Medicína

Informace z oblasti medicíny a alternativních metod lečení



Chce naše vláda zabít a nakazit co nejvíce lidí koronavirem? – II část
Napsal uživatel Petr Kulík   
Čtvrtek, 26 Březen 2020 19:08

Chce naše vláda zabít a nakazit co nejvíce lidí koronavirem? – II část

 

Od začátku varuji ohledně nebezpečí koronaviru, hned v prvních článcích jsem kritizoval a upozorňoval na to, jak naše vláda hazarduje s životy občanů. Od začátku jsem byl zhrozen prohlášením bývalé hl hygieničku celého Vesmíru a ČR, že koronavirus Čechům nehrozí, dokonce i minstr zdravotnictví tehdy plácal a LHAL, že koronavirus je jen druh lehčí chřipky a úmrtnost není tak velká, od začátku lhali, že máme dostatek zdravotnických zásob. Od počátku jsem zveřejňoval videa z Číny, jak otřesná a hororová je tam situace. Sleduji jak od počátku politici a vláda za každou cenu nutí choti lidi na smrt do továren bez ochranných prostředků. Na začátku estebák Babiš vykřikoval, že občané roušky NEPOTŘEBUJÍ !!! a musí jít jen do zdravotnictví. Pak se najednou někdo ve vládě jakoby probral, protože v Itálii se objevilo druhé ohnisko nákazy a umírali lidé, ale vláda stále nařizovala a nařizuje chodit lidi do továren. Pak vláda na oko zavedla jakási opatření a začal jeden průser za druhým, fatální nedostatek zdravotnického materiálu. Atd atd….

Na 14 dni jsem se odmlčel a nic jsem nepsal, sledoval jsem a stále sleduji do jakého průseru se řítíme. Upozorňoval jsem už 31 prosince 2019 v předpovědi na 2020, že bude nutné uzavřít hranice a zabezpečit domovy, tedy zásoby potravin, ochrana proti krádežím apod. A s tím souvisí i karanténa. Nyní už 14 dní sleduji jak se to všechno bortí. Jak vláda čím dál více riskuje životy občanů, tím že nezavřela ihned hranice a dovolila se tu courat nakaženým, turistům, Italům z nakažených oblastí. Hodně těch chyb a lží jsem popsal v prvním díle článku. Tedy jaká je situace po 2 týdnech ? Nejprve si ale připomeňme důležité zákony které vláda vědomě porušila a stále porušuje a týká se to genocidy, obecného ohrožení apod.

 

Celý článek...
 
Doporučení, připravte se, nedělejte paniku, ale buďme připraveni.
Napsal uživatel Petr Kulík   
Středa, 11 Březen 2020 21:51

 

 

Doporučení, připravte se, nedělejte paniku,

ale buďme připraveni.

 

Opravdu nevěřím české vládě, že dělá maximum pro zastavení šíření koronaviru. Předpovídal jsem už 31. 12 2019, že se budou muset zavírat hranice a že by si lidé měli ohlídat své domovy a udělat zásoby jídla apod. Už od konce února jsem psal několik článků ohledně nebezpečí koronaviru. Od začátku nám lžou, že se  o nic nejedná, žádnou paniku, že není třeba nakupovat zásoby. Už před několika týdny, kdy to začalo v Itálii se mělo přistoupit k uzavření hranic. Vláda stále vykřikuje jak jsou v Evropě nejlepší a první a tvrdí a jak to mají pod kontrolou.

Bohužel to u nás nedopadne dobře, lidé jsou nezodpovědní, většina, co se vrátila z Itálie není vůbec v karanténě, nejsou roušky a dezinfekce pro polovinu zdr. personálu, atd atd.

Tom Hanks a Rita Hanks jsou nakaženi koronavirem – když přijeli do Austrálie

Donald Trump zakázal všechny lety z Evropy do USA na 30 dní, kromě Velké Británie.

Proto radím – udělejte si zásoby potravin cca na měsíc, nespoléhejte se na média a lži, že u nás to máme pod kontrolou. Nečtěte a vyhýbejte se nepodloženým zprávám co pomáhá na koronavirus, co si podvodníci vymýšlejí na internetu a hlavně nenaleťte nějakým kartářkám. Situace už je opravdu velmi vážná a je potřeba už zvolit krizové systémy přežití a zabezpečení. Zatím radím v období jednoho měsíce, pokud se to do tří týdnů nezlepší, tak je potřeba zvolit další postupy.  Naše vláda, estébák Bureš se neustále naparuje jak jsou první a hodně přísní, ale opak je pravdou, měli měsíc na to se připravit a jen lhali, že o nic nejde apod. Dělají jen poloviční opatření a jde jim hlavně o jejich zisky a koryta!!

Jak to že není speciální web v ČR pro koronavirus ??!! Jak to že se dozvídáme útržkovitě o nových nakažených jen z TV a z nějakého prohlášení?!! Proč na to není jednotná systém ?!! Protože odpovědné osoby zase lžou a nechtějí aby se vše vědělo, asi aby se nevyvolávala panika !! Ale paniku vyvolává hlavně neinformovanost a nesystémovost a zmatkovité rozhodnuté zavřít a omezit něco a něco ne !!!

