Chce naše vláda zabít a nakazit co nejvíce lidí koronavirem? V ČR už je 18 nakažených, to je +6 za jediný den !!!
Napsal uživatel Petr Kulík   
Pátek, 06 Březen 2020 14:42

 

 

Chce naše vláda zabít a nakazit co nejvíce lidí koronavirem?

V ČR už je 18 nakažených, to je +6 za jediný den !!!

Lidé, kteří od začátku sledují vývoj pandemie koronaviru vědí, jak nebezpečná byla situace hned od začátku. Od začátku kolují na internetu videa z Číny, kde se uzavřela většina jejich megaloměst. Čína uplatnila přísná opatření, zákazy cestování, uzavřela hranice, vyprázdnila ulice. A i když bylo spoustu chyb, tak si troufám říci, že Čína udělala opravdu maximum pro boj s koronavirem. Na mnoha videích byly hrůzostrašné scény s mrtvými těly. Uzavřela hranice a sami lidé uzavírali cesty do menších měst a vesnic, aby zabránili šířen pandemie.

Nyní máme pandemii po celém světě a po celé Evropě. Od začátku upozorňuji na to, že vláda se podílí na genocidě a ohrožuje životy občanů svou letargii, neustále lže, nepodniká dost razantní kroky k zastavení, nebo zpomalení nákazy. Už jsem o tom napsal pár článků o tom jak ministr zdravotnictví a jeho výživová poradkyně od začátku obviňovali lidi, kteří upozorňují na rizika, od začátku říkají, že o nic nejde, že to je jen druh chřipky, že je úmrtnost moc malá, že není potřeba nakupovat respirátory, že není potřeba si dělat zásoby jídla.

 

 

 

 

 

 

Nejsem expert, nejsem hygienik, nejsem voják a nejsem ani specialista na krizové situace. Jsem jen člověk, co bedlivě sleduje vývoj, co má z university vzdělání z biochemie, mikrobiologie a ostatních oborů veterinární university. Ale stejně jako já tak už tisíce lidí ví, co by se mělo dělat. Právě proto, že sledují situaci a vědí jak se vyvíjí, jak to bylo v Číně.

 

V případě smrtící epidemie nebo pandemie jsou vždy jistá pravidla

  1. V případě smrtící epidemie nebo pandemie se musí okamžitě sejít skupina nejlepších specialistů, odborníků na krizové situace, musí se sejít komplex všech lidí, kteří se budou podílet na vyřešení situace – zástupci armády, nejlepší specialisté v medicíně, zástupci průmyslu, potravinářství, ochrany atd atd atd. Všichni musí nejprve určit rizika, vyhodnotit možnosti přenosu nákazy a vyhodnotit kudy a jak a kým by se mohl smrtící virus šířit
  2. Krizový štáb odborníků musí mít už plány pro krizové situace, ty jsou přece už dávno vypracované a každý stát má povinnost mít takové záložní plány, kdyby nastaly podobné situace. V dané situace musí tito lidé vyhodnotit situaci a podle toho zamezit co nejrychleji a nejpřísněji  šířeni pandemie, uzavřít hranice a vydat zákaz cestování!! Tak jak to udělala Čína.
  3. Zabezpečit všechny možnosti a situace, které mohou nastat v případě nakažení prvního pacienta a zamezit ihned jeho izolaci , ale i  VŠECH KTEŘÍ S NÍM BYLI V KONTAKTU !!! Ihned dezinfikovat pokud možno vše s čím přišel do kontaktu.
  4. Sestavit plány pro dopravu a ochrany obyvatel v dopravě a při běžném životě, banky, obchody, úřady, apod aby se zamezilo šíření.
  5. V případě masové nákazy musí být plán pro oblast školství, hospodářství, zemědělství, zásobování, atd atd

 

Těch bodů by bylo minimálně 30. A hlavně toto už by mělo být vše připraveno a známo, každý stát musí mít takové krizové plány. A jak je to v České republice? Vypadá to, že žádný plán nemají a nevědí ani o co jde, nevědí co to je pandemie, nesledují situaci a obrovské riziko jak to bylo v Číně.

