačkoli napadl vietnamské zdravotníky (kteří mohou být díky své příbuznosti k Číňanům podobní).

 

 

Outbreak1995 ) v tomto napjatém thrilleru  ohrožuje civilizaci  nebezpečný vzdušný virus . Přes africké opice nesoucí  smrtící virus je pašovaný do v U . S ., Vypuknutí nastane v z kalifornského města . Chcete-li řídit na šíření a na nemoci, na tým z lékařů je přivedl do kterépatří k nakažlivé onemocnění odborníka ( Dustin Hoffman ).

Zdá se, že to přesně platí pro tento nový virus, protože všechny infikované osoby jsou Číňané. Zprávy hovoří o infekcích, které se objevují v Thajsku nebo USA, ale ti (přinejmenším doposud psaní) byli všichni Číňané, kteří byli ve Wuhan. Dosud nebyly zaznamenány žádné případy nakažených Kavkazanů.

Stejně jako u SARS se zdá, že tento nový virus je pro Číňany úzce zaměřený a specifický pro rasy.

Američtí biologičtí vědci chycení policií uvnitř Číny, kteří dělají nezákonné činy.

We might in other circumstances pass this off as an unfortunate coincidence but for some major circumstantial events that serve to alter our focus.

One of these is the history of American universities and NGOs having come into China in recent years to conduct biological experiments that were so illegal as to leave the Chinese authorities enraged.

This was particularly true when it became known that Harvard University had surreptitiously proceeded with experiments in China. Experiments that had been forbidden by the authorities years earlier. And where they collected many hundreds of thousands of Chinese DNA samples and then left the country.

The Chinese were furious to learn that Americans were collecting Chinese DNA.

The government intervened and prohibited the further export of any of the data. The conclusion at the time was that the ‘research’ had been commissioned by the US military with the DNA samples destined for race-specific bio-weapons research.

So the American military was collecting Chinese DNA to develop bio-weapons.

Trademarks and indicators

In a thesis on Biological Weapons, Leonard Horowitz and Zygmunt Dembek stated that one clear sign of a genetically-engineered bio-warfare agent was a disease caused by an uncommon (unusual, rare, or unique) agent, with lack of an epidemiological explanation. I.e. no clear idea of the source. They also mentioned an “unusual manifestation and/or geographic distribution”, of which race-specificity would be one.

Recent disease outbreaks that would seem to possibly qualify as potential bio-warfare agents are AIDS, SARS, MERS, Bird Flu, Swine Flu, Hantavirus, Lyme Disease, West Nile Virus, Ebola, Polio (Syria), Foot and Mouth Disease, the Gulf War Syndrome and ZIKA.

 

 

Outbreak1995 ) nebezpečný vzdušný virus ohrožuje civilizaci v této napjaté thriller . Poafrické opice nesoucí na smrtící virus je pašovaný do v U . S ., Vypuknutí nastalo z Kalifornského města . Jako odborník pro tým vědců, aby zabránili šíření nemoci, byl povolán odborník, kterého hrál Dustin Hoffman.

 

Ve skutečnosti se tisíce významných vědců, lékařů, virologů a epidemiologů na mnoha kontinentech shodly na tom, že všechny tyto viry byly vytvořeny v laboratoři a jejich vypuštění bylo záměrné. Nedávná epidemie prasečí chřipky v Číně má také charakteristické znaky, s nepřímými důkazy o tom, že ohnisko nákazy vyvolává pouze otázky.

 

Zdá se, že to přesně platí pro tento nový virus, protože všechny infikované osoby jsou Číňané. Zprávy hovoří o infekcích, které se objevují v Thajsku nebo USA, ale ti (přinejmenším doposud uvedené) byli všichni Číňané, kteří byli ve Wuhan. Dosud nebyly zaznamenány žádné případy nakažených Kavkazanů.

Stejně jako u SARS se zdá, že tento nový virus je pro Číňany úzce zaměřený a specifický pro rasy.

 

 

Američtí biologičtí vědci chycení policií uvnitř Číny, kteří dělají nezákonné činy.

