Přežili jsme navzdory  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Úterý, 06 Září 2022 12:18

 

 

Přežili jsme navzdory

 

 

 

Spousta lidí nadává na doby minulé. Ono to ale vyžaduje nějaký nadhled a moudrost hodnotit. Žil jsem v době, kdy byla černobílá TV, jako děti jsme sledovali čertíka Bertíka se Štěpánkou Haničincovou, sledovali jsme seriál Kamarádi s Válečkem ..hehehe a seriál 4 z tanku a pes. Poslouchali jsme Svobodnou Evropu a kovbojky a scifi a kung fu filmy  jsme ladili na německé TV ARD a ZDF. Když se objevila první brevná TV Rubín, byli jsme jak u vytržení. Používali jsme šnůrový telefon a venku jsme byli volní a naše sociální síť byla o táboráku, kde se zpívalo a povídalo, nikdo nečuměl stále do mobilu. A když jsme měli sraz, tak tam byl včas. Scházeli jsme se v hospodě na srazech, kde jsme spolu mluvili a debatovali a nepotřebovali jsme nahánět milion lajků na soc sítích.

 

 

 

 

 

Jako děti jsme si do večera hrávali venku, máchali jsme se v kalužích, hráli fotbal, hráli jsme si na indiány a na kole jsme jezdili bez helmy a všech těch dnešních nařízených hnusů, protože jsme věděli , že musíme být opatrní a odpovědní za to, co děláme. Maminka večer zavolala z okna – Děti-domů- a nemuseli se bát, že nás někdo unese, přepadne a okrade a pokud se tak stalo, tak to vyřešila policie. Večer jsme z venku přišli domů a čekal nás voňavý chléb, máslo a sýry bez sraček. Rohlíky nejen krásně voněly, ale i chutnaly. Na potraviny existovaly česká státní normy a když nějaký podvodník šidil, že do párků dal méně masa apod, tak ho zavřeli na dlouho. Dnes demo nacisté normy zrušili, aby mohli ušetřit a cpou do všeho sračky, z kterých profituje farma mafie, protože jsou lidé díky tomu nemocní.

 

Pamatuji jak jsme na koutoučáku poslouchali právě moderní ABBU, kupovali jsme singly s Karlem Gottem, Zelenáčema.. to byl tehdy trhák a nahrávali jsme na kotoučák sami sebe, svůj zpěv. Pak přišly kazeťáky a walkmany a když se páska zamotala, stačila pastelka a namotala se zpět. A zpívali jsme krásné české písničky, Dnes každý náctiletá smeták, co se učí na kytaru hraje jen anglické songy a myslí si jak je světový a jak si ho všimne Holywood, ale české písnička ani neumí. V TV jsme sledovali nedělní chvilku poezie a národ byl kulturnější, protože lidé měli v úctě nejen umělce, ale i umění. Ne jako dnes , kdy se z umění stala prodejná děvka.

 

Pamatuji, kdy jsme se školou chodili na pochodová cvičení a nacvičovali akce po atomovém výbuchu, nosili jsme igelitové sáčky na rukou a nohách s gumičkami a na sobě masky, a každý znal své číslo ochranné masky. Chodili jsme na lampionové průvody a na 1 Máj jsme se těšili ne kvůli kecům komunistů, ale kvůli zábavě a slavnosti, kdy byly krásně ozdobené vozy a hrály kapely a byla to pro nás slavnost, kdy maminky navařily a napekly. Já jsem hrával v průvodu na trumpetu v souboru a když měl nejaký ruský komunista generál 2 hodinový projev, seděli jsme pod podiem a dělali jsme voloviny  hehehe. Ve škole jsme měli úctu k učitelům a když jsme zlobili, dostali jsme pár pohlavků a byl klid a doma nám ještě otec přidal, že jsme zlobili a nebo se nechali chytit. Dnes aby se bál učitel napomenout žáka, že zlobí, kouří na záchodě apod., drogy jsou už na základní škole a do škol se nám cpou cizí neslučitelná náboženství a idelologie, neziskovky vymývají dětem mozky genderismem a uchylárnami a pomalu se začíná snaha o legalizaci pedofílie a dalších zvrhlostí. My jsme jako děti byli oproti dnešním vychovanější, slušnější a vzdělanější i bez internetu, mobilních telefonů apod. Měli jsme úctu k našim dějinám a hrdinům a české historii a vážili jsme si těch, co nás osvobodili od nacistů a pokládali jsme jim na hrob věnce. Dnes je to opačně, přepisují se dějiny, oslavují se nacisté a podporují se protistátní, podvratně a úchylácké spolky a hnutí, strhávají se sochy významných učenců a umělců- vzpomeňte na americký hnus, kdy černí strhávají a odstraňují sochy bělošských vědců z univerzit jen proto , že nejsou černí v rámci pseudo anti rasistického hnutí. Césara hraje černoch a ve filmu s Janem Žižkou jsou černoši, Johanku z Arku hraje černoška.

Jezdili jsme se školou na brigády sbírat brambory a cibuli a řepu, jezdili jsme pracovat na chmelnice, na gymplu jsem jezdil drátkovat a na universitě jsme jezdili sklízet chmel. Pamatuji dobu, kdy jsme ve škole jako děti nosili do školy sušenou pomerančovou kůru a chodili jsme se školou sbírat jitrocel a heřmánek.

