Hlavní hygienička Vesmíru v ČR prohlašuje , že ČEŠI SE BÁT KORONAVIRU NEMUSÍ !!!!  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Čtvrtek, 30 Leden 2020 21:53

 

Hlavní hygienička Vesmíru v ČR prohlašuje , že ČEŠI SE BÁT KORONAVIRU NEMUSÍ !!!

 

A kdopak Gottvaldovou instaloval?, Vždyť ta ženská nemá ani normální titul (MUDr.)! Jak je možné, že o zdraví občanů státu odpovídá tato nevzdělana a -promiňte doslova idiotsky TUPÁ, nejen myšlením, ale i vzhledem ?!!!

Její bor "výživa člověka" a magisterský titul jí nedává právo riskovat zdraví lidí !!! A i kdyby měla kolem sebe tlupu pře-vzdělaných poradcům tak si tato osoba nesmí dovolit ani náznakem zlehčovat celou situaci. Paní hygieničky se měli zeptat, zda již byla někdy při nějaké epidemii chřipky uzavírána celá města co ? Již byli někdy při epidemii chřipky zatloukáni nakažení občané ve svých domovech svými sousedy jako se dnes děje v Číně co ? Ano byli ale ve středověku když řádil MOR pane doktore. Již je i Peking zakázané město jestli to nevíte!!!! Já bych vám doporučil aby jste se okamžitě sebrala a jela vypomoci do Wu-chanu svým kolegům s bojem proti tomu svinstvu. To by bylo to co by jste měla dnes při své nebojácnosti z toho viru učinit. Taková hygienička patří do vězení.

 

 

 

 

Kritické hlasy zaznívají i na adresu samotné WHO. Ta ještě koncem minulého týdne označovala nový koronavirus v celosvětovém měřítku pouze za „střední ohrožení“ a teprve v pondělí hodnocení změnila na „velmi vysoké riziko v rámci Číny a vysoké riziko celosvětově“.

Kdo má více informací? Občané z Číny z epicentra nebo naše hygienička co ? Komu budete věřit asi více co ? Čím více se toho lidé o tom hnusu dozvědí tím více zodpovědněji se budou chovat a tím více zabrání případnému šíření toho viru, To je přeci logické že paní hlavní hygieničko. Vy děláte antiproduktivní činnost, neb když nebudou lidi neustále informováni o té hrůze budou jí brát na lehkou váhu a nebudou dělat dost na to aby se ten virus nešířil pandemicky dále

 

V Šanghaji byla vyhlášena nouzová situace, město bylo uzavřeno, stejně jako Peking. Ale naše hlavní hygienička vesmíru prohlašuje, že Češi se bát nemusí ???!!!!!!

MOR v Číně se začali lidé chovat jako za epidemie moru,

Vrchol epidemie podle všech prognóz bude až v březnu, to znamená, že teď všechno teprve začíná. Podíváte-li se na historii rozmachu (viru) SARS v letech 2002–2003, šířil se šest měsíců. Epidemie začala ochabovat až po devíti.Včera (v pátek, pozn. red.) v noci promluvil v ústřední televizi poprvé čínský prezident Si Ťin-pching: „Čelíme mimořádně závažné zdravotní krizi. Rychlost šíření se zvyšuje. Situace je obtížná.“ Opravdu jsem doufal, že úřady naopak lidi ujistí, že je všechno pod kontrolou, ale oni ne.

 

V Čechách se bát viru nemusíme? Hlavní hygienička uklidňuje paniku

„V Čechách se bát určitě nemusíme. Je však potřeba mít zdravý respekt. Je tu celá řada aspektů, které o koronaviru ještě nevíme. Riziko rozšíření viru do světa je velké. Nakaženého člověka v Německu lékaři nyní zpovídají a zjišťují informace. U nás něco podobného v případě nákazy dělají krajské hygienické stanice. To je hlavní opatření a platí pro jakoukoliv nemoc. Je to drobná detektivní práce, kdy se nakažený člověk musí vyzpovídat a stát musí přijmout náležitá opatření,“ uklidňuje situaci Gottvaldová.

Zdroj : https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/V-Cechach-se-bat-viru-nemusime-Hlavni-hygienicka-uklidnuje-paniku-611761

 

 

 

 

Neuveriteľné! VIDEO Novú nemocnicu v Číne otvorili za 48 hodín

HUANGGANG - To je neuveriteľné! Prvá špecializovaná nemocnica v Číne, v ktorej sa budú liečiť pacienti nakazení koronavírusom, je už "na svete". Informovali o tom anglické noviny Metro s tým, že nová nemocnica má 1 000 lôžok. Otvorila sa v meste Huanggang, ktoré je neďaleko Wu-chan, kde sa začala epidémia choroby.