Za jiných okolností bychom to mohli považovat za nešťastnou náhodu, ale je zde mnoho vedlejších dějů a událostí, které podporují tuto teorii amerického původu koronaviru.

Jednou z nich je historie amerických univerzit a nevládních organizací, které v posledních letech přišly do Číny, aby provedly biologické experimenty, které byly tak nezákonné, že čínské úřady zůstaly rozzuřeny.

To platilo zejména tehdy, když bylo známo, že Harvardská univerzita tajně pokračovala v experimentech v Číně. Tyto pokusy úřady zakázaly před lety. A kdy Američané shromáždili mnoho stovek tisíc čínských vzorků DNA a poté opustili zemi.

Číňané se zděšením zjistili, že Američané sbírají čínskou DNA.

Vláda zasáhla a zakázala další export jakýchkoli údajů. V té době byl učiněn závěr, že „výzkum“ byl zadán americkou armádou se vzorky DNA určenými pro výzkum biologických zbraní specifických pro rasu.

Americká armáda tedy sbírala čínskou DNA, aby vyvinula biologické zbraně.

 

 

Ochranné známky a ukazatele

Leonard Horowitz a  Zygmunt Dembek ve svých pracích o biologických zbraních   uvedli, že jedním z jasných známek geneticky upraveného biologického bojového prostředku bylo onemocnění způsobené neobvyklým (neobvyklým, vzácným nebo jedinečným) činitelem, které nemá epidemiologické vysvětlení. Tj. když není jasná představa o zdroji. Zmínili se také o „neobvyklém projevu a / nebo geografickém rozložení“, jehož specifičnost by byla rasa.

Nedávnými ohnisky nemocí, které by se pravděpodobně mohly považovat za potenciální biologické bojové látky, jsou AIDS, SARS, MERS, ptačí chřipka, prasečí chřipka, Hantavirus, lymská nemoc, západonilský virus, ebola, detská obrna (Sýrie), nemoc nohou a úst, Syndrom války v Zálivu a ZIKA.

Ve skutečnosti se tisíce významných vědců, lékařů, virologů a epidemiologů na mnoha kontinentech shodují na tom, že všechny tyto viry byly vytvořeny v laboratoři a jejich vypuštění bylo záměrné. Nedávná epidemie prasečí chřipky v Číně má také charakteristické znaky, s nepřímými důkazy o tom, že ohnisko vyvolává pouze otázky.

 

 

Zvědavé otázky…

V tomto případě došlo k další zajímavosti, že kromě obvyklých kritik, že Čína je neaktivní nebo tajná, několik amerických médií zopakovalo obvinění „vyššího úředníka amerického ministerstva zahraničí“, že Washington je „dlouhodobě znepokojen“ transparentností čínské vlády ohledně Wuhanského koronaviru.

 

Tento virus má dlouhou inkubační dobu a zdá se, že příznaky nejsou znepokojivé. Pak najednou zasáhne smrtící účinek.

 

Další články tvrdily, že americké CDC bylo „znepokojeno tím, že čínští zdravotničtí činitelé dosud nezveřejnili základní epidemiologické údaje o propuknutí koronaviru Wu-chan, což ztěžuje identifikovat jeho ohnisko.“

Neexistuje žádný podstatný důvod, proč by se úředníci na jakékoli úrovni ministerstva zahraničí USA měli zabývat vypuknutím viru v cizí zemi.

 

Jejich kritika byla překvapivě podrobná, vyžadovala specifika týkající se počtu infekcí přímo při kontaktu s trhem Wuhan, počtu osobních infekcí, přesného inkubačního období od vystavení příznakům, okamžiku, kdy se lidé stanou nakažlivými . Otázky byly předloženy v benevolentním smyslu, aby pomohly čínským lékařským úřadům vypořádat se s virem, i když již bylo zřejmé, že Čínu o takových triviálních věcech nemusí nikdo poučovat. Musím říci, že jsem ze čtení dotyčných článků vycítil, že Američané lovili něco nestacionárního, což jsou možná nejdůležitější podrobnosti jejich vlastní práce (na koronaviru).