 

 

 

My jsme přežili to, o čem nemají moderní mladí ani ponětí a užívali jsme si života bez všech těch nařízených opatřeních, které lidi vůbec neučí odpovědnosti a opatrnosti. Dnes se nám snaží vnutit, že všechna ta omezení je pro naší bezpečnost, místo aby učili odpovědnost už malé děti, jak jezdit opatrně na kole apod. Pamatujeme si počátky technologií, hnutí a pády vlád a systémů a ačkoli jsme žili v době, kterou někdo nazývá komunismus, tak v tomto socialismu jsme přežili a každý bojoval proti cenzuře svým způsobem.

 

A právě my starší, co máme leccos za sebou, už máme vnitřní radar a odpor k úchylným novým trendům a ideologiím a dokážeme rozeznat podvod a jsme zhnuseni tím co se děje. Pokrok člověk nezastaví, mám na mysli technologie a proto oceňujeme počítače, chytré pračky apod, ale to je přirozený vývoj technologie. Ale pokrok není ta úchylárna, že se neziskovky budou snažit legalizovat pedofílii a další úchylárny. My starší jsmě pamětníky vývoje a historie.

 

A právě proto se moderní demo-nacisté snaží odstranit starou generaci a paměť národa a proto natáčejí filmy, kde jsou pubertáci superhrdinové s nadpřirozenými schopnostmi apod a na to jsme my starší už alergičtí. Proč? Protože moc dobře víme, že všechno se musí člověk naučit. A právě proto také nacisté ovládli i média a TV a různé kanály a odstranily starší filmy, kde hlavní hrdna byl ve středním věku se zkušenostmi a nějakou moudrostí jak to udělali na bývalém kanálu MGM. Místo toho jsou tam nyní novodobé sračky o pubertácích superhrdinech atd.

 

 

V nedávném příspěvku jsem psal, že celou lidskou historii platilo, že existovala rada starších moudrých, kteří rozhodovali a to platilo ve všech koutech planety i u přírodních národů. Místo toho dnes máme brejlaté mladé blbečky co zrovna vylezli ze školy, nemají ani znalosti ani zkušenosti, někdo je dosadil do vedení továrny a jen proto aby to zkrachovalo a někdo to mohl vytunelovat a za malý peníz zpět odkoupit.

 

My si pamatujeme ještě doby, kdy jsme jako děti na vánoční stromeček lepili papírové řetězy a jezdívali jsme na čundry, spali jsme venku pod širákem a nebáli jsme se venku o děti. My jsme byli hrdí na to, že jsme měli vyhlášené porcelánky a sklárny, slavné ocelárny a železárny, že jsme byli největším výrobcem cukru a řepy, měli jsme Kohinorku a vyráběli jsme součástky do raketových motorů, naše Tatry se dovážely do dalekých zemí a stavěli jsme v dalekých zemích cukrovary a továrny.

 

My starší generace nezapomínáme a víme a ti mnohem starší, co už dnes vymírají s pamatují hrůzy války. Moje babička přežila obě světové války a stále si zachovala dobré a laskavé srdce, snad právě proto, že ty hrůzy zažila.

 

My jsme přežili to, o čem dnešní generace jen čte a žili jsme šťastnější život bez sraček v jídle, i myšlení. My vidíme ten úpadek, co nastal a ten hnůj co přichází ze západu a jak celou naší republiku prodali západním zlodějům, co po celém světě dělají bordel a rozvracejí vlády a šíří úchylné ideologie.

 

Já si pamatuji dobu, kdy jsme hráli muzikálovou historickou hru a byli jsme nadšeni v těch historických kostýmech. Dnes se hraje Rusalka, kde herečky mají plavky a snaží se celé dehonestovat a zprznit.

 

 

My starší generace jsme postavili továrny, dálnice, školy a školky, kulturní centra, přehrady, knihovny a kina pro lidi. A hlavně jsme postavili všechny ty paneláky aby měli kde lidé bydlet a pro mladé rodiny s dětmi, a co jste pak rozprodali svým mafiánským kamarádům a nazýváte je králíkárny.

 

 

My starší generace si pamatujeme doby, kdy jsme si dokázali udělat pořádek sami a když nějaký bubák nebo feťák v hospodě nebo v tramvaji dělal bordel, tak ho dospělí vyfackovali a vyhodili ven. A proto nás starší generaci nedokážou rozhodit nějací moderní debílkové z genderových studií a vysokých rádoby škol, co mají titul z podobných hnusů diplomových prací stylu – Význam onanie během genderových studií na vysoké škole, ani nás nerozhodí nějací rádoby moderní debílkové a salonní ekonomové a stejně jako tehdy dokážeme těmto pseudo elitám pořádně nafackovat a poslat je k lopatě, aby se konečně naučili něco užitečného.  Protože my si pamatujeme moc dobře staré dobré časy a co funguje a jsme už naštvaní na nejvyšší míru, jak jste vy nacistická sorosovská a jiná chátro rozkradli, vytunelovali a rozprodali celou naší republiku a zničili vše za co naši předci umírali a za co bojovali.

 

Protože my starší generaci máme v úctě naše předky, co nám zanechali. A budeme to bránit všemi dostupnými prostředky a moc dobře z naší historie víme jak se to dělá a jak to funguje.

 

 

A ti z nás starších a moudřejších vůbec nejsou proti mladé generaci, protože mezi nimi jsou i naši děti a vnukové a budeme a učíme je tak , aby si i oni vážili nás. A rádi budeme učit mladé talentované aby si i jich v budoucnu mohly vážit jejich děti.

 

My starší generace si uděláme pořádek tak, jak jste to ještě nezažili a ne pro nějaké ideologie apod, ale uděláme to pro naše děti a budoucí generace, aby pro ně bylo alespoň něco zachováno od našich předků