O webu

O webu záhady, mystéri a tajemství

 Co se děje kolem roku 2012? Odpovědět na tuto otázku nelze jednou větou. Proč? Protože to vyžaduje znalosti, znalosti z různých oborů, vyžaduje to sledovat události v souvislostech, poznatky a informace v souvislostech. Vyžaduje to i nadhled a hlavně hlubší studium a porozumění.

 Není nic horšího než lež. Ale i polopravda je lež, protože výsledek polopravdy je vše jiné, než pravda. S polopravdou se dá různě manipulovat a vzniká další snůška lží.

 Když tak procházím různými weby a články, uvědomuji si jaká je naše iluze o tomto světě a jak málo víme o tom co je skutečný svět. Dokonce i na velmi známých webech čteme zaručené zprávy o roku 2012 a různé vědecké důkazy. Vědecké důkazy o konci světa, vědecké důkazy pro katastrofy, vědecké důkazy o transformaci a jak nádherné to vše bude. Na jednom webu je rozhovor s jakousi kartářkou, která snad vystudovala maximálně základní školu, podle toho co píše o roku 2012 a o tom že přecházíme do třetí dimenze, ale kdyby prošla alespoň střední školou, musela by vědět, že tři dimenze jsou zde od doby, kdy ještě honila kačenku kolem rybníka a dokonce i 4 dimenze čas. Nakonec o oné pomatené dámě píšou, že vystudovala psychologii na nějaké universitě v ČR.

 Na jiném webu čteme články o UFO a roku 2012, že prý se kontaktéři zbláznili a UFO a mimozemské civilizace nás přijdou zachránit, než se to tu propadne do „ někam“. Opět autoři perlí vědeckými důkazy, například A Coliera,ale nikdo se neptal, jestli je A Colier prověřený kontaktér. Co to je prověřený? To znamená, jestli prošel hlubinou regresní hypnosou, jako snad jedinou spolehlivou metodou ověření pravdivosti jeho výpovědi.

 Jiný web se pyšní tím, že píše zaručeně pravdivé zprávy o UFO, a když pak pročítám originální web v angličtině a porovnávám s překladem, zjišťuji, že překlad je velmi lajdácký, asi dělaný v nějakém online překladači. Pak nezáleží na tom, zda nějaká výpověď je od člověka co dělá pro NASA anebo co odešel od NASA. To jsou ale úplně dvě různé situace.

  A to je ten problém. Napsat článek dokáže dnes i student základní školy, ale bez informací to bude jen článek o ničem, nebo s malou informační hodnotou. Ne, nechceme kritizovat, dostaneme se k tomu, že není dobré kritizovat, ale ne tak úplně. Jde především o tom, jak poznat, kde je ta pravda. Jak říká R Hoagland: „ Pravda je složená někde hluboko pod povrchem polopravd, jež se nám podávají jako částečné informace s nějakým záměrem, Pokud máme znalosti a dokážeme sledovat daný záměr, snad se dostaneme k pravdě.“

 Mnoho článků je opsáno z jiných webů, což je pochopitelné a je dobré, že se tak šíří informace. Co ale není dobré, je fakt, že si tam k takovému článku většina autorů přidá nějaké své nesmysly a nakonec z toho vyjde paskvil.

 Některé články jsou dokonce špatně přeložené, takže výsledná informace je úplně o něčem jiném. Některé články jsou záměrnou dezinformací, tak jako například zpravodajství v TV, podle toho o čí zájmy jde.

 Jak tedy hledat pravdu a kde? To je klíčová otázka. Připomíná mi to žáky v kung fu škole, když se ptají učitele, který styl je nejlepší. Jeden z nich vezme palici a začne kázat o věrnosti škole. Jiný to řeší jinak. Naštěstí znám osobně Mistry a vím, jak toto řeší. A podle jejich způsobu jsem  vždy říkal svým žákům, aby byli pozorovatelé, studovali jednotlivé styly a přišli sami na odlišnosti a podobnosti, protože tím lépe porozumí kung fu samotnému. Tím si uvědomí společné základy stylů a další principy i mistrovství. Stejně to je i v jiných oborech. To, že jeden lékař léčí oči a říká si oftalmolog a jiný lékař léčí střeva a říká si gastroenterolog, neznamená, že oba dělají tu dobrou medicínu. To že někdo fundovaně píše o erupcích na Slunci a tvrdí, že to povede k přesunu pólů, neznamená, že má pravdu, protože je nutné porovnat tyto informace s ostatními obory, třeba astronomickými daty, paleontologií, či dokonce archeologií.