V době psaní tohoto článku jsou detaily stále příliš vzácné na to, aby bylo možné dospět k definitivním závěrům, ale v každém takovém případě, jakmile se „kouř vyčistí“, existuje mnoho nezodpovězených otázek, které zpochybňují oficiální západní vyprávění, ale jsou to staré zprávy a média je již vykopla do světa, takže tato záležitost umírá v západní veřejné mysli, ale ne v Číně.

 

 

Argument

Vzhledem k mnohonásobným a vážným útrapám, kterým Čína v průběhu roku 2019 trpěla, není překvapením, že západní mocnosti budou nadále potlačovat a brzdit Čínu ve snaze znovu získat globální nadvládu.

 

  • HK „pro demokracii“- nepokoje jsou plně financované a podněcované NED / CIA.
  • Prasečí chřipka zdecimovala velkou část čínského vepřového průmyslu.
  • Ptačí chřipka zdecimovala obrovské množství čínského drůbežářského průmyslu.
  • Podpora a školení NED muslimských extremistů Uyghuru.

 

Pokud je v ekonomice ještě jeden poslední zásah, který Čína právě teď nepotřebuje, je to celosvětová pandemie, která „údajně“ vznikla ve Wu-chanu.

Wuhan je hlavní město provincie Hubei ve střední Číně (viz mapa níže s červenou značkou identifikující Wuhan). Pro ty z vás, kteří si neuvědomují, se Wu-chan nachází přímo v centru vysoce produktivní jihovýchodní oblasti Číny - ekonomické mocnosti národa.

Mapa ukazující, kde se Wuhan nachází uvnitř Číny.

 

Toto strategické umístění je ideálním místem pro zahájení biologického útoku kvůli snadno konstruovaným vektorům šíření nemocí. Není to konec konců stejné jako u Hollywoodských sci-fi filmů, jako je   12 opic (1995) ?

 

 

Scéna z filmu „12 opic“. V budoucím světě zničeném nemocí je odsouzený včas poslán do minulosti, aby shromáždil informace o člověkem vytvořeném viru, který zničil většinu lidské populace na planetě.

Myšlenka ochromit čínský ekonomický a finanční sektor je koneckonců hlavním cílem této v podstatě angloamerické černé operace.

S ohledem na [1] hongkongské protesty USA, [2] celní režim USA proti Číně, [3] hrozbu ekonomických sankcí proti národům spolupracujícím s Huawei, [4] konflikt v Sin-ťianu způsobený CIA, který se týkal muslimských Ujgurů, [ 5] provokativní palvby válečných lodí amerického námořnictva přes Taiwanský průliv, [6] transparentní politické stíhání CFO Huawei a [7] ničení čínských prasečích farem pomocí bioinženýrského viru atd. 2018.

Když se děje  tolik podezřelých oslabujících útoků najednou, co může Čína udělat

 

SARS konspirační teorie

Původní pandemie SARS, která se odehrála v Číně na přelomu tisíciletí, byla v biomedicínských kruzích známá také jako holý akt biologické války. Stejně jako v letošním biochemickém útoku koronaviru ve Wu-chanu, došlo při vypuknutí epidemie SARS v bioinženýrství také ve stejné době k vysoce koordinované kampani propagandy a dezinformací.

Administrace Xi Jinpingu je však příliš znepokojena panikou, která by nevyhnutelně vyústila v případě, že by byla populace informována o útoku biologické zbraně v plném rozsahu. Prudký chaos by jednoduše přemohl vládu v Pekingu, která je již vážně přetížena kvůli nekonečnému zasahování angloamerické osy.

 

Vypuknutí SARS, ke kterému došlo v letech 2002 až 2003, již ukázalo, že Čína není ochotna zveřejnit spolehlivé vědecké důkazy, které prokazují existenci bioinženýrského koronaviru.

Následující výňatek z Wikipedie vysvětluje některé pozadí SARS - závažné epidemie akutního respiračního syndromu, která se odehrála především v Číně a Hongkongu, ale také v Kanadě a dalších zemích.

