Věštění

Informace o věštění



Cesta k moudrosti - II. díl  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Pondělí, 04 Duben 2011 12:13

 

Cítil jsem, že dělám opravdu pokroky a téměř vše, o co jsem se snažil, se mi podařilo rozvinout. Snažil jsem se být trpělivý a nevšímat si vedlejších efektů a nezdarů a nějakej šok elektrickým proudem mě nedokázal odradit. Ale přece jen mi ta elektřina pomohla - teda rozsvítilo se mi. Usiloval jsem o osvícení, jež se mi dostalo v podobě elektrického proudu. A začal jsem vydávat elektřinu.Vzal jsem do ruky žehličku a ona se rozpálila, aniž bych ji zapnul do zásuvky. To byla opět nová dimenze.  

 

 

Aktualizováno Neděle, 15 Květen 2022 10:02
Celý článek...
 
Cesta k moudrosti  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Pondělí, 04 Duben 2011 12:06

Jak to vlastně začalo? Nečekejte, že Vám tady budu popisovat návod na meditaci, kontemplaci či jiné podobné nesmysly, kterým stejně nevěříte. Moje cesta začala úplně normálně.Jednoho dne

 

 

 

 

 

 

Aktualizováno Neděle, 15 Květen 2022 10:06
Celý článek...
 
Naše myšlenky určují náš svět  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Pondělí, 04 Duben 2011 11:57

 

Vypnul jsem televizi a video a sedl si do křesla. Vedle mě zavoněla vůně čerstvé kávy a za oknem v se rozprostíral klid. Ještě se mi v hlavě odehrával příběh z filmu "Šestý smysl " s Brucem Willisem . Viděl jsem to nejméně čtyřikrát a přesto si to znovu pustím. Zůstal ve mne zase ten pocit, že všechno je možné, že je tady pořád mnohem více než svět utahaných a zničených srdcí, duší, poutníků, rváčů a plačících dětí ... A pak zazvonil budík jako varování, že je čas se balit do práce a vytržení z reality do té všední neskutečné skutečnosti.

 

Aktualizováno Pondělí, 04 Duben 2011 12:13
Pro čtení dále je nutná registrace...
 
Na smetišti jasnovidců 5 - Nic není černobílé  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Sobota, 26 Březen 2011 17:50

 

Pokud jste četli moje předchozí články, víte že zmiňuji mnoho poznatků z vědy, archeologie apod. Problém dnešní doby je černobílost. Buďto jste ateista anebo věřící. Buďto materialista anebo člověk duchovně zaměřen.

A tak bojuje věda proti šarlatánům a lidé s mnohaletou zkušeností třeba v akupunktuře proti vědeckým pablbům, kteří tvrdí, že věda dodnes neobjevila žádnou strukturu ani žádnou energii akupunkturních drah. A tak se proti sobě staví věda a duchovno. Materialismus a morálka.

 

Aktualizováno Sobota, 26 Březen 2011 17:55
Pro čtení dále je nutná registrace...
 
Na smetišti jasnovidců 4 - odpovědnost  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Pátek, 25 Březen 2011 16:15

 

Nikdo není dokonalý a chybovat je lidské. Uznávám, mé kritiky jsou velice ostré. A leckdy je mi vytýkáno, že člověk nemá hodnotit druhé. Ale podívejte se na to z jiného pohledu - používám záměrně extrémní příklady. Koho by dnes zajímalo, že pan Kraus krade, to dneska dělá kde kdo, ne? Pořád tvrdím, že naše možnosti a schopnosti jsou mnohem dál, než tušíme. Bohužel to platí i pro ty záporné stránky.

 

 

 

Aktualizováno Pátek, 25 Březen 2011 23:16
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 Další > Konec >>

Strana 3 z 4