Záhady, mystéria, tajemství, mimozemské civilizace, medicína, věštění, politika, konspirace

[googlee9b41d57d384fd04.html]



Americké testy na zemětřesení? (Část 1)
Články - Konspirace
Napsal uživatel Petr Kulík   
Úterý, 22 Březen 2011 23:14

Japonsko, americké testy na zemětřesení - záhady, mystéria a tajemstvíPouze pro registrované uživateleUrčitě každý sleduje TV a nejnovější vývoj událostí v Japonsku. Se smutkem sledujeme počty obětí a čteme různé komentáře a vysvětlení k čemu vlastně došlo. Většina lidí ani neví, o co vlastně jde a hltavě přijímají jakoukoli novou informaci, protože přesně tak jsou média nastavena, aby diváky napínali, udržovaly v nejistotě i přesto, že hlasatel tvrdí, že budou přinášet žhavé zprávy přímo z místa „činu“. Japonsko je uváděno jako samostatná událost, ale ten, kdo sleduje nějaký čas události na pozadí, už ví, že toto se děje přesně podle jistého scénáře a že se jedná o cílené útoky pomocí zařízení a zbrní na vyvolání zemětřesení. Tyto zbraně nemají nic společného s HAARP,ale jsou založené na výzkumech Nikoly Tesly.

 

Aktualizováno Pondělí, 30 Květen 2011 01:25
 
Objeven nový dinosaurus, Angolský gigant "Angolatitan Adamastor"
Články - Historie Země
Napsal uživatel Petr Kulík   
Úterý, 22 Březen 2011 10:43

Objeven nový dinosaurus, angolský gigant - záhady, mystéria a tajemstvíJOHANNESBURG Vědci tvrdí, že objevili prvního dinosaura v Angole,a že to je prvnívlaštovka pomalého příchodu renesance výzkumu v Angole, kde dlouhé roky řádila válka.

Dokument zveřejněný ve středu v časopise Annals brazilské Akademie věd, popisujePouze pro registrované uživatele dlouhokrkého sauropoda, která se živil rostlinou potravou a který patří mezi největší dinosaury, jací kdy žili na této planetě. Mezinárodní tým, který našel a identifikovalzkamenělé kosti přední končetiny říkají, že je to dosud neznámý dinosaurus, kterýv\vykazuje unikátní kosterní vlastnosti.

Aktualizováno Neděle, 27 Březen 2011 15:49
 
Jak dlouho víme o mimozemském životě ve Vesmíru ? (Část 1)
Články - Mimozemský život
Napsal uživatel Petr Kulík   
Úterý, 22 Březen 2011 00:11

Mimozemské civilizace - záhady, mystéria a tajemnoPouze pro registrovanéV druhé polovině roku 2010 přišla NASA prostřednictvím světových medií s oznámením, že se chystá udělat důležité prohlášení ohledně mimozemského života ve vesmíru. Tehdy mnozí spekulovali o tom, že NASA skutečně odhalí nějaké informace o existenci UFO, nebo mimozemských forem života. Někteří dokonce mluvili o tom, že se konečně dozvíme pravdu o spolupracích mimozemských entit s vládními elitami světa.

 


Aktualizováno Neděle, 27 Březen 2011 15:52
 
Přichází fatální změna Lisabonské smlouvy. Modří i oranžoví jsou euroservilní slaboši
Články - Politika
Napsal uživatel Petr Kulík   
Pondělí, 21 Březen 2011 02:09

Přichází fatální změna Lisabonské smlouvy. Modří i oranžoví jsou euroservilní slaboši

Přichází fatální změna Lisabosnké smlouvy - Záhady, mystéria a tajemstvíPoslanci a senátoři selhali. Dali Nečasovi mandát říct Bruselu ANO. Nevěděli nejspíš, o čem hlasovali (vláda jim to vlastně ani neřekla). V Senátu pro souhlas hlasovalo 70 ze 70 přítomných!

Premiér nyní odjede do Bruselu, a na dotaz prezidenta EU van Rompuye, jestli souhlasí se změnou smlouvy o fungování EU tak, že se tam přidá věta

Členské státy, jejichž měnou je euro, mohou zavést mechanismus stability, který bude aktivován v případech, kdy to bude nezbytné k zajištění stability eurozóny jako celku. Poskytnutí jakékoli požadované finanční pomoci v rámci tohoto mechanismu bude podléhat přísné podmíněnosti, řekne ANO.

