Politika

Politika, tajemství a konspirace



Nacistické praktiky libtardů a demo-nacistů  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Pondělí, 18 Leden 2021 15:57

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nacistické praktiky libtardů a demo-nacistů

Federální úředníci donucovacích orgánů  odkrývají oponu nad „obléháním“ Capitolu pod falešnou vlajkou a odhalují, že to bylo plánováno dlouho předem špatnými aktéry, kteří   prezidenta Donalda Trumpa nenávidí, místo aby ho podporovali.

Mnoho konzervativců si již uvědomuje skutečnost, že ti, kdo „zaútočili“ na komory Kongresu 6. ledna, nebyli legitimními Trumpovými příznivci. Místo toho to byli obvyklí  krizoví aktéři, kteří, jak se zdá, vycházejí „z lesů“ pokaždé, když existuje naléhavá potřeba hanobit konzervativce.

V tomto případě bylo cílem postavit všechny Trumpovy příznivce jako „teroristy“ tím, že předstírají, že jsou Trumpovci, a zaútočí na budovu Kapitolu. Většina politiků a sdělovacích prostředků se nechala oklamat  přesně v souladu s příběhem falešných zpráv tím, že odsoudila příznivce Trumpa ještě předtím, než určila, kdo do zařízení skutečně napadl.

Kvůli zlomyslným lžím a pomluvám levice jsou lidé, kteří hlasovali pro Trumpa, odstraňováni ze sociálních médií, propuštěni ze zaměstnání a obtěžováni „válečníky za sociální spravedlnost“, kteří si myslí, že v tom všem mají morální postavení a je to jejich povinnost.

Pravdou však je, že takzvané „obléhání“ se příliš nelišilo od 11. září v tom, že se jednalo zjevně o vnitřní práci spáchanou stejnými lidmi, kteří zbavovali americké ústavní práva jménem „ bezpečnost “a„ bezpečnost “po celá desetiletí.

Dokonce i  CNN  souhlasí s tím, že vše, co bylo zachyceno na fotografiích a videích 6. ledna, byla pravděpodobně nepřidružená vzpoura, která pohodlně vyústila v to, že Trumpovi příznivci byli obviněni jako viníci, když se skutečně snažili přimět výtržníky, aby přestali rozbíjet okna a způsobovat chaos.

 

Aktualizováno Pondělí, 18 Leden 2021 16:23
Celý článek...
 
Prezident Trump mění výkonné nařízení 13959, zasílá Nancy Pelosi dopis!  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Čtvrtek, 14 Leden 2021 09:27

 

Prezident Trump mění výkonné nařízení 13959, zasílá Nancy Pelosi dopis!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Breaking news - výjimečná zpráva ..... Celou dobu říkám, že nic není tak jak vypadá a politika v Bilem domě je jedna velká šachová partie do které vidí jen par lidi a dnes došlo k významné události, která nasvědčuje - neříkám že 100 procentně , ale nasvědčuje tomu že prezident Trump se nevzdává.

Aktualizováno Čtvrtek, 14 Leden 2021 09:39
Celý článek...
 
Koronavirus v Turecku a migrantská krize + Video  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Čtvrtek, 05 Březen 2020 12:35

 

Koronavirus v Turecku a migrantská krize  + Video

Koronavirus se nyní objevil i v Turecku. V této souvislosti jde o mnohem větší riziko  v souvislosti s migrantskou krizí. Turecký prezident vydírá a vyhrožuje Evropě, že vpustí miliony uprchlíků do Evropy. Všichni víme, jak rychle se koronavirus šíří. A tem si vemte jak otřesné jsou hygienické podmínky nejen v uprchlických táborech, ale všeobecně v této skupině a jak Řecko marně bojuje na hranicích, aby zabránilo nelegálnímu průniky jihadistů, které Erdogan vypustil z věznic a poslal je do Evropy!!!

 

 

 

Aktualizováno Čtvrtek, 05 Březen 2020 12:40
Celý článek...
 
Turecké vydírání a nová migrační vlna  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Čtvrtek, 05 Březen 2020 00:57

 

Turecké vydírání a nová migrační vlna

 

Velmi zajímavý článek z internetu - sdílím

Od neděle probíhají na turecko-řecké hranici střety mezi migranty, které na cestu do Evropy vyslal turecký prezident Recep Erdogan, a řeckou policií. Od pátku se tureckým orgánům – včetně tajné služby MIT - podařilo na řeckou hranici dopravit 15 tisíc migrantů – převážně Afghánce, Pákistánce, Somálce a občany Nigérie. Příslušníci turecké tajné policie vyzvedli z tureckých věznic snad všechny odsouzené kriminálníky zahraničního původu a vládou pronajatými autobusy je svezli od věznic k hranicím.

 

Aktualizováno Pátek, 06 Březen 2020 23:45
Celý článek...
 
Hlavní hygienička Vesmíru v ČR prohlašuje , že ČEŠI SE BÁT KORONAVIRU NEMUSÍ !!!!  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Čtvrtek, 30 Leden 2020 21:53

 

Hlavní hygienička Vesmíru v ČR prohlašuje , že ČEŠI SE BÁT KORONAVIRU NEMUSÍ !!!

 

A kdopak Gottvaldovou instaloval?, Vždyť ta ženská nemá ani normální titul (MUDr.)! Jak je možné, že o zdraví občanů státu odpovídá tato nevzdělana a -promiňte doslova idiotsky TUPÁ, nejen myšlením, ale i vzhledem ?!!!

Její bor "výživa člověka" a magisterský titul jí nedává právo riskovat zdraví lidí !!! A i kdyby měla kolem sebe tlupu pře-vzdělaných poradcům tak si tato osoba nesmí dovolit ani náznakem zlehčovat celou situaci. Paní hygieničky se měli zeptat, zda již byla někdy při nějaké epidemii chřipky uzavírána celá města co ? Již byli někdy při epidemii chřipky zatloukáni nakažení občané ve svých domovech svými sousedy jako se dnes děje v Číně co ? Ano byli ale ve středověku když řádil MOR pane doktore. Již je i Peking zakázané město jestli to nevíte!!!! Já bych vám doporučil aby jste se okamžitě sebrala a jela vypomoci do Wu-chanu svým kolegům s bojem proti tomu svinstvu. To by bylo to co by jste měla dnes při své nebojácnosti z toho viru učinit. Taková hygienička patří do vězení.

 

 

Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 2 z 23