Politika

Politika, tajemství a konspirace



Úpadek evropské ekonomiky spuštěný malou skupinkou velkých ranařů z Wall Street  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Neděle, 05 Únor 2012 19:03


Jednou z věcí, které jsme se za těch téměř 30 let v brookerském businessu naučili, je ta, že samoregulace nefunguje. Jednotliví hráči jsou prostě příliš nekorektní, hrabiví a ukázali, že regulace dokáží ohnout až na samotnou hranu. Viděli jsme to u MF global(nedávno proběhlý skandální tunelovací krach). Dnes jsou zmanipulované všechny trhy. Ještě tak před pětadvaceti lety jich bylo zmanipulovaných jen asi 80%. SEC a CFTC(Dohled USA nad kapitálovým trhem) jsou si toho dobře vědomy a v mnoha případech jsou při těch zločinech nápomocny či je podněcují. Zločinů je už příliš mnoho, aby je šlo uvádět, ale mezi hlavní problémy patří spolupachatelství zastřené i otevřené u krátkých obchodů (shorting – prodej aktiv jiných, co si je k prodejci uložili, v naději že ze zisku jim koupí stejná). Neexistuje nic takového, jako popisuje hypotéza efektivních trhů. Jsme jen v další fázi toho, co nás zavádí hlouběji do temného lesa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktualizováno Čtvrtek, 01 Březen 2012 19:08
Celý článek...
 
Slovensko je pred bankrotom!  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Sobota, 04 Únor 2012 18:55

Iniciatíva proti nespravodlivosti vyzýva občanov„Nerezignujme. Poďme znovu všetci do ulíc!“Stretneme sa dňa 1.3. 2012 na nám. SNP v Bratislave o 16:00 – 19:00 h.

Občania príďte slobodne vysloviť Vaše požiadavky. K dnešnému dňu sa nám podarilo získať podporu 420 000 občanov a budeme rokovať s ďalšími organizáciami a združeniami. Máme na stole niekoľko káuz okrem Gorily a svedčia o tom, že na Slovensku bola a je páchaná korupcia verejnými činiteľmi, ktorí sa navzájom kryjú.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktualizováno Čtvrtek, 01 Březen 2012 19:02
Celý článek...
 
Cenzura internetu  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Pátek, 03 Únor 2012 18:49

Policie dostala svolení na dálku kontrolovat počítače občanů

Podle rozhodnutí Rady Evropské unie mohou policejní složky útočit na osobní počítače občanů. Zelenou pro tzv. „prohledávání na dálku“ teď sice dostala britská policie, ale jedná se i o povolení na úrovni celé Evropské unie.

Policie i tajné služby na území Spojeného království mohou napadnout počítače podezřelých osob i bez povolení soudu. Tak zní rozhodnutí Rady Evropské Unie. Požadavek k tomuto úkonu vzešel z britského ministerstva vnitra, které teď čelí velké kritice kvůli možnému narušování soukromí nevinných lidí. Úřady se navíc snaží o to, aby policie dostala povolení počítače prohledávat i z dalších členských států Unie. Mezi prvními, kdo na problematiku upozornil, byl britský server The Indenpendent.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktualizováno Čtvrtek, 01 Březen 2012 18:55
Celý článek...
 
Finále hry na Blízkém východě  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Čtvrtek, 02 Únor 2012 18:45

Komu jde o válku na blízkém východě a co nám média neříkají ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktualizováno Čtvrtek, 01 Březen 2012 18:49
Celý článek...
 
Už to začalo? Ovce se začínají plašit?  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Středa, 01 Únor 2012 20:37

 

Tak doufejme, že už to konečně začíná. Všude po Evropě se stupňují demonstrace proti sociální politice, korupci. Lidé už jsou unaveni a konečně otevírají oči. My jsme Vás na tomto webu www.zahady-mysteria.cz varovali předem :-)))) a psali, že nás čekají obrovské změny. Snažím se toto upozornění napsat v každém článku, kde to jde, že bude hodně moc změn a budou následovat v čím dál rychlejších cyklech, protože toto tvrdí a tvrdili odborníci před mnoha lety. Na svých přednáškách na toto také upozorňuji. Jiskra je příčinou vzniku ohně a ten se rozhořel jak v USA, tak v Evropě i na jiných kontinentech. Jak je to ale u nás v ČR?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktualizováno Středa, 01 Únor 2012 21:09
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 9 z 23