 

Prvá špecializovaná nemocnica na koronavírusy sa otvorila neďaleko mesta Wu-chan. Pracovníci a dobrovoľníci strávili iba dva dni premenou prázdnej budovy na pohotovostné zariadenie s 1 000 lôžkami, pričom prvá skupina pacientov tam bola priemiestnená už v utorok neskoro večer. Informovali o tom noviny Metro aj s ďalšími zahraničnými médiami.

Novootvorené regionálne zdravotné stredisko Dabie Mountain sa nachádza v meste Huanggang. Viac ako 500 stavebných robotníkov, elektrikárov a polícia nepretržite pracovalo na otvorení novej nemocnice, pričom to stihli už za 48 hodín. "V pondelok mali nainštalovanú vodu, elektrinu a internet a boli prakticky pripravení na príchod pacientov," informoval o tom portál LADbible.

 

https://youtu.be/xuypbfaSV90

Úrady mesta Huanggang uviedli, že práce boli dokončené tak rýchlo vďaka spoločnému úsiliu stavebného personálu, polovojenských policajných dôstojníkov a verejnoprospešných spoločností. Nová budova sa nachádza v okrese Huangzhou v meste Huanggang a pôvodne mala pôsobiť ako úplne nová pobočka centrálnej nemocnice Huanggang, až kým sa neobjavia nové problémy, ktoré túto potrebu nahradia. Podľa miestnej vlády bolo pôvodne plánované otvorenie v máji. Informoval o tom portál LADbible s tým, že mesto má 7,5 milióna obyvateľov. K zastaveniu autobusovej aj železničnej dopravy pristúpilo minulý štvrtok, teda v ten istý deň ako Wu-chan.

Ešte ambicióznejší stavebný projekt sa pripravuje v samotnom meste Wu-chan, kde úrady stanovili pondelok ako konečný termín pre ďalšiu veľkú nemocnicu v meste. Štyri nemocnice sa stavajú vo veľmi rýchlom čase, pričom využívajú aj prefabrikované budovy. Snímky zo stavby nemocnice vo Wu-chan, ktorá sa stavia od základov, dokazujú, že aj tu robotníci napredujú obrovskou rýchlosťou.

Zdroj :  https://www.topky.sk/cl/1003165/1856799/Neuveritelne--VIDEO-Novu-nemocnicu-v-Cine-otvorili-za-48-hodin?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=topky&fbclid=IwAR2tYI2qNBhkMOK4bxPDNqRm6xWMSORH1Q6m8OQ-hxPehrTOkDh5ntjerS0

 

Již jsem na to upozorňoval v minulém článku. To opravdu není jeden jediný den, aby se člověk nedozvěděl o nějakém tunelu, debilitě, neschopnosti a činech proti ochraně lidí apod !!! Každý se dozvídáme o tom, jak nějaký psychopat ve vládě něco vykradl, bral úplatky: Jedna psychicky narušená prohlašuje, že důchodcům se musí snížit důchody a nebo a nebo budou muset makat až do 300 a chcípnout ve fabrice u soustruhu !!

 

Jsem opravdu velmi pozitivní člověk, ale poslední roky mě celá tato situace a ten hnus a politická HYDRA mafie opravdu štve čím dál více a stejně tak i většinu občanů !! Všude se dělají věci proti občanům, zakazuje se psát jejich názor na krimigranty, zakazuje se psát o krimigrantské kriminalitě a to je opravdu každý den, co se člověku zvedá žaludek z těch psychicky narušených prostitutů ve vládě, kterým jde o všechno jiné, jen ne o prosperitu a zdraví občanů !!! Někdo se Vám vloupá do domu a nemáte právo ho ani zastavit, a nakonec postižený skončí u soudu a je označen za teroristu, xenofoba apod ?!!!!

 

Toto je naše politická elita????? Ne to je přímo politická stoka a jedna velká mafiánská HYDRA !!! Protože ona už to dávno není legrace, důchodci přežívají hluboko pod hranicí chudoby, mladí lidé se nehrnou do rodinného života, protože nikdo neriskuje 50 let splácení hypotéky a propadnutí majetku bance při současných mafiánských praktikách!! A to by jsme mohli pokračovat donekonečna !!

 

ALE NYNÍ JDE O ZDRAVÍ A BEZPEČNOST V SOUVISLOSTI S PANDEMIÍ !!!