Naše vláda měla cca 2 měsíce na to se připravit na situaci a udělat vše proto, aby zabránila nákaze a šíření nákazy. A co jsme viděli?

Kdo je u nás ten krizový štáb? Kde jsou ti nejlepší profesoři na pandemie a smrtící choroby? Kde as kdo jsou ti odborníci? Nic o tom nevíme!!!!! A nejspíše žádní nejsou!!! V médiích slyšíme neustále lhát a plácat úplné bludy ministra zdravotnictví, který nemá ani vzdělání, ani odbornost pro to vykonávat tuto funkci a do všeho kecá! Od začátku lže, že o nic nejde, že ministerstvo dělá nějaké kroky, buzeruje lidi za to, že se ptají na situaci, že si dělají zásoby.

Hlavní hygienička je případ sama o sobě, psal jsem o tom speciální článek – tato nemá vůbec žádnou kvalifikaci pro tyto situace a je to jen výživová poradkyně a její blbost je tak velká, že většina národa už vyjadřuje své zděšení!! Tato osoba, která si hraje na hygieničku celého vesmíru od začátku vykřikuje, že Čechů se koronavirus nedotkne, že nás se to netýká apod!!!

 

Další trapné lži a fantasmagorie jsme slyšeli od nějaké primářky infekčního oddělení v Praze na Bulovce, že koronavirus je v podstatě jen druh chřipky a není čeho se obávat apod., Prostě zlehčovala situaci a hrála si nějakou odbornici Vesmíru, že to zvládnou !!!!!

 

Proboha a kde je tedy ten štáb odborníků?!! Kde jsou ti špičkoví specialistů, kteří toto mají řešit?!!! Proč v dané situaci figuruje nějaký nevzdělaný prolhaný trotl pasovaný na ministra zdravotnictví a jeho výživová poradkyně??? A pak estebák Babiš, který od začátku také lže, že lidé nemají dělat paniku, že o nic nejde, že jsou a jsme na to připraveni!! A pak si před kamerami hraje na geroje a vykřikuje že se to musí hned řešit!!!

Už jsem psal v jednom článku, co se má dělat podle odborníků v takové situaci.

Co se týká krizových plánů a Civilní obrany a ochrany, zde je jeden komentář, který to velmi dobře vystihnul :

„Jestli celkově vláda selhala, když nekonala hned od začátku ledna, nedokážu posoudit. Nevím, jestli jednala či nejednala. Co vím je fakt, že po roce 1989 došlo k fatálnímu zničení systému civilní ochrany. Zcela zodpovědně říkám, že úkoly CO složky IZS (ZZS, HZS a policie) nejsou schopny plnohodnotně zvládnout, protože jsou již velmi vytíženi prací v běžných podmínkách. Je zajímavé, že náš systém CO převzalo mnoho západních zemí a my tento systém zrušili. Doslova došlo k devastaci majetku a know-how za biliony korun. A lidé to pocítí.“

 

 

Volný pohyb nakažených osob???!!!!!

Hranice se neuzavřely hned !!! Pouze se až po dlouhé době zastavily lety z a do Číny!!! Ale idioti ve vládě už neřekli nic o tom, že z ČÍNY  a nakažených oblastí cestují lidé jinou trasou a přestupem !!!

K dnešnímu dni jsme doporučili nikomu necestovat do Itálie. To je sice účinné, hodně pozdě!!!!! V době jarních prázdnin bylo oficiálně v Itálii přes 23 000 Čechů!!!! A co Italové co cestují k nám?!!! Ty nikdo nekontroluje a ti budou nákazu přenášet dal?!!!! Už chápete jací diletanti a idioti ohrožují bezpečnost státu?!!!

Doporučilo se necestovat do Itálie, Ale co ostatní státy, kde je také nákaza jako je Německo, Francie a mají tam mnoho mrtvých a nákaza se šíří obrovsky rychle?? Ti lidé cestují k nám a my k nim a ty také nikdo kontrolovat nebude ?? Nákaza se bude šířit dál?!!!!!