 Toto vše jsou ale přesto důležité informace, protože přece jen uvádějí nějaké informace, i když překroucené anebo neúplné. Nejhorší ale je, když pak napíše článek nějaký Pepa z Depa, co nemá ani základní vzdělání o tom, jak je zbytečné ptát se, co bude v roce 2012, protože on stejně bude muset bouchat v rachotě a jeho stará bude stejně někde zanášet. Nebo když nějaký křesťan začne jako v transu mlít, že Kristus nás spasí.

 Kde je tedy pravda? Mám za to, že ani na našem webu nenajdete úplnou pravdu, protože úplná pravda je od každého něco, ale v souvislostech a každý si bude muset najít tu svou pravdu a naučit se hledat sám. A to je princip, naučit se hledat sám a pracovat na sobě.

 Mým cílem není někomu říct, co má dělat, ani kde je pravda. Mým cílem je pootevřít dveře a každý musím projít sám a vejít tam, kde má pocit, že je pravda. Nakonec, pravda je od každého něco a všechny varianty existují zároveň, jen každá varianta je v jiné dimenzi, či jiném vesmíru.

 A jsem si jistý, že i já se v mnoha věcech mýlím a najdete tu i omyly, protože člověk nikdy neví vše a budu rád za každou novou informaci ohledně témat, protože opět jeden člověk nestačí sledovat vše. Ale o to jde, abyste si přečetli různé názory různých odborníků a sami si dál hledali svou pravdu a pátrali po informacích.

 Po jistě době člověk dospěje do bodu, kdy si uvědomí právě ony souvislosti, jak se většina odborníků na některých věcech shoduje, jak jsou věci propojené a jak spolu souvisí. Ono to není ani tak moc o tom, co bude kolem roku 2012, jako spíše o tom, že už se mnoho věcí ví a dost dlouho a mnohem zajímavější je sledovat spíš původ zpráv a informací a záměr. Čím více sleduji videa a audio nahrávky různých odborníků, tím více má člověk v patrnosti, že vše je možné, jen něco je méně či více pravděpodobnější, ale hlavně že vše můžeme do jisté míry ovlivnit. Proto Vám budu předkládat názory různých lidí a sami si hledejte další informace a ověřujte si je a hledejte dál.

 Můj osobní názor je ten, že vše je možné ovlivnit svou myslí a snahou, že každý tvoříme svou vlastní svět podle toho, jak myslíme a jednáme. Bohužel větší skupina, kterou je možné zmanipulovat myslí jedním směrem a to je pak další realita, která je tím pravděpodobnější, čím více má členů. To, že většinu událostí co přijdou, je možné ovlivnit svou myslí, dokazují nezávisle různé obory vědy, ať jde o kvantovou fyziku, tak biologii, vyšší matematiku nebo moderní psychiatrii.


Články

 Svět není takový, jaký se zdá být, on prostě je ve své podstatě jaký je, jen naše nazírání se mění podle mnoha hledisek a úhlů pohledu.

 Z hlediska vědy a poznatků už vůbec není svět takový, jaký se nám stále předkládá. Výsledky mnoha výzkumu jsou na takové úrovni, že to úplně mění pohled na to jaký je svět, jaké je naše poznání. Musely by se kompletně přepsat všechny učebnice, kdybychom chtěli učit, co je skutečně pravda a co je pozůstatek zastaralých, pokroucených a neověřených názoru na svět.