 

SARS Konspirační teorie.

Výňatek z teorie spiknutí SARS - https://en.wikipedia.org/wiki/SARS_conspiracy_theory

 

Wuhan koronavirus z roku 2020

Rychle se rozšiřující koronavirus Wuhan, známý také jako nový koronavirus, který byl poprvé zjištěn v roce 2019, má všechny znaky dalšího viru bioinženýrství v americké vojenské laboratoři.

Následuje krátký popis formuláře z Wikipedie tohoto nového koronaviru (2019-nCoV).

Wikipedia o tomto Novel coronavirus (2019-nCoV)

 

 

Čas ukáže, zda byl tento smrtící koronavirus propuštěn do čínské populace s úmyslem zabít a infikovat, vyděsit a zastrašit. Zastrašovací fáze takové probíhající černé operace je určitě zaměřena na vládu v Pekingu, která odmítá být donucena a ohrožena Trumpovou administrativou.

Protože vysoce ničivé hongkongské protesty se západním dosahem dosud nepřinesly výsledek požadovaný ministerstvem zahraničí USA, bylo jen otázkou času, než CIA provedl plán B…

… Nebo je to plán C nebo D?


Proč Čína?

Otázka za 64 000 USD je zde: Proč je Čína vždy epicentrem tolika kmenů a variací koronaviry, chřipky, viry pneumonie a dalších vysoce nakažlivých infekčních agens, které zasáhnou hlavní obchodní centra na jihovýchodní pevnině.

Obzvláště podezřelé ze všech těchto ohnisek v Číně je to, že je hlavní média označila za velmi nebezpečná pro lidské zdraví. Míra úmrtnosti na začátku těchto případných pandemií je obzvláště vysoká, jako by to bylo  záměrným plánem bioinženýrů.

Tímto způsobem je celý svět nakonec vtažen do pandemického melodramatu, který je určitě navržen tak, aby vyvolal strach.

Proto většina z těchto nekonečných událostí odvádějících pozornost slouží specifickému účelu, kterým je odvrátit pozornost od skutečných problémů způsobených vládami všude na světě. Jsou to obvykle četné zločinná spiknutí a šokující skandály, kterými se elity snaží zakrýt své špinavosti na světě a zároveň zakrýt pravdu všemi možnými prostředky.

 

 

Na světě je relativně málo vojenských laboratoří pro biologické zbraně, které jsou schopny vytvořit takový fatální a infekční virus.

Až bude tedy potvrzena pravda o wuhanské chřipce, bude to jen několik viníků, kteří stojí za těmito útoky proti čínskému lidu. Ve skutečnosti, pokud by se toto ohnisko Wuhanského koronaviru stalo v Číně plnohodnotnou epidemií, mohlo by to představovat pokus o spáchání genocidy.

Stejně tak, pokud se z ní stane pandemie v dobré víře, bude nakonec označena za zločin proti lidskosti.


"Pro kteroukoli z mnoha amerických vojenských laboratoří pro biologické zbraně je opravdu docela snadné, aby bioinženýři vyrobili smrtící super virus a poté ho uvolnit ve městě jako

velký jako Wuhan, Čína.

 

Bioteroristické činy, jako je tento, se provádějí neustále. Jako historický fakt, španělská pandemie chřipky z roku 1918 skutečně vznikla ve Fort Riley v Kansasu, kde vojáci hlásili přítomnost největšího armádního výcvikového zařízení během první světové války.

 

Vojáci, kteří byli [proti své vůli] infikováni virem chřipky H1N1, pak sloužili jako nesčetné vektory šíření pandemie, která nakonec zabila až 100 milionů lidí na celém světě. Tato jedinečná operace proti lidskosti prováděná v USA proti lidskosti byla pravděpodobně nejsmrtelnější depopulační událostí v lidské historii. “

 

(Viz: Španělská chřipka z roku 1918 byla skutečně bioterorickým útokem na lidstvo ) - http://themillenniumreport.com/2018/11/spanish-flu-of-1918-was-really-a-bioterror-attack-on-humanity/


Závěr

Amerika vede biologickou válku s Čínou.