Na toto už upozorňovalo mnoho poslanců, že vláda situaci absolutně nezvládá a že její rozhodnutí jsou tak chaotická, že i žáci na základní škole by to vymysleli lépe a dokázali by vymyslet lepší plány!!!!

Okamžitě se mají zakázat lety do zahraničí a povolit jen v nejnutnějších případech a v těchto výjimečných případech zajistit maximální ochranu, dezinfekci apod!!! Tak jak to udělala Čína !!!

Asi se ptáte, proč tohle vláda dopustí, aby se tu pohybovaly nakažené osoby a proč tomu nikdo nezabrání? Copak to těm ve vládě nedochází? Copak jim nejde o to zastavit nákazu?!!! Copak nemají mozek a nedojde jim to?!!!!

Ne téhle politické HYDŘE jde jen o vlastní koryta!!! Sobeckost, nevzdělanost, arogance, egoismus a prolhanost!!! Stačí se podívat na nějaký záznam z jednání vlády, třeba k včerejšímu datu ohledně koronaviru z 5.3 2020 !! Já tyhle přenosy nesnáším a nedívám se na to, ale výjimečně jsem se na to podíval, abych věděl jak to naši politici řeší !! A místo řešení jsou tam samé hádky, vinu hází jeden na druhého, na otázky se každý vykrucuje apod!!!!

 

Prevence, proboha tady jde o prevenci a o životy!!!!!

 

Prevence znamená udělat opatření, aby se zabránilo šíření viru!!! Ale naše vláda nedělá ani 10 procent k prevenci a řeší situaci, která je a ne co by mohlo být!!!Už tu máme nakažené, ale žádná prevence aby se to šířilo dál mezi lidmi nikde !! Respirátory nejsou ani pro nemocnice a podle estebáka Babiše „.. občané roušky nepotřebují..“ !!!!! Takže mezi lidma se to bude šířit  jak o závod, hlavně, že to bude mít zdravotní personál na LDN ?!!!!  Respirátory potřebují všichni, ale především ti, kteří přijdou do styku s virem a to jsou všichni a nejen zdravotníci!!!! Logicky – doktorka, co děla odběry, může nakazit jen určitý počet pacientů Ale člověk je nakažený se pohybuje volně po celém městě a nakazí tisíce dalších, protože třeba nebude mít respirátor!!!!

Prevence znamená zastavit všechny toky šíření nákazy!!! A dělat testy všem, co cestují k nám a mohou sem zavléci nákazu!!!! Ale místo toho určitě budeme slyšet a slyšíme, že se to nedá, že je to nemožné, že je to  FINANČNĚ NÁKLADNÉ  apod!!!!! proboha, jde o peníze nebo o životy lidí?!! Jak vidět, vláda na lidi kašle a nejde jí o životy ale o peníze!!!!

V TV idiot hrající si na ministra zdravotnictví a estébák Babiš tvrdí, že u nás nemáme žádný přenos z člověka na člověka a nakažení jsou jen z nakažení ze zahraničí?? A jak ser asi proboha přenáší ten virus?? To debily nenapadne jak se to šíří v Číně a Jižní Koreji, že to je přenosem z člověka na člověka?!!! Tohle se ví od začátku nákazy!!!!

 

Ale naše vláda čekala, až dojde k prvnímu přenosu z člověka na člověka!!! Vláda v podstatě čeká na to, co se stane, kolik lidí se nakazí a až se to rozšíří a pak to řeší!! Tohle má být účinná prevence ?!!!! není dostatek respirátorů a ochranných prostředků ani pro zdravotnická zařízení a co ostatní lidé?!!!! Ti budou dále šířit nákazu?!!!

A zrovna, když nyní píši tyto řádky, tak estebák Babiš na tiskovce prohlašuje, že okamžitě nařizuje všem občanům s trvalým pobytem v ČR musí nahlásit doktorů, na dálku info, že byl v Itálii. Jenom nahlásit a neměli by se jim náhodou udělat preventivní testy?!!! A co těch 23 000 Čechů, co byli v době prázdnin v Itálii?!!!  A CO CIZINCI CO SEM JEZDÍ BEZ KONTROLY?!!!! Ti budou dál šířit nákazu?!!!