Aktualizováno Čtvrtek, 24 Březen 2011 16:57
 
OSN: Je třeba zachránit včely, jinak příjde hladomor
Články - Prostředí
Napsal uživatel Petr Kulík   
Neděle, 20 Březen 2011 21:24

New York - Expertní komise Organizace spojených národů (OSN) vydala znepokojující zprávu o stavu světového včelstva. Záhadný úbytek včelí populace, který je dlouhodobě pozorován v Evropě a odnedávna také v Americe, se rozšířil i do Japonska, Číny a Egypta. Zpráva Programu OSN pro životní prostředí (UNEP) není alarmující jen pro milovníky medu. Jedná se o celospolečenský problém.  Přidejte se k nám na Facebook - http://www.facebook.com/pages/Z%C3%A1hady-myst%C3%A9ria-a-tajemno/185764254800966

 

 

 

Aktualizováno Středa, 27 Duben 2011 16:13
 
Kvantový stroj - Sakkara
Články - Technika
Napsal uživatel Petr Kulík   
Sobota, 19 Březen 2011 01:20

Sakkára - Záhady, mystéria a tajemstvíSakkára, jedno z nejtajemnějších míst Egypta, byla navržena vysoce postaveným knězem Imhotepem, géniem v mnoha oborech. Prvním filozofem historie, otcem medicíny, fyziky, architektury a chemie. Řekové, kteří studovali egyptské dějiny, ho pojmenovali Asklépio nebo Esculap, na počest jeho lékařských úspěchů. Také ho nazývali Hermes Trismegistus, trojnásobně veliký, pro jeho filozofické a lékařské vědomosti a také proto, že odhalil zákonitosti fungování vesmíru. Imhotep, jeden z nejvyšších knězů Školy mystérií Hórova oka, nechal postavit Sakkáru, do níž investoval mnoho času, pracovních sil a zdrojů a jež později duchovně i materiálně obohatila jeho lid.  Přidejte se k nám na Facebook - http://www.facebook.com/pages/Z%C3%A1hady-myst%C3%A9ria-a-tajemno/185764254800966

 

 

Aktualizováno Středa, 27 Duben 2011 16:14
 
Speciální meditace posílí srdce a prodlouží život
Články - Léčba
Napsal uživatel Petr Kulík   
Sobota, 19 Březen 2011 00:33

Meditace pro posílení života - záhady, mystéria a tajemnoKoronární srdeční onemocnění (CHD - coronary heard disease) patří mezi hlavní příčiny úmrtí ve vyspělých zemích a je spojováno se stresem. Mezi další rizikové faktory patří nadváha, vysoký krevní tlak, špatná strava, nedostatek, pohybu a kouření.

Studie se zúčastnilo 201 pacientů se srdečním onemocněním (muži a ženy průměrného věku 59 let), kteří byli náhodně rozděleni do dvou skupin.

Jedna skupina praktikovala techniky transcedentální meditace (dále jen TM) dvacet minut dvakrát denně, zatímco ostatní pacienti byli odborně proškoleni v kurzu zdravého životního stylu. V něm se dozvěděli, jak mohou změnou stravy a cvičením zlepšit svůj zdravotní stav.  Přidejte se k nám na Facebook - http://www.facebook.com/pages/Z%C3%A1hady-myst%C3%A9ria-a-tajemno/185764254800966

Aktualizováno Pondělí, 30 Květen 2011 01:26
 
Meridiány
Články - Léčba
Napsal uživatel Petr Kulík   
Pátek, 18 Březen 2011 23:52

Meridiány, aura a čakry - záhady, mytéria a tajemstvíJsou to energetické dráhy v těle, které se dále dělí na jemnější energetické kanálky, zvané "nádí", a z nich vyzařují větší energetická centra zvané čakry a menší energetické akupresurní a akupunkturní body. Soustava těchto energetických drah v těle zaručuje přenosy energie mezi jednotlivými body, čakrami, orgány a částmi těla – jejich narušení nebo nerovnováha může vést k tělesným i psychickým a duchovním obtížím až k nemocem. Energie v těchto drahách není uzavřena separována od okolí, jako například krev v žilách nebo jiné tělesné tekutiny v jednotlivých orgánech, a proto tyto dráhy přesahuje a vyzařuje mimo ně, a mimo tělo, čímž tvoří energetický obal neboli éterické tělo zvané aura.

 

Aktualizováno Pondělí, 30 Květen 2011 01:25
 
<< Začátek < Předchozí 21 22 23 Další > Konec >>

Strana 23 z 23