Je to velmi, velmi nebezpečné, jakmile se to prokáže, Čína i Rusko povedou odvetou.

Kdokoli toto vymyslel, byl čisté zlo. Sleduje stejnou dějovou linii jako film „12 opic“, kde byla biologická zbraň vypuštěna přímo před vánočními svátky ve všech hlavních městech světa.

Nejenže byl Wuhanský koronavirus tajně šířen, aby sloužil jako hlavní rozptyl od rychle se propadajícího globálního ekonomického a finančního systému , tato státem podporovaná černá operace také představuje nejhorší z predátorského kapitalismu prováděného jako prostředek generování výnosů.

K výskytu a vrcholnému rozšíření koronaviru došlo během jednoho z nejdůležitějších dnů v roce v Číně; Předvečer CNY (čínský Nový rok). Pravděpodobnost, že je tento výskyt přirozený, je poměrně malá.

V Číně je předvečer CNY zhruba ekvivalentem kombinace Štědrého dne, čtvrtého července a svátku práce. Toto je pro Číňany nejkritičtější období roku. Je to doba, kdy začíná „velká migrace“ a všichni se vracejí domů.

Pravděpodobnost této události je 1 ku 365.

Přemýšlejte o tom!

Mezitím je indická mainstreamová média silně podporována vyprávěním, že se jedná o uniklou biologickou zbraň. kromě jedné věci ...

Laboratoře pro biologickou válku se nacházejí v Sin-ťiangu. Ne ve Wuhan… městě více než dvojnábné velikosti New Yorku.

Pokud chcete věřit, že laboratoř pro biologické války je umístěna ve velkém městě, pak vám musím oponovat. Žádný národ, zejména žádný, který dosáhl nějakého vývoje, by nepostavil takové nebezpečné a smrtící vývojové centrum uprostřed tak velkého a důležitého města.

 

A konečně načasování smrtícího viru, který v loňském roce pustošil čínské prasečí farmy, zcela předvídatelně vyvolalo výzvu k vývoji preventivní vakcíny. Následující zpráva ve zprávě opomněla uvést, že hromadné porážky prasat ve společnosti, která požaduje VELKÉ vepřové maso, bylo cynicky naplánováno na výrobu naléhavé potřeby další vakcíny.

Konečným výsledkem je, že koronavirus Wu-chan je pravděpodobně biologická zbraň zaměřená na rasu strategicky vypuštěná po celé Číně americkými vojenskými laboratořemi - http://stateofthenation.co/?p=5005

Čínská vláda vydala zajímavá prohlášení ...

Právě teď čínská vláda poslala všem zprávu, NEBUDE MOŽNÉ CESTOVAT během NÁSLEDUJÍCÍCH prázdnin někdy v dubnu. To jsou čtyři měsíce v budoucnosti ...

Proč? Co vědí?

 

 

Důležité

  • Američtí / kanadští vědci v oblasti biologických zbraní vyvinuli podobné zárodečné zbraně; stejného typu, stejné třídy a stejných téměř totožných vlastností.
  • V březnu roku 2019 byli kanadští vědci v oblasti biologických zbraní chyceni PŘÍMO PŘI ČINU, kdy se pokusili propašovat do Číny a zároveň chtěli do Číny propašovat virový patogen Cat-4. Čínská vláda podala stížnost.
  • Američtí bio vědci byli chyceni při shromažďování čínské DNA pro své experimenty.
  • Profil a charakteristika tohoto kmene svědčí o biologické zbrani. Zejména tajná povaha kontaminace, klamná povaha přenosu a náhlé a fatální výsledky.
  • K vypuknutí této nemoci došlo v čase a na místě svědčícím o biologickém útoku. Šance, že k tomu dojde náhodně, jsou malé.
  • Dva měsíce před touto událostí se Neocon John Bolton zúčastnil diskuse na nadaci Gates o přenosu biologického patogenu na vysoké úrovni.
  • Čínské úřady to považují za biologický útok.