 

Už více jak 2 týdny se koronavirus šíří po celé Evropě. Jak to, že se už dávno nesešla nějaká komise států a nedomluvili se na společném postupu?!!!!! To se zase čekalo až se to rozšíří?!!!

 

Jedna z příčin, proč vláda kašle na životy lidí je to, že nám od začátku lžou, že to je jen typ chřipky a úmrtnost je velmi malá, a že na chřipku zemře mnohem více lidí.

Dalšé komentář to vystihuje velmi přesně :

., Alexandr Petr, 05.03.2020 11:31:25

Můj názor je, že vláda selhala, nevyužila dobu od nákyzy v Číně, kdy už bylo jasné že to je jen otázka času než to bude tady. Nezásobili se včas potřebným materiálem, neudělali optaření k omezení pohybu přes hranice a vše dělají s křížkem po funusu. Prevence se dělá před a ne potom. Předpokládal bych, že to snad státní aparát za ty prachy které na to z nás vytřískává, ví. Asi neví, asi jsou tam jen debilové.“

Ani půl slova o tom, že protichemická brigáda je uvedena do stavu pohotovosti, oni slovo o tom, že Těchonín už je odkonzervován a zprovozněn, pro případ výskytu koronaviru, ... prostě čekáme na ránu a nijak se neobtěžujeme na tuto reálnou skutečnost připravit, ... včera byl výskyt zachycen ve Francii, dneska první ( jedna ) letuška v Rakousku, a ono je to ještě pořád daleko od českých a moravských hranic, máme i " sledovaného " prvního Čecha = naštěstí ve Vietnamu v Danangu, už je to i v Bavorsku, DOKONCE JE TO I U NÁS VE VNITROZEMÍ ( 2 x MSK, 1 x ZLK a 1 x JČK ) takže svůj díl už dostala i ČR, ... asi ... a nejlepší informace pro nás občany je informační " klid = embargo ", co kdyby se prolátlo, že jsme si přímo z Wuchanu přivezli dva (2) další potenciální přenašeče koronaviru ... ještě dobře, že skončí ve Francii v karanténě ( to by jim bylo asi líp v Číně, než ve francouzském špitálu ) ostatně co je to 10.000.000 ovcí proti 57.000.000 lidí v Číně v karanténě, že ano, tak nějak ehm a ehm ... ztráty na civilním obyvatelstvu asi naši politickou reprezentaci vůbec nezajímají !!! Natož tak nějaký EUROSOJUZ aby řešil nějaký virus, musíme přeci první vyřešit přidělence z migrace !!!

 

 

Článek z Parlamentníchlistů

Deb*l, na pěst! Ministr Vojtěch pod palbou jako nikdy, za koronavirus. Ohrožen prý i Babiš

V Česku je již osm potvrzených případů nákazy koronavirem. V souvislosti s případem ženy z Prahy se však otevřela diskuze o tom, jak správně postupovat v případě podezření na onemocnění. Žena totiž navštívila soukromou laboratoř, aby se nechala otestovat, což se nelíbilo ministru zdravotnictví Adamu Vojtěchovi (ANO). Následovaly reakce na sociálních sítích.

„Já jsem se zařekla, že ten slavný virus jako takový glosovat nebudu, kdyby trakaře padaly, protože v té současné iracionalitě si polovina lidí sedí na mozku, ale tohle se fakt nedá... Žena má podezření, že je nakažená. Volá státním orgánům, ty ji pošlou do háje. Tak si sama za vlastní peníze zaplatí v soukromé laborce test, a ejhle, je pozitivní. A ministr zdravotnictví prohlásí: ‚Soukromé kliniky testy sice mohou provádět, ale nelíbí se mi to. Budeme řešit, zda se to nedá omezit...‘ WTF??!! Takže stát selže na plné čáře, a aby se na to nepřišlo, aby nemocní klienti neměli možnost diagnostikování, tak se soukromému zdravotnickému sektoru zakáže dělat jeho zdravotnický byznys pro nemocné!? To je jediné, co stát umí: Rozpínat se, regulovat, přikazovat a maskovat, že to nezvládá,“ rozčílila se ekonomka Markéta Šichtařová. „A pak se někdo diví, že když něco potřebuju ve zdravotnictví, chodím zásadně jen do soukromých laboratoří za vlastní peníze, protože státu nedůvěřuju? Pusťte do toho trh, ten jediný to umí vyřešit,“ dodala.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Deb-l-na-pest-Ministr-Vojtech-pod-palbou-jako-nikdy-za-koronavirus-Ohrozen-pry-i-Babis-615821