 A to je účelem tohoto webu. Přinášet Vám tyto poznatky, články o „jiných“ způsobech myšlení, založených na výzkumech a důkazech, „jinou“ vědu, která je před námi utajovaná, jiné „skutečné“ dějiny, které před námi opět někdo záměrně tají.

 Budeme Vám předkládat názory a výzkumy různých odborníků a profesorů a vědců, ale i badatelů, abyste si sami udělali představu, kde je dnešní poznání.


 Výhodou a předností našeho webu je skutečnost, že mám mnoho zdrojů, jež překládám z angličtiny přímo od odborníků, ať už jde o jejich přednášky, sympozia apod. Mám tedy informace z první ruky.


 Blíží se rok 2012 a bohužel se objevují nepravdivé informace a manipulativní katastrofické zprávy v tisku i od lidí, kteří nemají dostatek informací. Některé z těchto katastrofických bludů jsou šířeny záměrně a zbytek je prostě balast nevědoucích.


Proto Vám budeme přinášet informace z různých oborů jako je astronomie, vědecké objevy medicíny a dalších oborů, které se k nám záměrně nedostanou. Naleznete zde názory a výzkumy různých badatelů a vědců a jejich předpoklady pro rok 2012 abyste si mohli udělat představu co se kolem Vás nyní děje.


Celá naše současnost je plná změn a sami se nyní podílíme na tom, jak se budou události odvíjet.

 


 

 

Přednášky a kurzy:

 

 

Na našem webu www.Zahady-mysteria.cz Vás budeme také pravidelně informovat o přednáškách a kurzech, které vedu. Pro toto je vytvořena speciální sekce, kde budou s předstihem přednášky a termíny, abyste si mohli zajistit vstupenky. Pokud máte zájem zorganizovat přednášku ve Vašem městě, kontaktujte mne prosím na emailu, nebo v emailovém formuláři.


Máte možnost, kromě přednášky navštívit i různé kurzy, například, klasickou malbu a kresbu, nebo kresbu na synchronizaci mozkových hemisfér, kurzy chci kung apod.

 


 

Sekce „Objednejte si“

 

 

V této sekci naleznete naše produkty a služby. Zde je možnost zakoupit si naše audio-nahrávky, které jsou vedeny formou rozhovorů a které popisují jednotlivé fenomény, vysvětlují různé poznatky v souvislostech, na které není v články prostor vzhledem k tematickému zaměření článků a kategorií.


Můžete si také zakoupit video-nahrávky z přednášek zaměřené opět na různá témata.

 


 

 

Numerologický chatt:

 


 

Současná doba je plná přeměn, převratů a mnoho lidí řeší různé problémy. Jak vysvětlujeme v článcích, vše se nyní zrychluje a mnoho lidí má své problémy, kde začínají řešit základní témata, jako je kam patří, kam směřuje jejich cesta života, jaký mají vlastně talent. Mnoho lidí nyní odchází ze zaměstnání a hledají svoje skutečné místo v tomto světě. Tyto změny nejsou jen projevem doby, kdy je celosvětová krize, ale je to i důsledkem celkových změn ve vesmíru a energií, jak vysvětlujeme v článcích a jak potvrzují nezávisle různí vědci a odborníci.


Proto máte možnost vstoupit na placený chatt, kde se Vám budu snažit poradit s Vašimi problémy za pomocí numerologie a dalších metod.

Specializuji se na numerologické rozbory osobnosti, I-Ting a čínskou medicínu a to mnohdy odpoví na většinu otázek, které člověka trápí a které řeší.

 


 

Placená registrace


 

Veškerý materiál překládám z angličtiny, vyhledávám a doplňuji z různých zdrojů a to stojí mnoho práce a času. Navíc se snažím sledovat, jaký je vývoj a co tvrdí odborníci o období kolem roku 2012, tedy informace jsou aktuální. Proto jsou články placené, aby toto někdo jen tak bez práce nemohl vzít a publikovat na svém webu. Proto také respektujte autorská práva. Pokud budete chtít nějaký článek publikovat na svém webu, kontaktujte mne emailem, budu se snažit vyhovět.

 

 

   googlee9b41d57d384fd04.html