Proto očekávám, že na konci týdne tu budou už stovky nakažených, předpokládám stav kolem 560 lidí a to už nebude možno trasovat nákazu a nakažené

Už jsem psal v předchozím článku , že musí existovat ze zákona katastrofický plán pro různé situace a naše vláda nás přesvědčila, že žádný takový plán nemá!!!!! A vaří z vody a vymýšlí to, co už bylo dávno vymyšleno a mělo být dávno připraveno!! Civilní obrana a ochrana se zničila, vykradla apod !!

 

 

Celý článek...
 
Chce naše vláda zabít a nakazit co nejvíce lidí koronavirem? V ČR už je 18 nakažených, to je +6 za jediný den !!!
Napsal uživatel Petr Kulík   
Pátek, 06 Březen 2020 14:42

 

 

Chce naše vláda zabít a nakazit co nejvíce lidí koronavirem?

V ČR už je 18 nakažených, to je +6 za jediný den !!!

Lidé, kteří od začátku sledují vývoj pandemie koronaviru vědí, jak nebezpečná byla situace hned od začátku. Od začátku kolují na internetu videa z Číny, kde se uzavřela většina jejich megaloměst. Čína uplatnila přísná opatření, zákazy cestování, uzavřela hranice, vyprázdnila ulice. A i když bylo spoustu chyb, tak si troufám říci, že Čína udělala opravdu maximum pro boj s koronavirem. Na mnoha videích byly hrůzostrašné scény s mrtvými těly. Uzavřela hranice a sami lidé uzavírali cesty do menších měst a vesnic, aby zabránili šířen pandemie.

Nyní máme pandemii po celém světě a po celé Evropě. Od začátku upozorňuji na to, že vláda se podílí na genocidě a ohrožuje životy občanů svou letargii, neustále lže, nepodniká dost razantní kroky k zastavení, nebo zpomalení nákazy. Už jsem o tom napsal pár článků o tom jak ministr zdravotnictví a jeho výživová poradkyně od začátku obviňovali lidi, kteří upozorňují na rizika, od začátku říkají, že o nic nejde, že to je jen druh chřipky, že je úmrtnost moc malá, že není potřeba nakupovat respirátory, že není potřeba si dělat zásoby jídla.

 

 

Celý článek...
 
Koronavirus v ČR, předpovědi se naplňují
Napsal uživatel Petr Kulík   
Pondělí, 02 Březen 2020 01:07

 

Koronavirus v ČR, předpovědi se naplňují - aktualizace vždy na konci článku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ti, kdo sledovali moje příspěvky a články na  tomto webu, vědí že jsem předpokládal, že se první případ objeví 1 - 2 března a to jsem psal před týdnem nebo ještě dříve. A je to tady ... Hodně primitivů a placených trollů na internetu a v diskuzích vyřvávali ze se síří jen panika.

Požadujeme okamžité trestní stíhání a zbavení všech funkcí ministra zdravotnictví, jeho vyýživové poradkyně alias hlavní hygieničky celého Vesmíru a všech osob odpovědných za šíření koronaviru v ČR !!!

 

To, co zde popisuji není až tak moc katastrofický scénář a nebylo by nutné oněm uvažovat, kdyby se odpovědní lidé ve vládě chovali odpovědně a dělali co mají a neohrožovali zdraví a životy všech lidí, že kašlou na kontroly a uzavření hranic!! Tyto řádky jsou proto, aby lidé začali uvažovat a došlo jim, co se neudělalo a co se udělat už mělo a hlavně proto aby lidé konečně začali veřejně a tvrdě požadovat po vládě aby zabezpečila a chránila životy občanů tohoto státu!!! Od začátku říkám, že je situace velmi vážná a že veškerá prohlášení našich představitelů jsou jen hazardem a že ti lidé ohrožují bezpečnost. A opět dojde na má slova, že tady budeme v pěkném průseru. Stačí se podívat, jaká je situace v Číně a Itálii a jak se koronavirus šíří. A stačí poslouchat ty psychopaty ve vládě jak neustále říkají žádnou paniku a nic se neděje je to jen druh chřipky!!! Kdyby to byl jen druh chřipky, tak proto v Číně uzavírají většinu jejich měst apod?!!!! tyto řádky píšu proto, aby lidé začali opravdu tlačit na odpovědné osoby aby konečně začali odpovědně dělat to, co mají dělat v tak vážné situaci. Je trestuhodné a absolutně nemožné, že to nevědí sami a stále lžou!!A píšu to také proto, aby lidé trochu věděli jak vůbec jednat a reagovat, i když to sám pořádně nevím, ale důležité je sdělovat si informace, nápady a zkušenosti.

 

Celý článek...
 
Mapa rozšíření koronaviru na světové mapě
Napsal uživatel Petr Kulík   
Středa, 26 Únor 2020 01:25

Mapa rozšíření koronaviru na  světové mapě

 

 

Zde je oficiální link na mapu rozšíření koronaviru na světě. Jsou to oficiální čísla. Ta neoficiální budou pravděpodobně mnohem vyšší. Koronavirus se nyní rozšířil v Itálii a Švýcarsku.

 

Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 1 z 12