 

Stát jako kabaret, ministr Superstar se nakrucuje. Občan zuří kvůli tomu, co se dělo s výsledky korona testů jeho dětí

Na způsob komunikace Ministerstva zdravotnictví v souvislosti s šířícím se koronavirem si na sociální síti stěžuje manžel ženy nakažené touto nemocí. Je silně rozčarován z toho, že zatímco netrpělivě čekal, až jej resort zdravotnictví kontaktuje, zda jeho děti mají negativní výsledek testů, hlásil tuto zprávu ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) do televize. Sám se pak výsledky svých dětí dozvěděl od lékařů až hodinu poté, co je ministr oznámil na kamery, píší Novinky.cz.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Stat-jako-kabaret-ministr-Superstar-se-nakrucuje-Obcan-zuri-kvuli-tomu-co-se-delo-s-vysledky-korona-testu-jeho-deti-616001

 

Český lékař nakažený koronavirem se vrátil z Itálie, přesto další dva dny ordinoval

Jeden z nakažených koronavirem v Česku pracuje jako lékař v Praze, vrátil se ze severní Itálie. Ve čtvrtek to médiím potvrdil mluvčí pražských hygieniků Zbyněk Boublík. Navíc vyšlo najevo, že lékař po návratu ještě dva dny ordinoval. Od pátku se z ČR nesmí vyvážet dezinfekce na ruce. V pátek ráno byl pravděpodobně odhalen 13. případ nakažení. (Foto: Pixabay)

https://ac24.cz/-/cesky-lekar-nakazeny-koronavirem-se-vratil-z-italie-presto-dalsi-dva-dny-ordinoval?redirect=%2F

 

A zrovna se dozvídám, že v ČR už je 18 !! potvrzených nakažených, to je + 6 za jeden den!!!!

 

 

Od začátku tvrdili, že to je něco jako chřipka  a není důvod k panice ?!!!

  1. Už se ukázalo, že zůstává v těle a aktivuje se vždy při nějakém oslabení ( případ vyléčené Japonky, co to dostala znova), po chřipce zůstává imunita a rozhodně ji nechytnou všichni v kontaktu jako u koronaviru...zemřelí zdravotníci v Číně jistě nebyli žádní důchodci, tak se zase tak netěšte. Navíc oslabenou imunitu má dnes i spousta mladých

  1. Velká Británie

Vláda pracuje na základě toho, že to bude trvat 2 - 3 měsíce po prvním trvalém přenosu z člověka na člověka, až dojde k vrcholu . Tento potenciálně klíčový bod v časových rámcích vysvětlil hlavní britský vědecký poradce, Sir Patrick Vallance . Poté by to trvalo další 2 - 3 měsíce, než dojde k útlumu nákazy . [ Zdroj ]

To znamená, že v ohnisku nákazy a pro danou zemi trvá 3 měsíce, než nákaza   vypukne naplno!!!

  1. Čínští vědci promluvili o koronoravirových mutacích

Asi k již 150 změnám v novém typu koronaviru došlo od vypuknutí epidemie v Číně, virus se podle vědců rozdělil na dva podtypy L a S, které jsou agresivní, informuje článek zveřejněný skupinou čínských vědců v časopise National

Vědci analyzovali 103 veřejně dostupných genomů SARS-CoV-2 (COVID-19) a zjistili 149 změn v kmenu viru, z nichž se většina objevila nedávno.

Studie prokázala, že koronavirus nového typu byl již izolován ve dvou podtypech: L - nejčastější (70 %) a S, jehož podíl je 30 %.

Vědci poznamenávají, že podtyp L byl častější v raných stádiích vypuknutí epidemie ve Wu-chanu, ale jeho frekvence se snížila na začátku ledna. Podle autorů zprávy lidský zásah vyvolal silný selektivní tlak na podtyp L, který může být agresivnější a šíří se rychleji. Na druhé straně je pravděpodobné, že se v důsledku slabšího selektivního tlaku zvýšila srovnávací prevalence podtypu S, který je evolučně starší a méně agresivní.

„Naše analýza naznačuje, že podtyp S je s největší pravděpodobností původní verzí SARS-CoV-2. Výsledky našeho výzkumu také podporují teorii, že podtyp L je agresivnější než podtyp S a že lidský zásah změnil relativní prevalenci podtypů L a S krátce po vypuknutí epidemie," stojí v článku.
Autoři zprávy poznamenávají, že údaje analyzované ve studii jsou stále velmi omezené, takže další analýza a lepší porozumění vyžadují více genomických a epidemiologických údajů, stejně jako informací o klinických příznacích pacientů se SARS-CoV-2.

Zdroj: academic.oup.com

 

Tahle vláda není připravená na NIC !!! A OHROŽUJE ŽIVOTY LIDÍ A POMÁHÁ K ROZŠIŘOVÁNÍ NÁKAZY !!!  PROČ SE NEPOSTUPUJE PODLE ČÍNY?!!!!!

TO SI SNAD TY ODPOVĚDNÉ OSOBY, IDIOTI, MYSLÍ ŽE ČEŠI MAJÍ JINOU BIOLOGII, JINÉ ORGÁNY, JINOU DNA NEŽ LIDI V ČÍNĚ?!!! ŽE NÁM OD ZAČÁTKU TVRDÍ ŽE O NIC NEJDE A TEĎ SE JIM KLEPOU ZADKY A TVÁŘÍ SE ŽE NĚCO DĚLAJÍ ??!!!!

Jak čtete v tomto článku, tak virus mutuje a nikdo neví, co se ještě může stát, nová forma je agresivnější a nikdo neví jak dále to může mutovat !!! Už se hodně živě diskutuje, že to není přirozený vir, ale že byl uměle vyvinut, o tomto jsem zde také psal článek. A naše vláda bude dále lhát?!!!!

Nechci šířit žádnou paniku, ale všichni bychom měli chtít okamžitě od vlády přesné postupy a scénáře na co je vláda připravená a jak hodlá dále situaci řešit, nejen dnes a nejen v současné situaci!!

Okamžitě zveřejnit, kdo tvoří krizový štáb pro smrtící pandemii !! Zatím tak není nikdo na tak odborné úrovni aby mohl řešit tak závažnou situaci a nějaký idiot ze Superstar a jeho výživová poradkyně musí okamžitě podat demisi a měla by je zatknout policie za terorismus a vědomé ohrožení skupiny obyvatel a další trestné činy !!!!!

 

Koronavirus v Česku má i roční kojenec.

Nejstaršímu pacientovi je 68 let. Mezi nakaženými je i dvanáctiletá dívka a také roční kojenec. Tři z nakažených jsou v domácím léčení, mezi nimi právě i roční dítě.

 

Pomsta za úspěch? Soukromá laboratoř, která odhalila dva případy koronaviru, má utrum

 

Absurdní závěr má odhalení dvou pozitivních vzorků na koronavirus soukromou laboratoří. Přestože je to jediné soukromé zařízení, které ukázalo, že vzorek umí odhalit i spočítat jeho sílu, pokračovat nesmí. Ministerstvo zdravotnictví sice uznalo, že nastal čas dát lidem možnost se testovat v soukromých laboratořích, ale uvedlo mezi požadavky na takové pracoviště smlouvu s pojišťovnou, což zrovna laboratoře Tilia nemají.

Zdroj - https://www.novinky.cz/zahranicni/koronavirus/clanek/pomsta-za-uspech-soukroma-laborator-ktera-odhalila-dva-pripady-koronaviru-ma-utrum-40315848

Už chápete proč tvrdím, že vláda v podstatě kašle na zdraví občanů a prvotní jsou pro ní kšefty ??? Test na koronavirus stojí mnohem méně, něco přes 1200 Kč, ale ve státní laboratoři je to kolem 5 000 Kč !!!! A musí mít smlouvu s pojišťovnou????? O co jde tedy?? O zdraví a životy nebo o to kolik si pojišťovna nahrabe a stát nahrabe ?

 

 

 

Aktualizace 7. 3 2020

Na další tiskové konferenci po zasedání rádoby-krizového štábu se všichni, včetně estebáka Bureše i medicínsky nevzdělaného ministra zdr. chlubili, že situaci zvládají, že mají vše pod kontrolou a hlavně jde o to říkat a informovat pravdivě. Babiš se tam naparoval jak dělá od nevidím do nevidím a jak vše řeší a jak mu jde hlavně o zdraví lidí a jak jako první v Evropě zastavil lety !!!

Pak se zeptala jakási reportérka z TV Prima, jakou politickou odpovědnost ponese Babiš a ministr zdr. za šíření lži, že se nakazila lékařka ze soukromé laboratoře TILIA a že je v domácí karanténě. Ministr zdr. Vojtech se tam začal vykrucovat, že se omlouval apod, a do toho se nacpal před mikrofon Babiš jako geroj, aby ministr prozradil, kdo mu dal tu falešnou zprávu. To bylo tak tragikomické, že mi to nedalo a musel jsem to zparodovat.

 

 

 

Aktualizace 8.3 2020

Další video

 

K dnešnímu dni stoupl počet nakažených koronavirem v ČR na 32 !!!!!

A opět byla jakási tiskovka, že dělají jakási opatření!!!!

Takže – už jsem psal v několika článcích o postupech krizového štábu pro smrtelné choroby a pandemie, psal jsem i o tom, že by tam měli být odborníci. Odborníci tam nejsou !! kde je třeba nějaký vojenský poradce chemické a proteroristické jednotky?!!! Hygienik Prymula je možná dobrý, ale zná všechny scénáře, které mohou nastat?!!!! Kde je nějaký špičkový virolog, který sleduje výzkumy a situaci o koronaviru, který by měl být v krizovém štábu?!!!! Atd atd !!

Vláda jen zrušila nějaké lety do některých zemí, ale Francie a Německo se neřeší?!!! Cizinci se na našem území pohybují nekontrolovaně a virus se přenáší dál!!!

 

Proč neuzavřeli všechny hranice a nekontrolují všechny, příchozí a odchozí, jak to udělali v ČÍNĚ ?!!!

Kdyby taková opatření po vzoru Číny udělala Itálie, atd.. před 4 týdny a nečekala, až se jim virem zamoří stát, tak DNES BY BYLO MNOHEM MÉNĚ NAKAŽENÝCH!!. Dali přednost penězům a zisku, před zdravým rozumem a zdravím občanů.

 

Vláda nemá vůbec ponětí o jak závažnou situaci jde a neustále lže, že má vše pod kontrolou!!! A vychloubá se jak se všichni strašně moc snaží!!!

Ale pravdou je, že kašlou na lidi a i na nějakou pandemii, Musí lhát, protože většinu republiky vytunelovali a jde jim jen a jen o vlastní kšefty !!! Jde jim o jejich kšefty i ze zahraničí a proto nezakázali přepravu a neuzavřeli hranice!!!

 

Vláda musí lhát, protože by musela přiznat, že nemá dost peněz, že vše vytunelovali, a že nemají dost peněz na to testovat každého, tak jak to dělají třeba v Rusku a dalších státech!!!

 

Vláda lže, že nemůže uzavřít hranice, protože máme Schengenský otevřený prostor !!!Co je přednější pro ČR  - životy lidí nebo nějaká nařízení euro-fašistického Bruselu?!!! Pro případ smrtícího viru platí úplně jiná pravidla !!!

Vláda musí lhát, protože , kdyby uzavřela hranice, tak by musela přiznat že nemá vůbec žádné krizové plány, které ze svých povinností musí mít ze zákona a nemá ani prostředky na to aby  zajistila fungování státu !!!

Vláda musí lhát, protože kdyby lidé zjistili, že vláda není schopná zajistit fungování státu v takové situaci, tak by musela padnout vláda a musel by nastoupit krizový štáb opravdových odborníků !!!

Vláda musí lhát, aby se udržela u koryta a aby nemusela přiznat, že nemají vůbec ponětí jak řešit situaci v případě masového rozšíření koronaviru !! Nemají ani plány na to zajistit fungování státu, kdyby se musely uzavřít některá města!! Nemají ani ponětí, jak zajistit fungování ekonomiky a jak řešit problémy zásobování a výroby neinfekčních potravin a dodávky potravin !!! Proto stále lžou, že to mají pod kontrolou atd atd !!!

Vláda nemá vůbec kontrolu nad koronavirem a nemá vůbec ponětí jak jednat a jak zajistit bezpečnost státu a proto stále lže, že u nás je to OK, protože máme málo nakažených a že všichni nakažení mají mírný průběh apod !!!

Jak to, že nakažení koronavirem jsou v domácí karanténě?!!!! Jak to, že v Číně ihned za přísných bezpečnostních podmínek ihned deportovali nakažené do nemocnic na speciální oddělení?!!!!!

 

V případě krizové situace a smrtící pandemie  nesmí vláda spoléhat na dobrovolnost a poctivost občanů a doporučovat něco, PROTOŽE NA TO JSOU PŘESNĚ STANMOVENÁ PRAVIDLA PRO TYTO SITUACE A VLÁDA O NICH NEMÁ ANI PONĚTÍ !! Proč ?? Protože vláda lže, že to není smrtící a že to není tak vážné. Ale jen za dnešek je v Itálii 133 nových úmrtí na koronavirus a téměř 1500 nově nakažených!!!!!!!

 

V případě, že by se vláda řídila skutečnými protokoly, pro takové situace smrtící epidemie, tak by musela zajistit ekonomiku krizového stavu a musela by platit za veškerá opatření!! Ale tohle vláda neudělala a asi neudělá, protože je to jen banda mafiánů, co chtějí aby se jejich kšefty stále hýbaly a nedošlo k omezení jejich soukromého byznysu a a proto stále lžou, jak mají vše pod kontrolou!!!

 

Bohužel ekonomické dopady smrtící epidemie budou tak strašlivé, že nejen padne vláda a budou padat hlavy, ale může to zruinovat celou republiku na desítky let !!!  Zastaví se výroba v některých odvětvích a zpomalí se výroba a mafiánům ve vládě klesnou zisky a toho se ti šmejdi bojí!!! Vláda by v krizových situacích musela zajistit ekonomiku státu, aby byly zajištěny základní potřeby občanů, ale tohle vláda vůbec neumí a nemá ani ponětí, jak by to zajistila a BOHUŽEL SE NA TO ANI NIKDO NEPTÁ!!! Proto vláda stále lže a bagatelizuje apod, aby ještě na poslední chvíli vyždímala co nejvíce lidi na daních a nesmyslných poplatcích apod !!!!

 

Vrchol arogance a debility bylo prohlášení, že některé firmy a podniky si mohou vzít od státu bezúročnou půjčku, aby se vyrovnali se ztrátami koronavirové infekce!!!! To už je opravdu hyenismus !!!

To je stejné jako někoho krást a pak mu radit, aby si vzal půjčku!!! Už chápete, která skupina má takovéto tendence?!!! Vláda má povinnost kompenzovat ztráty díky krizovým a výjimečným stavům a zajistit aby fungovaly všechny nezbytné oblasti nezbytné pro život občanů v krizové situaci atd atd

 

 

Česká vláda bude navržena na Nobelovu cenu, protože vynalezla způsob jak zastavit koronavirus pomocí letáků na hranicích !!!

 

Ani jeden z nakažených koronavirem v ČR ještě nebyl vyléčen !!!

 

Vláda nedokázala za 2 měsíce zajistit dostatek hygienických a ochranných prostředků proti koronaviru !! A normálním občanům to už není dostupné, protože tyto jdou hlavně do zdravotnického zařízení!!!!! Takže lidé mají smůlu a virus se bude šířit raketově dál !!

 

 

 

Podívejte se na statistiku na obrázku  a posuďte sami jestli je situace vážná.